a z innej beczki - podpiszcie apel o najwyższy wymiar kary dla morderców zwierząt

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:hmm.. dostałam dziś taką książeczkę zdrowia dla psa.. a w niej:
"- zawsze karmimy psa po zjedzeniu własnego posiłku.
- nie pozwalajmy wchodzić psu do sypialni, łazienki i innych pomieszczeń osobistych. jeśli się to zdarzy egzekwujmy jego posłuszeństwo i wyjście na komendę.
- nie pozwalajmy na leżenie na fotelu, kanapie czy naszych kolanach
- nie pozwalajmy sobiwe na skupianie całej uwagi na psie, starajmy się wołać go po imieniu, dopiero wtedy sięz nim pobawić.
- zawsze to my pwoinniśmy znaleźć się pierwsi przy drzwich wychodząch z domu, przechodząc z jednego pomieszczenia do drugiego
- nie omijajmy psa przechodząc nad nim czy obok - pamiętajmy żę to pies powinien się przesunąć.."
to jakaś masakra chyba..
ciekawe, czy instrukcja obługi kota, spisana przez tego autora, byłaby taka sama..
mjs pisze:Michelino, zapomniałam co jedzą cypisy w klatce
miszelina pisze:mjs pisze:Michelino, zapomniałam co jedzą cypisy w klatce
Mokre dla maluchów (jest nad klatką Majeranka) i suchy intestinal.
BarbAnn pisze:domkom chetnym na madame nalezy pokazywac jak bardzo kocha laserek
mjs pisze:miszelina pisze:mjs pisze:Michelino, zapomniałam co jedzą cypisy w klatce
Mokre dla maluchów (jest nad klatką Majeranka) i suchy intestinal.
Dzięki![]()
Muszę się jeszcze przyznać, że zamiast zostawić 20zł od kwinty to...zabrałam 20zł od pluskwy6![]()
Jutro wyrównam rachunki
queen_ink pisze:BarbAnn pisze:domkom chetnym na madame nalezy pokazywac jak bardzo kocha laserek
A czy pan wie, że Madamka jest skrytociumkaczem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Szymkowa i 199 gości