Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 23, 2012 8:24 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:Odpadłam wczoraj, Fiśka mnie tak ululała że poległam Iwoo1. A ładowarka mi się spaliła od telefonu i nie miałam jak napisać. Kontakt tel. ze mną dopiero popołudniu, bo muszę ją kupić.
Mam nadzieję że Bercik wciąż tam kibluje. Jeżeli ktoś ze mną pójdzie to mogę wejść do tej piwnicy. Ale muszę mieć osobę asystującą lub czekamy dopiero do wieczora.

Dziś też już kolejny raz będziemy szukać Waleriany. Mam nadzieję że w końcu się odnajdzie i wróci do Nas.

Właśnie przed chwilą wspaniała sąsiadka, która nienawidzi kotów, darła się na całe osiedle "a kto to takie coś zrobił. Zabić koty, będę w nie rzucała kamieniami, bo ni niszczą kwiatki"
Musiałam ją prosić, aby nie zniszczyła mojego zabezpieczenia. A głos ma taki donośny, że mogłaby zapowiadać pociągi bez mikrofonu.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pon kwi 23, 2012 8:28 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ ja do 12-stej jestem.

iwoo1

Post » Pon kwi 23, 2012 10:22 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Właśnie przed chwilą wspaniała sąsiadka, która nienawidzi kotów, darła się na całe osiedle "a kto to takie coś zrobił. Zabić koty, będę w nie rzucała kamieniami, bo ni niszczą kwiatki"
Musiałam ją prosić, aby nie zniszczyła mojego zabezpieczenia. A głos ma taki donośny, że mogłaby zapowiadać pociągi bez mikrofonu.

Jezuuu, zamordowałabym takich ludzi. Argh. Kamieniami? W koty?
U nas swego czasu rąbnięta sąsiadka wytruła czymś wszystkie osiedlowe dzikusy. Ładnych parę lat temu.
Ale zmieniła zdanie jak rok po wytruciu, mieliśmy plagę szczurów, wspinających się nawet na 3 -4 piętra. Hah. To taka dobra terapia dla ludzi nielubiących kotów. :cat3:

Sylwia_kociara

Od: Czw kwi 12, 2012 15:28

Post » Pon kwi 23, 2012 10:25 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Takim ludziom trzeba przypominać, że działają wbrew prawu, czyli popełniają przestępstwo. Nie wolno działać na szkodę kotów wolno żyjących! W razie czego postraszyć policją.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon kwi 23, 2012 11:27 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:Mam nadzieję że Bercik wciąż tam kibluje. Jeżeli ktoś ze mną pójdzie to mogę wejść do tej piwnicy. Ale muszę mieć osobę asystującą lub czekamy dopiero do wieczora.

ja po 16 będę w domu to mogę poasystować

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pon kwi 23, 2012 11:59 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

aange pisze:
MIKUŚ pisze:Mam nadzieję że Bercik wciąż tam kibluje. Jeżeli ktoś ze mną pójdzie to mogę wejść do tej piwnicy. Ale muszę mieć osobę asystującą lub czekamy dopiero do wieczora.

ja po 16 będę w domu to mogę poasystować

Bercik już złapany :D

iwoo1

Post » Pon kwi 23, 2012 12:01 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Wow, jak Ci się udało??
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Pon kwi 23, 2012 12:09 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Basia nurkowała przez okienko do środka piwnicy :D , ja stałam na zewnątrz z klatką. Basia zagoniła go do okienka i wpadł w klatkę, nie miał wyjścia. Trochę mu się to nie podobało, ale już mu to babsko nie zagraża, bałam się o niego.

iwoo1

Post » Pon kwi 23, 2012 15:53 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

iwoo1 pisze:Bercik już złapany :D

oh yeaaaaaaaaaaaaah :D :D :D :D :D w końcu się udało
Wielkie podziękowania za udział w paru łapankach i zainteresowanie się Bercikiem należą się p. Iwonie D Z I Ę K U J E M Y

aange

Post » Pon kwi 23, 2012 17:37 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

iwoo1 pisze:Basia nurkowała przez okienko do środka piwnicy :D , ja stałam na zewnątrz z klatką. Basia zagoniła go do okienka i wpadł w klatkę, nie miał wyjścia. Trochę mu się to nie podobało, ale już mu to babsko nie zagraża, bałam się o niego.

Brawo kobity! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
W ogóle to wychudł tak, że nie wygląda na Bercika! :D Spotkałam Basię po drodze od Maćka i z Przystani (bo nie mogłam się oprzeć pokusie wygłaskania chorych chłopaków) więc się jeszcze wróciłam żeby pogadać. Żebyście słyszeli jak Baśka nagadała Bercikowi :D
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon kwi 23, 2012 18:00 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:W ogóle to wychudł tak, że nie wygląda na Bercika!

No i dobrze mu tak!!! Boję się, że zawsze lubił wolność i będzie uciekał nawet ze stałego domu. Chyba, że dom będzie wychodzący a kot wróci do niego, kiedy zechce. Jeśli o mnie chodzi, to nie chciałabym mieć zwierza poza domem, tylko w domu. Poza tym wychodzące żyją krócej, to wszyscy wiemy. Życie jest niebezpieczne :?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Pon kwi 23, 2012 18:02 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze: Żebyście słyszeli jak Baśka nagadała Bercikowi

A jak Baśka nagadała Bercikowi????

elape

Post » Pon kwi 23, 2012 18:04 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

elape pisze:
wiiwii pisze: Żebyście słyszeli jak Baśka nagadała Bercikowi

A jak Baśka nagadała Bercikowi????

że jest łajdak, łachudra, wstręciuch i że go niechybnie swędzi pewna część ciała :mrgreen:
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon kwi 23, 2012 18:31 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

ja też nie mogłam się powstrzymać i poszłam na chwilę do kociarni żeby zobaczyć tego łobuza Bercika a on cwaniak uciekający przez 2 tygodnie teraz dał się głaskać i nawet się o to prosił i mruczał jakby nigdy nic

aange

Post » Pon kwi 23, 2012 18:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Bo faceci tak mają - najpierw narozrabia, a potem przychodzi, migdali się i bardzo zdziwiony, że baba się czepia .Oni są tak zakodowani i to wcale nie jest ich wina, tylko błąd produkcyjny.

elape

[poprzednia][następna]