KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 9:54 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81e ... 840e3.html czy mogę to skopiować :)

i jeszcze jednno :( Film był dostępny od października czemu ten kto widział film nie zareagował wcześniej :(
Pamiętam film o kotku który był wydmuchiwany z rury(i filmem w ten sam dzień zajeli się internauci)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 10:00 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

widocznie Ci co widzieli ten film wcześniej zbagatelizowali go
biedny ten kotek - boże co on musiał przecierpieć - a tego małego gówniarza co tak nim pomiatał też bym przez kolano przełożyła i dupę sprała
mój instynkt pedagogiczny znikł w ciągu kilku sekund - kare też by poniósł ( w tym wieku jak dasz w d.... to zapamięta raz na zawsze ,że tak nie wolno)

http://www.tvn24.pl/12690,1687601,0,1,p ... omosc.html
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 10:02 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Cały czas tylko czytam że mają ślad, a minęły już trzy dni :x i kota pewnie nie ma :cry: :crying:
Ale już go tam przetrzepią o tego kota :evil: I oczywiście twarzy pewnie nie pokażą.

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 10:03 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Wchodzę na wątek z nadzieją, że przeczytam o postępach w sprawie...
Że sprawca został ujęty...

Mój 3 letni synek ma zapalenie płuc i jak widzę, jak koty go pilnują w nocy, a jak on się do nich tuli zapłakany po zastrzyku...

Proces wychowawczy tak naprawdę zaczyna się jeszcze w łonie matki, już od 1 dni dziecko uczymy tego co dobre co złe, noworodek wie, że głód i zimno są złe, a matka, jedzenie, kocyk są dobre i takimi małymi kroczkami wypracowujemy od samego początku pojęcie dobra i zła stosownie do wieku i możliwości intelektualnych... To dziecko ma za sobą na moje oko minimum 3 lata "wychowywania", moim zdaniem jest tak skrzywdzone, że lata terapii nie pomogą... Bo co innego dziecko skrzywdzone przez molestowanie, bicie przez rodzica, wtedy lata terapii i dziecko zaczyna wychodzić na prostą. Ale tutaj mamy inny przypadek, dziecko uczy się od samego początku czystego zła... Tego się nie da wymazać!!!
Wiem jak skrzywione są dzieci, które był bite, które od urodzenia patrzyły jak ojciec znęca się nad całą rodziną... Ale to były dzieci ofiary, a tu mamy dziecko ofiarę-kata w jednej osobie..
najszczesliwsza

Post » Śro gru 29, 2010 10:06 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

najszczesliwsza pisze:Wchodzę na wątek z nadzieją, że przeczytam o postępach w sprawie...
Że sprawca został ujęty...

Mój 3 letni synek ma zapalenie płuc i jak widzę, jak koty go pilnują w nocy, a jak on się do nich tuli zapłakany po zastrzyku...

Proces wychowawczy tak naprawdę zaczyna się jeszcze w łonie matki, już od 1 dni dziecko uczymy tego co dobre co złe, noworodek wie, że głód i zimno są złe, a matka, jedzenie, kocyk są dobre i takimi małymi kroczkami wypracowujemy od samego początku pojęcie dobra i zła stosownie do wieku i możliwości intelektualnych... To dziecko ma za sobą na moje oko minimum 3 lata "wychowywania", moim zdaniem jest tak skrzywdzone, że lata terapii nie pomogą... Bo co innego dziecko skrzywdzone przez molestowanie, bicie przez rodzica, wtedy lata terapii i dziecko zaczyna wychodzić na prostą. Ale tutaj mamy inny przypadek, dziecko uczy się od samego początku czystego zła... Tego się nie da wymazać!!!
Wiem jak skrzywione są dzieci, które był bite, które od urodzenia patrzyły jak ojciec znęca się nad całą rodziną... Ale to były dzieci ofiary, a tu mamy dziecko ofiarę-kata w jednej osobie..

Niech synek szybko wraca do zdrówka - tego mu i Tobie życzę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro gru 29, 2010 10:07 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Agor-ia pisze:No wlasnie kurde ja mam niemiecki system operacyjny i nie mam plyty, zeby wgrac sobie jezyk polski :roll:

Agor-ia - jeśli chcesz to możesz po prostu skopiować polskie litery z jakiegokolwiek tekstu w internecie - ja tak robię gdy muszę coś polskiego znaleźć w google na hiszpańskim systemie - włączam onet i kopiuję ą, ę itd..
Ale bez polskich liter też jest ok.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 10:08 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Dodałam to jako główne zdjęcie na fb :ok:

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 10:09 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

CatAngel pisze:
i jeszcze jednno :( Film był dostępny od października czemu ten kto widział film nie zareagował wcześniej :(
Pamiętam film o kotku który był wydmuchiwany z rury(i filmem w ten sam dzień zajeli się internauci)

