Legnica ....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 14:28 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Legnica pisze:Forest nie wróciła do budki,chyba już "wrócił".A Saszka jak co dzień przeczekał mnie i zostawił w kuwecie materiał do badań dopiero kiedy poszłam spać.Za to po Amylanie bardzo zmieniły się jego kupy,są teraz zupełnie doskonałe.Wczesniej widac było różne kolory,jakby cześci różnych pokarmów,teraz mam wrazenie że kupy są takie jak trzeba.
Moze waga nie spada bo Amylan zaczał działać?

jeśli wcześniej były kawałki jedzenia - to nie trawił ich dostatecznie, stąd spadek wagi zapewne, amylan zaczął działać,
u mnie dopiero widać było jakiś efekt, pierwszy raz po ok. tygodniu i to po ilościach o których pisałam już wyżej
a jaka jest sierść?
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob sty 08, 2011 14:34 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Sasza ma bardzo brzydka siersc.Jest tłusta,zbija sie w kłębuszki,czasem nawet nastroszona na czubku łebka.
Widać ze kot nie czuje sie dobrze.
Legnica

Post » Sob sty 08, 2011 15:40 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Jak byłam u Ciebie ostatnio, to nawet myślałam, że Saszka po kąpieli - wyglądał jak mokry.
Że ja się nie domyśliłam co to Klub Seniora :oops: Drapak to szkoła życia?

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Sob sty 08, 2011 15:41 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Proskowa młodzież Bolek i Lolek pojechali do swojego nowego domku.
Szcześliwego nowego życia prosiaczki.
Legnica

Post » Sob sty 08, 2011 15:42 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Marudka pisze:Jak byłam u Ciebie ostatnio, to nawet myślałam, że Saszka po kąpieli - wyglądał jak mokry.
Że ja się nie domyśliłam co to Klub Seniora :oops: Drapak to szkoła życia?

:lol: tak,czasem tak właśnie wygląda to co wyprawiają na drapaku
Legnica

Post » Sob sty 08, 2011 15:43 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Forest wdrapał sie na najwyzsza półkę drapaka i spogląda taki dumny z siebie ze zaraz chyba pęknie :)
Legnica

Post » Sob sty 08, 2011 21:44 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Marudka pisze:I gdzie trafił urobek :wink: ?
Wiesiu, nie masz pomysłu co to może być? Mojemu nowemu coś takiego wyskoczyło od wtorku na grzbiecie. Wet twierdzi, że to alergia na pchły, ale on pcheł nie miał. Myślałam o karmie, ale twierdzi, że od karmy nie tak to wygląda.
Obrazek

Obrazek

To wygląda na ropne zapalenie skóry...

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob sty 08, 2011 21:51 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

To zdjecie na Twoim banerku Weihawej,to Mia?
Co u niej słychać?
Legnica

Post » Sob sty 08, 2011 22:27 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Legnica pisze:To zdjecie na Twoim banerku Weihawej,to Mia?
Co u niej słychać?

To Mia :) Dalej tak samo piękna! Rośnie jak na drożdżach i jest niesamowitą iskrą :) Pracuję nad tym, żeby pokochała ludzi - bo dla niej liczą się tylko koty i pełna miska ;)

A wiesz coś o jej mamie?

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Sob sty 08, 2011 23:06 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Weihaiwej pisze:To wygląda na ropne zapalenie skóry...

Tak, bo to zropiało. On to zawzięcie wylizywał i zdarł naskórek ozorem - chyba go swędziało. Teraz jest to już suche i czyste.

To jest maleńka Mia? - jest śliczna :)

Marudka

Post » Sob sty 08, 2011 23:55 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Weihaiwej pisze:
Legnica pisze:To zdjecie na Twoim banerku Weihawej,to Mia?
Co u niej słychać?

To Mia :) Dalej tak samo piękna! Rośnie jak na drożdżach i jest niesamowitą iskrą :) Pracuję nad tym, żeby pokochała ludzi - bo dla niej liczą się tylko koty i pełna miska ;)

A wiesz coś o jej mamie?

Niestety kobieta wciąż powtarza że nie widziała kotki.
Legnica

Post » Nie sty 09, 2011 0:03 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Dzisiaj Sasza waży również 2,300kg.
Nie wiem czy moja waga dobrze waży,w poniedziałek zwaze go jeszcze u lekarza.
Wieczorem Saszka znów wymiotował.Mam wrazenie ze te wymioty nie sa spowodowane chorobą,ale jego łapczywoscią.Nie moge dawać mu większych porcji na raz niż ok.100g.Wieczorem dostał miche pełną mokrej,pomyślałam ze bedzie mógł w nocy zakanszać.Zjadł ile było,no i zwymiotował.
Niestety na noc zostanie mu tylko sucha skoro tak sie dzieje.
Legnica

Post » Nie sty 09, 2011 0:12 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Zwazyłam Saszke jeszcze na kuchennej wadze,też wyszło 2,300kg.
Chyba jednak dokładnie wazy ta łazienkowa.
Legnica

Post » Nie sty 09, 2011 9:33 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Te wymioty faktycznie to mogą być efektem łapczywości - oby to nic innego :ok:
No i na pewno trzeba uważać na duże kawałki ... mój Demonek mimo, że ma zęby, to zwymiotuje czasami takie jedzenie.
Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta trochę temat rozświetli :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie sty 09, 2011 10:54 Re: Legnica.Wsparcie dla tymczasów zawsze mile widziane

Biednyś Saszka, będą ci michę zabierać :evil:

Marudka

[poprzednia][następna]