"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Mój kot w tym momencie też choruje już dwa dni , zatruł się czymś, a ja nie wiem czym ma biegunkę, wymioty po każdym jedzeniu. Już drugi kot mi przez to samo przechodzi, o mało co nie straciłam już jednego
To już może ten promyczek nadziei?? Jak trwa transfuzja...
no tylko wiecie ze transfuzja to dopiero początek-dopiero umożliwi dalsze szukanie przyczyny krwotoku i dalsz leczanie. ale trzeba wierzyć że kicio z tego wyjdzie-to wielki i silny kot-nie może go tak byle co powalić. Musi mu się udać
dziękuję wszystkim za wsparcie i proszę-nie puszczajcie kciukow podczas snu.
idę pospać-jak tylko po 10tej będzie coś nowego to zaraz napiszę-muszą to być dobre wiesci-innych nie chcę slyszeć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!