KS-Kasa Stopniała- pomóż pilnie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 16, 2011 16:29 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

to i ja dołoże dowcipa :ryk: :ryk: :ryk:

"Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie),baaardzo drogi (pół rokuzbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje(a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi :- kurka wodna, ale mnie prądem pierdolnęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć ! "
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Śro mar 16, 2011 16:41 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

jaka zdolna ta NASZA HALINKA :D ZOBACZCIE JAKIE CUDEŃKA POSZYŁA 8O viewtopic.php?f=20&t=124967&start=0
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 16:45 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

łał 8O 8O 8O to sie nazywa miec fach w reku :D :D
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Śro mar 16, 2011 16:49 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:jaka zdolna ta NASZA HALINKA :D ZOBACZCIE JAKIE CUDEŃKA POSZYŁA 8O viewtopic.php?f=20&t=124967&start=0

Bez przesadyzmu :oops: :) :)
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro mar 16, 2011 16:55 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

halinka1403 pisze:
krynia08 pisze:jaka zdolna ta NASZA HALINKA :D ZOBACZCIE JAKIE CUDEŃKA POSZYŁA 8O viewtopic.php?f=20&t=124967&start=0

CISZA Obrazek :ryk:
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 16:57 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

ogonia pisze:łał 8O 8O 8O to sie nazywa miec fach w reku :D :D

a DLACZEGO PANIENKA TAK MAŁO TU PISZE? :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 17:07 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

a bo Wy tak jedziecie z koksem ze nie nadazam :ryk: :ryk: :ryk:

ogonia

Post » Śro mar 16, 2011 17:18 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

ogonia pisze:to i ja dołoże dowcipa :ryk: :ryk: :ryk:

"Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża kupić abażur z kryształów (to co wisi z lampami na suficie),baaardzo drogi (pół rokuzbieraliśmy).
Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole, najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego męża: a może powiesimy od razu ten abażur? No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje(a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku.
Mój tygrys w tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a on mówi :- kurka wodna, ale mnie prądem pierdolnęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć ! "

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Śro mar 16, 2011 17:34 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

czytałam na głos mojemu TŻ i oboje ryczymy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 16, 2011 17:36 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Kciałam też dodac,iż do piątku ureguluję wpłatę za marzec 8) :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 16, 2011 18:11 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

ogonia pisze:a bo Wy tak jedziecie z koksem ze nie nadazam :ryk: :ryk: :ryk:

ale My dopiero tylko tyle wykopały tego WYNGLA :ryk: :ryk: http://patrz.pl/zdjecia/kopalnia-odkrywkowa
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 18:17 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

krynia08 pisze:
halinka1403 pisze:

CISZA Obrazek :ryk:

Tak jest :!: Wasza Miłomściwość :1luvu: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro mar 16, 2011 18:23 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Obrazek a świstak na to..PRAWDE GODOCIE :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Śro mar 16, 2011 18:30 Re: KS-chwilowo w rękach Rady Rejsu, Dyrka na chorobowym :(

Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

[poprzednia][następna]