"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 18:33 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A propos obsikiwania. Wczoraj rano wkładałam sandałki - pół lata stoją w przedpokoju! - spieszyło mi się. Buty były suche, ale jak je wzięłam to cus mi tak leciutko zaleciało... Bez namysłu przytknęłam do nosa...:strach: Wrednie i podstępnie osikane!!! Jakbym tylko wiedziała, która to... to bym "pociągnęła za konsekwencje" aż miło!
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Czw wrz 08, 2011 2:17 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Czw wrz 08, 2011 8:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja zrobiłam mojej kocie na złość! W miejsce starej lampy, na którą się wspinała i podarła cały klosz, kupiłam wersję, w której na klosz wspiąć się nie może! Dobrze jej tak :twisted:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw wrz 08, 2011 10:15 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kulka złośliwie mi chciała obsikać torbę, na szczęście nie wcelowała (grunt to zwinklowana d...), wszystko na podłogę poleciało. Z zemsty dałam to do zbadania. Będą tabletki...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw wrz 08, 2011 10:19 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A ja nie mam co napisać :( .
Towarzystwo dalej grzeczne podejrzanie 8O .
Tylko żrą, szczają, srają i pomału chodzą :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 08, 2011 10:24 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:Tylko żrą, szczają, srają i pomału chodzą :evil: .

To też może być dobry powód do narzekania.... :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw wrz 08, 2011 10:25 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:A ja nie mam co napisać :( .

Pewnie chore...

MaryLux

Post » Czw wrz 08, 2011 10:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

MaryLux pisze:
vip0 pisze:A ja nie mam co napisać :( .

Pewnie chore...

No też sie tego obawiam...zwykle to lata jak pomylone wszystko....
Podejrzane to bardzo...będę obserwować :? .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 08, 2011 10:34 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A mój Wiktor wczoraj wieczorem w kuwecie usnął....jak słowo daje, tak długo sikał, że w końcu przysnął tam z nudów.
Musiałam go budzić 8O .
No ani chybi uwiąd starczy :evil: .

vip

Post » Czw wrz 08, 2011 10:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

vip0 pisze:A mój Wiktor wczoraj wieczorem w kuwecie usnął....jak słowo daje, tak długo sikał, że w końcu przysnął tam z nudów.
Musiałam go budzić 8O .
No ani chybi uwiąd starczy :evil: .

Śmiej się, śmiej...
Słyszałam już o psach, które prawdopodobnie na to cierpiały... (inaczej nie da się logicznie wytłumaczyć faktu, że łagodne dotąd psisko rzuca się na opiekuna, jakby był obcy...)

MaryLux

Post » Czw wrz 08, 2011 10:41 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ale mnie wcale nie do śmiechu...Wiktor nie jest aż tak stary, ale mam go od niemowlaka i widzę, jak się zmienia z każdym rokiem....jest zdrowy, więc tylko tym mogę to wytłumaczyć....w tej chwili ma 11 lat.

vip

Post » Czw wrz 08, 2011 10:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No, to młody już nie jest, ale za wcześnie na to... Swoją drogą - może problem urologiczny jakiś.

MaryLux

Post » Czw wrz 08, 2011 20:03 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Zazdrosc mojego kocura... :evil:
No nie moze koteczka przyjsc do mnie i normalnie sie poprzytulac bo on zaraz nienawistnym wzrokiem nas czestuje :evil:
Przyszla i polozyla sie za laptopem - to ten dziad juz z fotela gromami rzucal, az w koncu przylazl i sie wcisnal na drukarke i patrzy z gory na nia, lada chwila a sie zaczna prac po lbach.
Dzisiaj rano kotke wzielo na mizianie w lozku, kocur lezal na kocu, cichaczem sie zblizyl i jak ja pazurami capnal za ogon :evil:
Ja go na jakas terapie dla chorobliwie zazdrosnych wysle :roll:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw wrz 08, 2011 20:32 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Komandos dzisiaj zaczal biegac o 5 rano. Przyniosl pileczke i ja sobie kulal. Przyniosl tez torebke foliowa i sie slizgali z ta torebka i pileczka kolo mojego lozka...

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw wrz 08, 2011 20:56 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

w mordę, że mać! dość mam tego grymaszenia przy jedzeniu.
Bozita - beee, Animoda - beeeee, Miamor -beeeeee
Feliks - beee, kurczak - beeee. Wołowego nie mogę dać, bo Dziubas zaraz choruje. Dość mam, wszystko złe.
Jeśli już, to faceci zainteresowani są jedzeniem szczylka, a szczylek jedzeniem facetów. Paranoja jakaś.
Nic tylko pilnować, bo zaraz szczylek ma biegunkę, a Dziubas kłopoty z siusianiem.
Alfik tylko kochany, jemu wszystko smakuje :1luvu:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

[poprzednia][następna]