PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 17:21 Re: PAKT CZAROWNIC XX

AniHili pisze:Domyślam się, skoda - czołg nie jest wyposażona w hak na stałe? :lol: Kiedyś mój ojciec, jadąc wiekowym golfem przeciągnął przez paręnaście metrów citroena uwieszonego na takimże haku :wink:
Kot zabił mi zabawkę na amen...w 3 dni :strach:

nie należy kotu pozwalać bawić się wibratorem. to obrzydliwe... dla kota...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie gru 19, 2010 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:
AniHili pisze:Domyślam się, skoda - czołg nie jest wyposażona w hak na stałe? :lol: Kiedyś mój ojciec, jadąc wiekowym golfem przeciągnął przez paręnaście metrów citroena uwieszonego na takimże haku :wink:

:ryk: Józef jest tolerancyjnym zwierzątkiem :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie gru 19, 2010 17:42 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:

Kot tyż człowiek jak se lubi to se niech używa - ino trza mu zdezynfekować ....

Khe khe gdzie on se go wtyka
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie gru 19, 2010 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

jozefina1970 pisze:Etiopio, ktosie z rodziny to :twisted: uuu, jak ktoś taki dowali to jak obuchem w łeb... jeszcze gorzej przykro niżby to robił ktoś obcy... znam to, ale cóż, zaciska się zęby i żyje się dalej. Kciuki za Ciebie i psicę, dbaj o siebie
Kto jest naszą kandydaturą to ja jakoś w ogóle nie pamiętam :oops: , te miesiące lecą tak szybko, co chwilę głosowanie 8O

Ech takie rzeczy to regularnie słyszę.... Nie komentuje pobeczę sobie w kąciku i do następnego razu...... Cholernie to boli ale .....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie gru 19, 2010 17:57 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Tak z innej beczki poszukiwany jest dobry wet z okolic Wodzisławia Śląskiego. Taki co się "nie boi robić" kotu badań i zna się na urologii...

Krótko mówiąc co dobrze diagnozuje i leczy.....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie gru 19, 2010 19:31 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:
solangelica pisze:Kolega Jacek (calkiem fajny i mily ;) 8) ) przybyl z wielkim sprzetem

8O Azaliż możesz mnie zapoznać z tym okazałym mężczyzną?Obrazek

Nie ma sprawy, spytam czy jest dyspozycyjny :) Pile spalinowa pozyczyl co prawda od brata ale skoroś kobieta w potrzebie to mysle, ze pomoze ;)

pomponmama pisze:
solangelica pisze:Kolega Jacek zapowiedzial sie ze wpadnie jeszcze kiedys - co prawda nie bedzie rznac ale bedzie .... ciupac

To jak to jest?... :roll: Bo jeszcze nie próbowałam... :roll:

Normalnie... bierzesz siekerie i lupiesz/ciupiesz/uderzasz/walisz w kawalek drewna. Drewno peka albo nie - jesli nie, uderzasz do skutku 8) a potem tylko do pieca i cieszysz sie cieplem :mrgreen:

pomponmama pisze:
solangelica pisze:W ogole troche byla przerazona bo powiesilismy na przedpokoju kilka zaslon i teraz mieszkanie wyglada jak tani ruski burdel :twisted: zaslony sa z pluszu i maja ograniczyc wianie po nogach.

A to faktycznie przytulnie macie :lol:

No ba :twisted: koty sa zachwycone - zwlaszcza Fiona. Siedzac schowana w pluszowej zaslonce czyha na Gluska, ktory wypadajac z pokoju napotyka na pulapke - zebyscie widzialy jak ekspresowo zawraca w powietrzu jak sie w ostatniej chwili orientuje kto na niego czatuje :ryk: :ryk: :ryk: a ten wyraz satysfakcji na pyszczku Fiony - bezcenny :mrgreen:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie gru 19, 2010 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Idę się położyć boli mnie głowa i prawe oko i jakoś mi się tak obraz zlewa i zamazuje......

Do jutra pa pa
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie gru 19, 2010 23:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Padam na nos...oczy mam jak albinoski królik...dziś cały dzień prześlęczałam nad rozliczaniem VATu budowlanego...jeszcze tylko jutro i amen :piwa:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon gru 20, 2010 0:40 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Siostry pomóżcie :!:

Potrzebna jest osoba do przemaglowania domku w Bydgoszczy, czy jest ktoś z tego miasta :?: Przemaglowanie musi być naprawdę dokładne, bo to domek dla Kota nad Koty - Ryszarda Beznogiego z wątku viewtopic.php?f=13&t=116335&p=6829383#p6829383...

