i jeszcze jednno

Pamiętam film o kotku który był wydmuchiwany z rury(i filmem w ten sam dzień zajeli się internauci)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:Wchodzę na wątek z nadzieją, że przeczytam o postępach w sprawie...
Że sprawca został ujęty...
Mój 3 letni synek ma zapalenie płuc i jak widzę, jak koty go pilnują w nocy, a jak on się do nich tuli zapłakany po zastrzyku...
Proces wychowawczy tak naprawdę zaczyna się jeszcze w łonie matki, już od 1 dni dziecko uczymy tego co dobre co złe, noworodek wie, że głód i zimno są złe, a matka, jedzenie, kocyk są dobre i takimi małymi kroczkami wypracowujemy od samego początku pojęcie dobra i zła stosownie do wieku i możliwości intelektualnych... To dziecko ma za sobą na moje oko minimum 3 lata "wychowywania", moim zdaniem jest tak skrzywdzone, że lata terapii nie pomogą... Bo co innego dziecko skrzywdzone przez molestowanie, bicie przez rodzica, wtedy lata terapii i dziecko zaczyna wychodzić na prostą. Ale tutaj mamy inny przypadek, dziecko uczy się od samego początku czystego zła... Tego się nie da wymazać!!!
Wiem jak skrzywione są dzieci, które był bite, które od urodzenia patrzyły jak ojciec znęca się nad całą rodziną... Ale to były dzieci ofiary, a tu mamy dziecko ofiarę-kata w jednej osobie..
Agor-ia pisze:No wlasnie kurde ja mam niemiecki system operacyjny i nie mam plyty, zeby wgrac sobie jezyk polski
CatAngel pisze:
i jeszcze jednnoFilm był dostępny od października czemu ten kto widział film nie zareagował wcześniej
Pamiętam film o kotku który był wydmuchiwany z rury(i filmem w ten sam dzień zajeli się internauci)
ambersss pisze:Napisze jeszcze raz bo zdaje sie nikt nie zwrocil uwagi na poprzedni post.
Na stronie cnn.com istnieje strona gdzie mozna zamiesczac wlasne artykuly na roznego rodzaju tematy dodawane przez czytelnikow. Co ciekawsze z tych tematow uzywane sa przez reporterow CNN w wiadomosciach CNN. Oto adres strony http://ireport.cnn.com/recent-updates.jspa
NA STRONIE PODANEJ W ZRODLE FILM ZNAJDUJE SIE NA KONIEC ARTYKULU!
ROZSYLAJCIE WYDARZENIE NA FACEBOOK'U!
http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 73&index=1
Do tej pory napisano o tym kilka artukulow i puszczono krotka informacje w TVInfo, gdzie zajeto sie glownie rozkladaniem rak, bo "ciezko bedzie namierzyc sprawce" !
Ta osoba najprawdopodobniej nie jest z Trojmiasta, nie sugerujcie sie nazwa portalu, pierwotnie film byl zamieszczony na YouTube, ale zwyrodnialec usunal go w dniu, w ktorym wszczeto postepowanie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 48 gości