Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Tak się zastanawiam czy nie puścić jej na kikutek paru kropel rivanolu. Ale jakiś mam opór, bo zawsze mi sie zdawało, ze takich bardzo świeżych ran się niczym nie bedzia...
magaaaa pisze:Tak się zastanawiam czy nie puścić jej na kikutek paru kropel rivanolu. Ale jakiś mam opór, bo zawsze mi sie zdawało, ze takich bardzo świeżych ran się niczym nie bedzia...
joluka pisze:super, że dzisiaj Gryzia już lepiej!!!!!! mam nadzieję, że za chwilę zapomni o cierpieniu - a z krótkim ogonkiem będzie jej bardzo do twarzy!!!!![]()
czy kupsko nadal tylko w wannie???? - może kup jej jak największą porcelanową miskę dla psa i postaw na podłodze w łazience? (albo nawet wyższy prostokątny porcelanowy półmisek "ludzki", czy formę taką jak ta: http://allegro.pl/super-forma-do-piecze ... 69846.html)
może to głupio brzmi, ale pomyślałam, że jak poczuje chłód gładkiej porcelany pod tyłeczkiem to do wanny nie będzie musiała wskakiwać - a z tego do kibelka wyrzucisz, wymyjesz i po kłopocie.......![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, elmas, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 356 gości