Mi się wydaje, że wcześniej mało osób oglądało w ogóle ten film. W necie, w tym na YT jest mnóstwo śmiesznych filmików z kotami, więc nie wszystkim się chce oglądać każdy nowy film. O tym, że film jest śmieszny, a nie sadystyczny sugerował niczym nie wyróżniający się tytuł (Kot kaskader), tag "śmieszne", pod którym został dodany oraz pierwsze kadry filmu, gdzie jest napisane "kot kontra dziecko", jest wesoła muzyczka itp. Jakbym napotkała na ten film wcześniej to pewnie nie chciałoby mi się go nawet otwierać. Niczym się nie wyróżniał wśród innych na pierwszy rzut oka.
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro gru 29, 2010 10:11 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Zgłoszenie do J Krupy to bardzo dobry pomysł, pomyślalam również o Brigitte Bardot, nie wiem czy jeszcze ta pani działa w tym kierunku, ale kiedyś była aktywna w walce o prawa zwierząt.
Poza tym bardzo ważne jest też ,jak już ktoś napisał, zwrócenie się do jakiejś organizacji walczącej o prawa dziecka, bo to rzeczywiście jest skrzywdzenie go, rośnie przecież mały bandzior.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Śro gru 29, 2010 10:15 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Napisze jeszcze raz bo zdaje sie nikt nie zwrocil uwagi na poprzedni post.
Na stronie cnn.com istnieje strona gdzie mozna zamiesczac wlasne artykuly na roznego rodzaju tematy dodawane przez czytelnikow. Co ciekawsze z tych tematow uzywane sa przez reporterow CNN w wiadomosciach CNN. Oto adres strony http://ireport.cnn.com/recent-updates.jspa

ambersss

Od: Wto gru 28, 2010 21:14

Post » Śro gru 29, 2010 10:17 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

A wiecie że to BARDZO DOBRY pomysł porozsyłać to do znanych ludzi(oni nie majączasu na siedzenie przed telewizorem i ogladać wiadomości)
Moim zdanie jak my się za to nie weźniemy to przeleci to z echem i zniknie :(
A tu trzeba taką ""bombe"" zrobić :!: :!: żeby się odechciało innym takich filmików kręcić :evil:

Nie możemy pozwolić na to aby kolejna osoba została bez kary (tak jak ci od tego psa Husky) bo co im zrobili tak naprawdę :(

to ja jeszcze zacytuję :)

ambersss pisze:Napisze jeszcze raz bo zdaje sie nikt nie zwrocil uwagi na poprzedni post.
Na stronie cnn.com istnieje strona gdzie mozna zamiesczac wlasne artykuly na roznego rodzaju tematy dodawane przez czytelnikow. Co ciekawsze z tych tematow uzywane sa przez reporterow CNN w wiadomosciach CNN. Oto adres strony http://ireport.cnn.com/recent-updates.jspa

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 10:18 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

http://demotywatory.pl/2481111/ZLAPMY-PSYCHOPATE

Pozakladajcie konta na demotach, po 12stu godzinach dopiero bedziecie mogli komentowac, nawet ja nie moge teraz wstawic komentarza do wlasnego demota, musze czekac jeszcze 4 godziny, nie wiem jak z plusowaniem... ale trzeba cos zrobic, zeby demot trafil na glowna !
Jesli ktos ma dluzej konto na demotywatorach to prosze, moze przekopiowac to, co chcialam zamiescic w pierwszym komentarzu:

NA STRONIE PODANEJ W ZRODLE FILM ZNAJDUJE SIE NA KONIEC ARTYKULU!

ROZSYLAJCIE WYDARZENIE NA FACEBOOK'U!

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 73&index=1

Do tej pory napisano o tym kilka artukulow i puszczono krotka informacje w TVInfo, gdzie zajeto sie glownie rozkladaniem rak, bo "ciezko bedzie namierzyc sprawce" !
Ta osoba najprawdopodobniej nie jest z Trojmiasta, nie sugerujcie sie nazwa portalu, pierwotnie film byl zamieszczony na YouTube, ale zwyrodnialec usunal go w dniu, w ktorym wszczeto postepowanie!

CatA, mozesz skopiowac te grafike.
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 10:48 przez Agor-ia, łącznie edytowano 1 raz

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro gru 29, 2010 10:22 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Podany demotywator nie istnieje
najszczesliwsza

Post » Śro gru 29, 2010 10:23 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

I gdzie dodać :) :?:

PS: bo "ciezko bedzie namierzyc sprawce" ! jeżeli ktoś chce to da rade. Tego małolata też szukali i znaleźli mały szczegół(zamazana rejestracja) wystarczyło, że ktoś wyostrzył i złapali gnojka :ok:

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 10:24 Re: film o maltretowaniu kota na YT.Trwają poszukiwania sprawcy.

Cholera, nie wiem po jakim czasie od zamieszczenia jest dostepny dla wszystkich... Bo ja go widze, ale ja jestem autorem... Pogrzebie w poczekalni...

CA, jak link juz bedzie aktywny, dostepny, to bedzie mozna po prostu wrzucac link wszedzie, osoby majace konto na demotywatorach od razu beda mogly komentowac i plusowac, bo jesli nie trafi na glowna to zniknie !

EDIT: OK, tutaj jest system wyszukiwania moich demotow, jeszcze nie trafil do poczekalni ! Nie wiem po jakim czasie uzyskuje akceptacje, by wejsc do kolejki, bede sprawdzac.
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 10:28 przez Agor-ia, łącznie edytowano 1 raz

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

[poprzednia][następna]