PS 1
Jest osoba do skontrolowania domku :!: Dziś wizyta. Trzymajcie kciuki :ok:

PS 2

A co tu taka martwa cisza :?: Zasypało wszystkich :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon gru 20, 2010 11:20 Re: PAKT CZAROWNIC XX

villemo5 pisze:Hmmmmmm...
Jutro powinno się zacząć głosowanko, a my chyba mamy tylko jedną kandydaturę??
Kto przypomni?

Czy jedna nie wiem, tak mi sie wydaje. W kazdym razie ja zglaszalam i przypomne:
skwareek pisze: Ja natomiast pozwole sobie niesmialo :oops: , po raz pierwszy zglosic kandydata na grudzien. Jest to kinia089 z Darlowa. Watek tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=94745&start=0 . Zostala ona zgloszona do ankiety jako kandydat do Krakvetu ale ma male poparcie... Pozwole sobie skopiowac z jej watku jak sytuacja wyglada:

U nas, w Darłowie, sytuacja jest tragiczna. Praktycznie sama zmagam się z ponad 40 wolno żyjącymi kotami. Nie ma u nas TOZ'u, fundacji, organizacji, darmowych talonów na sterylizację od UM ( ani jakiegokolwiek wsparcia od nich.. ), domów tymczasowych.. Sytuacja jest naprawdę ciężka. Nie wszystkie kotki są wysterylizowane, bo brakuje TDT posterylkowych, pieniędzy, czasu, osób do pomocy. Ich dzieci potem wydają na świat kolejne potomstwo, a co za tym idzie ? Coraz więcej bezdomnych, chorych, głodnych, marznących na mrozie kotów. Brakuje też karmy, koty nie są karmione regularnie. Tym bardziej teraz, zimą, kiedy nie zawsze mogę do nich dojeżdżać ( mam 5km w jedną stronę, a nie mam prawa jazdy.. ). Dlatego bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty, bazarki, karmę. Przydadzą się także budki albo materiały na nie. Potrzebujemy także domów dla maluchów, kotów oswojonych, chorych albo starych. Mamy piękne koty, ale brakuje nam DT Właściwie, to w ogóle ich nie ma...
Proszę, pomóżcie !
Do tej pory udało mi się:
- wysterylizować 22 kotki, jeśli dobrze policzyłam...
- wykastrować 5 kocurów,
- znaleźć domy dla 13 kotów ( 5 kotów mam teraz na zaprzyjaźnionych DT + 2 u mnie ),
Co trzeba jeszcze zrobić:
- wysterylizować około 15 dorosłych kotek (jest jeszcze około 7-8 młodych kotek ),
- wykastrować około 10 dorosłych kocurów ( jest jeszcze około 7-8 młodych kocurów ),
- znaleźć DT/DS dla około 12 kotów, które żyją na wolności a są oswojone/można je oswoić

Jako ze pierwszy raz zglaszam kandydata napiszcie czy cos jeszcze powinnam dodac :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon gru 20, 2010 12:26 Re: PAKT CZAROWNIC XX

No to mamy koniec zgłaszania kandydatur 8O

Ale ta którą mamy wygląda bardzo solidnie! :ok:

Skwareek prtzemagluj no dobrze kandydatkę, bo wygląda na to, że wygra :lol:
Ale na potrzeby sterylkowe to Czarownice się chętnie zwrócą.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon gru 20, 2010 12:27 Re: PAKT CZAROWNIC XX

A przemagluj to ze jak?? :oops:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon gru 20, 2010 17:54 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Siostry czarowne gdzie Wy ??

Mi zdążyli oddać internet a Was nadal ni ma ........

Halooooooooooooooooooooooo

:piwa:

Help mój nietykalny niedotykalski Mufasa mnie molestuje ......... Co chwile podbiega i z ogonkiem do góry :?: :?:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon gru 20, 2010 18:20 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witajcie czarowne 8)
Dogorywam :| Poszłam sobie wczoraj na 22 -gą do pracy a wróciłam dzisiaj ok 11 -tej 8OMam dosyc,jeżeli ktos wypowie przy mnie słowo na "ś" lub dwa słowa związane z nadchodzącymi "ś" to Obrazek i Obrazek :evil:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon gru 20, 2010 18:48 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Kotko dorotki...przepraszam, że wysyłałam na święta kartki i zamawiałam full rzeczy pocztą...teraz mi guuupio :oops:

Co dziś u nas tak cicho... 8O

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

[poprzednia][następna]