BOIDUPKA OPERACJA 11MAJA wyniki w miarę ja spanikowałam :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 18, 2012 15:45 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Limku ,kiełbacha pierwsza klasa :kotek: co za smak...dziękuję :D
o tż. już się nie wypowiadam .... ale nie sądziłam że są jeszcze tak przystojni mężczyźni 8)

Miałam gości ,sherina ,jej tż . Zuzanka i Amelka ...Zuzia śliczna jak zawsze ,Amelka cudo dzieciątko ,buziulka ,oczka ,laleczka ..do podziwiania ,ale jak śpi :mrgreen: oj ma to maleństwo charakterek :lol:

a z naszej sheriny sucharek został :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob lut 18, 2012 15:56 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

dorcia44 pisze:szczęśliwy pies :1luvu:

"Mówiłem ,że tak bedzie" -powiedział Sernik :1luvu:
Serniczek

Post » Sob lut 18, 2012 16:13 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Sernik powiedział się sprawdziło :piwa:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 18, 2012 16:32 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

dorcia44 pisze:Limku ,kiełbacha pierwsza klasa :kotek: co za smak...dziękuję :D
o tż. już się nie wypowiadam .... ale nie sądziłam że są jeszcze tak przystojni mężczyźni 8)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob lut 18, 2012 16:42 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

a ja nie mam swojego tż.... :crying:
mój był najnaj :crying:

oglądałam dziś jakiś serial ,rano chyba po 8 :roll: ona ma dużo dzieci ,nieduże nie które i płacze bo jest taka samotna (Iza Kuna gra tą babkę)
jej mąż niedawno zmarł....
kurza dupa to tylko film ,a ja podziwiam tak szybko po śmierci ukochanej osoby zakochać się :oops:
wcześniej też jakis facet stracił uwielbiana żonę myk 5 min . jest już nastepna..miłość mocna tyle że krótka :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 18, 2012 18:23 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

bo to tylko filmy są.
A życie to nie film.

pozdrawiam

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Sob lut 18, 2012 19:02 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

cześć Dorciu z ferajną. Udanego sobotniego wieczoru :) oby pozytywnego, jak w co niektórych filmach ;)
Obrazek

Ederlezi

Od: Czw sty 12, 2012 10:57

Post » Sob lut 18, 2012 20:04 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

filmy z życia (ponoć) wzięte :roll:

Ederlezi dzięki i nawzajem :ok:

już bym spać poszła ,tylko co potem .

na dworzu bajoro ,woda wpłynęła do klatki schodowej ,służąca musi teraz każdą księżniczkę przenosić :twisted: :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 18, 2012 20:24 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

przeczytałam co się dzieje na Krakvecie..wstyd po po prostu wstyd :oops: :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 18, 2012 22:20 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Ankiety nadal nie ma :roll: troszkę się martwię,mam nadzieje że w Krakvecie nie będzie żadnych zmian..padły propozycje aby kupujący decydował kto ma dostać ten procent ,dla mnie to bez sensu .
Takie rozdrobnienie :? ,całość to pokaźna kwota za którą naprawdę można sporo kupić.
Po drugie kupujący nie zawsze wiedza o takich np.Praksedach
oj smutno mi się zrobiło :cry:
Koty ożyły ,zwłaszcza Luśka szaleje ,muszę pamiętać o pochowaniu hurgoczących zabawek :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 19, 2012 8:16 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

witam niedzielnie - wczoraj mnie nie było bo niemogłam się dopchać do kompa - TZ pracował, więc nie pozostawało mi nic innego jak sprzątać, ale jakoś szczególnego polotu nie miałam :oops: generalne sprzątanie papuziej klatki zajęło mi ze 2 godziny, a za karę nie powinnam im sprzątać :wink:
W czawrtek w srodku nocy chyba się wystraszyły i zaczęły latać na oślep zanim zapaliłam światło to Nutka zdążyła już wylądować w kuchni najpierw na okapie, a następnie na karniszu i nie mogła wrócić do klatki i ja tak stałam nad nią ponad pół godziny jedną nogą na stole a drugą na parapecie z palcem na karniszu, a ona ani w lewo ani w prawo :wink: w końcu zdecydowała się wejść na palec (co zaliczam do wielkiego sukcesu :1luvu: ) i jakoś ją przetransportowałam do pokoju na klatkę no i spania już u mnie nie było przez najbliższą godzinę :wink: ale i tak je kocham :D zawsze coś się dzieje.

Przed chwilą był wywiad w radiu z szefową Koterii w jaki sposób pomagają bezpańskim kotom. Koteria dostaje od miasta 100 tys zł na sterylki. Biedne te kociaki zimą szczególnie tam gdzie ludzie ich nie lubią :( ale myślę, że teraz jest coraz więcej ludzi, którzy starają się pomagać zwierzakom. Nawet ostatnio dowiedziałam się, że Pani Prezes jednej z firm doradczych jest wielką miłośniczką zwierząt i wiele dla nich robi, ponoć też na Paluchu pomoga, oby takic ludzi było więcej.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie lut 19, 2012 10:41 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

oj Kaja888 miałaś niezłą przeprawę :strach:
i kochasz Nutkę ????????????? 8)

zwierzęta cierpią i nie powiedzą :cry: ,nam jest dane rozumieć ,mówić i też niezbyt fajnie to wykorzystujemy :roll:

Niedługo zacznę polowanie na to biało rude smoczysko :wink: co przychodzi do nas do piwnicy ,trzeba ciachnąć .
Cmentarz prawie cały wyciachany ,pisze prawie bo co ruz nowe koty tam się pojawiają :cry:

delektuje się swoimi gołąbkami ,kocham je :pig: nie udało mi się zjeść na obiad więc ostatek spałaszuje na śniadanie ,kapuste już dawno zjadłam .
Lubię miec dużo kapuchy tak luzem włożonej :wink:
włoskiej .
Wszystkie potffory mnie teraz adorują :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 19, 2012 11:41 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Lecą na kapuchę? :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie lut 19, 2012 11:58 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Taaaaaaaaaaaaaaa na kapuchę :ryk:
na kapuchę lecę ja ,one na wkład w kapuchę :mrgreen:
Moje jedzą
chętnie ale ładnie .Baja je z rękoma :roll:

W piwnicy posłanko nadal leży.

a ja piorę ,gram w Tetris (moja ulubiona gra )dopiero teraz odkryłam że mam ją w necie :oops:
oczywiście chodzę w szlafroku :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 19, 2012 12:26 Re: Tytek wciąż gila , mróz pofolgował LUSIA CZEKA NA DS

Dorciu a ja nadal w piżamce :oops: gotuję rosołek

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]