wydaje mi się, że ta kotka jest w schronisku - nr 7, Betka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:No nie wierzę, ze nikt nie poznaje niuni ze zdjęcia po amputacji![]()
Myśleć cioteczki, przypominać sobie nieporadne maleństwo, o które wiele osób drżało...
W nowych domkach:
Betka nr 7
Farro
Sylwia nr 62
Georg-inia pisze:się zgubiłam. To Diego w końcu jest czy go nie ma? bo w spisie jest, Gosiaa wstawiła fotkę, że w domu... a to chyba Duduś, nie Diego, poszedł do domu, tak?
i gdzie Funia nr 15? znalazł dom w międzyczasie?
oszaleję z tą ilością
mgska pisze:Betka nr 7 jest, ta na zielonym tle
wcześniej poszła chyba Batka, ale głowy nie dam uciąć, trzebaby przeszukać watek.
magdaradek pisze:Wieści o tym, że Betka znalazła dom wysłałam na podstawie wpisu CoolCaty:CoolCaty pisze:No nie wierzę, ze nikt nie poznaje niuni ze zdjęcia po amputacji![]()
Myśleć cioteczki, przypominać sobie nieporadne maleństwo, o które wiele osób drżało...
W nowych domkach:
Betka nr 7
Farro
Sylwia nr 62
mgska pisze:
Basia to schroniskowa Kastorka![]()
gosiaa pisze:mgska pisze:
Basia to schroniskowa Kastorka![]()
Czyli rozumiem że miniaturkę "Basia" usunąć bo to ta sama kotka?
gosiaa pisze:mgska pisze:Betka nr 7 jest, ta na zielonym tle
wcześniej poszła chyba Batka, ale głowy nie dam uciąć, trzebaby przeszukać watek.magdaradek pisze:Wieści o tym, że Betka znalazła dom wysłałam na podstawie wpisu CoolCaty:CoolCaty pisze:No nie wierzę, ze nikt nie poznaje niuni ze zdjęcia po amputacji![]()
W nowych domkach:
Betka nr 7
Farro
Sylwia nr 62
To teraz już nie wiem jak to jest
magdaradek pisze:jakoś się pogubiłam z kotami od Pani Franciszki, bo w tytule wątku jest napisane, że tylko Pingwinek szuka DS. To znaczy, że Mruczek znalazł już dom? Bo nie pamiętam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 93 gości