bibi33 pisze:Ja uważam, że czas zamknąć ten wątek, bo nic konkretnego nie wnosi, a osoby typu Erin czy jasdor mają gdzie wyładowywć zbędną energię. Czy napiszemy do moderatora o zamknięcie watku?
Miau powinno słuzyć sprawom fotoerek, jak im pomóc, ich potomstwu.
A nie wywodom niedopieszczonych bab, które nie wiedzą jak rozładować nagromadzoną energię.
Wystaw choć jeden bazarek Erin na pomoc kociastym , zamiast siać zamęt.
Bibi - nie wiem, kto Cie nasłał, ale z tą ilością postów i stażem - przynajmniej na miau to co niektórym tu do pięt nie dorastasz.
Watek nic nie wnosi, bo informacji o kotach żadnych. Zacytuj kochana, gdzie sie wyładowywałam jeśli można.
Wasza pomoc TYM konkretnym futerkom ograniczyła się do zrobienia awantury, bo nagle ktoś zapytał o koty, albo poprosił o zdjęcia. Albo też zarzucał, że nie dałyście kota do DT - choć to prawda.
Aha, a czy Ty możesz pochwalić się i gdzie to można przeczytać, "co robisz dla kociastych"? Jeśli coś takie zarzuca sie innym, trzeba samemu mieć się czym pochwalić.
To jest mój pierwszy watek, na którym się kłócę i mam nadzieję, że ostatni. Nie pochwalam mordowania nawet ślepych miotów - i wolno mi ! Tak samo, jak na watku tym, tu i teraz wyrazic swoją opinie na ten temat.