K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 16, 2010 18:47 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

madama!! :ok: trzymamy kciuki!

a z innej beczki - podpiszcie apel o najwyższy wymiar kary dla morderców zwierząt :evil: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121581

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw gru 16, 2010 18:51 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Trzymam, trzymam :) za Madame :ok: oraz za Arabikę i Paskwalinę :ok: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Czw gru 16, 2010 20:35 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Pan - bardzo miły - był na wizycie u Madamy. I teraz ma zgryza, bo także Dygocia wpadła mu w oko :mrgreen:
Jutro podejmie ostateczną decyzję.
Madama podeszła do niego, pozwolila się pogłaskać i na koniec pacnęła łapą, a Dyzia się miziała. No i klops, kogo tu wybrać.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 16, 2010 20:45 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Michelino, zapomniałam co jedzą cypisy w klatce :oops:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw gru 16, 2010 20:46 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

edit_f pisze:hmm.. dostałam dziś taką książeczkę zdrowia dla psa.. a w niej:

"- zawsze karmimy psa po zjedzeniu własnego posiłku.
- nie pozwalajmy wchodzić psu do sypialni, łazienki i innych pomieszczeń osobistych. jeśli się to zdarzy egzekwujmy jego posłuszeństwo i wyjście na komendę.
- nie pozwalajmy na leżenie na fotelu, kanapie czy naszych kolanach
- nie pozwalajmy sobiwe na skupianie całej uwagi na psie, starajmy się wołać go po imieniu, dopiero wtedy sięz nim pobawić.
- zawsze to my pwoinniśmy znaleźć się pierwsi przy drzwich wychodząch z domu, przechodząc z jednego pomieszczenia do drugiego
- nie omijajmy psa przechodząc nad nim czy obok - pamiętajmy żę to pies powinien się przesunąć.."

to jakaś masakra chyba..
ciekawe, czy instrukcja obługi kota, spisana przez tego autora, byłaby taka sama..

Hmmm...znaczy się - mam całkiem niewychowanego psa 8)
A tam - jakoś to może będzie :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 16, 2010 21:03 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

mjs pisze:Michelino, zapomniałam co jedzą cypisy w klatce :oops:

Mokre dla maluchów (jest nad klatką Majeranka) i suchy intestinal. :)
Obrazek

miszelina

Post » Czw gru 16, 2010 21:05 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

o, małe jedzą mokre?
zaktualizujcie kartkę z drzwi cat-roomu :lol:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw gru 16, 2010 21:17 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:

Dzięki :D

Muszę się jeszcze przyznać, że zamiast zostawić 20zł od kwinty to...zabrałam 20zł od pluskwy6 :ryk:
Jutro wyrównam rachunki 8)
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw gru 16, 2010 21:58 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

No i zebrało się jakieś 1200 zł, nie będę liczyć monet bo już zbyt zmeczona jestem, dlatego około 1200 mniej lub więcej.

Karmy niewiele, ale jest worek 15 Kg puriny dla maluchów

Takie nasze małe zwycięstwo jak zwykle dzięki ciężkiej pracy i poświęceniu wielu osób. Tak mówię, bo dla niektórych to lekką ręką zdobyta kasa :evil:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw gru 16, 2010 22:09 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

domkom chetnym na madame nalezy pokazywac jak bardzo kocha laserek
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 16, 2010 22:16 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Akima, dobra robota! Gratulacje :D
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Czw gru 16, 2010 22:20 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

BarbAnn pisze:domkom chetnym na madame nalezy pokazywac jak bardzo kocha laserek

A czy pan wie, że Madamka jest skrytociumkaczem?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pt gru 17, 2010 1:30 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Co to jest skrytociumkacz?

Masza jest u mnie z powrotem.
U pani wylizywała się do krwi, pani nie mogła tego znieść psychicznie.
Jak ją oddawałam, to miała po sterylizacji prawie zagojony brzuchol, a teraz ma różowo-czerwoną łysą plamę. I w innych miejscach też :cry: Była 2 razy u weta, ale nic nie stwierdził, dał tylko kołnierz. Nie rozumiem tego, bo Masza była zawsze wyluzowana i bezproblemowa. Może brakowało jej innych kotów? Ostatnio matkowała Hillary. Może to jakaś depresja poporodowa.. Albo alergia..
Szukałam na Kocimskiej Felliwaya i Calma, ale nie znalazłam. Wygrzebałam jakiś kubraczek posterylkowy. Mogę jej dawać coś na uspokojenie?

A z Ryfonem się mijają jak przedmioty, zero reakcji z jednej i drugiej strony. 8O

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt gru 17, 2010 6:11 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

mjs pisze:
miszelina pisze:

Dzięki :D

Muszę się jeszcze przyznać, że zamiast zostawić 20zł od kwinty to...zabrałam 20zł od pluskwy6 :ryk:
Jutro wyrównam rachunki 8)

Ale przeciez zostawiłaś 20 zeta na stole 8O
Obrazek

miszelina

Post » Pt gru 17, 2010 6:12 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

queen_ink pisze:
BarbAnn pisze:domkom chetnym na madame nalezy pokazywac jak bardzo kocha laserek

A czy pan wie, że Madamka jest skrytociumkaczem?

Wie :)
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]