Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
motylek222 pisze:Ciesze sie, że tutaj sytuacja opanowana, kotki maja budki i jedzenie![]()
, niestety nie wszystkie zwierzęta mają tyle szczęscia. Od paru dni śledzę wątek o starszym panu, który ma pod opieką 24 psy i koty. Niestety jest to chyba za mało naglośniona i nikt jeszcze nie wyrazil chęci pomocy. Sytuacja jest nieciekawa na dworze mróz, a ten starszy człowiek i zwierzeta bez srodkow do życia. Mężczyzna mieszka w rozwalajacym się domu wraz z kotami, a psy w prowizorycznych kojcach...
tomek_k pisze:motylek222 pisze:Ciesze sie, że tutaj sytuacja opanowana, kotki maja budki i jedzenie![]()
, niestety nie wszystkie zwierzęta mają tyle szczęscia. Od paru dni śledzę wątek o starszym panu, który ma pod opieką 24 psy i koty. Niestety jest to chyba za mało naglośniona i nikt jeszcze nie wyrazil chęci pomocy. Sytuacja jest nieciekawa na dworze mróz, a ten starszy człowiek i zwierzeta bez srodkow do życia. Mężczyzna mieszka w rozwalajacym się domu wraz z kotami, a psy w prowizorycznych kojcach...
Gdzie ten wątek jest?
motylek222 pisze:Mazowieckie psom i kotom grozi śmierć głodowa. Pomóżcie !!!! To jest tytuł tego wątkuja tylko śledzę ta sprawe na forum. jest pani, ktora gdzieś w pobliżu chyba mieszka i to ona nagłośniła ta sprawe. mam nadzieję, że uda się zorganizować jakąś pomoc do świąt
motylek222 pisze:Mazowieckie psom i kotom grozi śmierć głodowa. Pomóżcie !!!! To jest tytuł tego wątkuja tylko śledzę ta sprawe na forum. jest pani, ktora gdzieś w pobliżu chyba mieszka i to ona nagłośniła ta sprawe. mam nadzieję, że uda się zorganizować jakąś pomoc do świąt
cairo pisze:Wysłałam kilka puszek, pewnie dotrą w poniedziałek lub wtorek.
Może by jakoś nagłośnić tą akcję? Musiałoby się zgłosić tylko 5 osób chcących pojechać do kotów raz w tygodniu, albo 10 mogących się tam wybrać co dwa tygodnie. Takie karmienie dwa razy w tygodniu wydaje mi się, że sprawi że one będą siedziały i czekały na jedzenie zamiast starać się poszukać czegoś w innym miejscu. W końcu koty nie mają kalendarza i nie wiedzą, że powiedzmy w poniedziałek i czwartek mają stołować się w jednym miejscu a w pozostałe muszą sobie radzić same.
lidka02 pisze:Biało szra kotka to ta z naroślą na boku , jest bardzo miziasta ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1664 gości