^JoKot^ cz.3- PROSIMY o 1% (s.1) oraz DT dla 8 kotów s.77!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 28, 2010 8:49 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Uprzejmie donoszę, że ruda szacunku dla ludzkiego snu nie ma... O godzinie 3:30 była łaskawa z czeluści czarnej dziury wykopać piłkę, myszkę z dzwoneczkiem i grzechoczącego motylka. Po czym zaczęło się szaleństwo. Fajną zabawką jest tez krzesło i wszystko co stanie na jej drodze. Na moje koty nadal burczy bardzo groźnie (a one robią wielkie oczy i omijają to coś), a do mnie zagaduje i chce się bawić. Czy mi się wydaje - czy ona ma w sobie coś z MCO? Jakoś mi tak podobnie jej z pyska patrzy, no i jak na kotkę, chociaż chudziutka jest całkiem spora :)

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Nie lis 28, 2010 9:11 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Ale damessa :1luvu:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 28, 2010 10:17 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Szylkretki hop po domy!!!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie lis 28, 2010 11:05 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Marmurek jest u mnie. Słodki chłopak, ale widać, że chce sie wydostać na zewnątrz. Puściłam go do pokoju, probuje przeniknąć przez szyby.... Aż żal serce ściska... No nic, trzeba mu pokazać, że w domu też jest fajnie....
Nieładnie sra, daję mu Intestinala, bo trochę mam.
Siedzi teraz na parapecie i sprawdza, czy przy ramach nie ma jakiejś szpary przez którą mógłby się wydostac.

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Nie lis 28, 2010 11:10 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

magaaaa pisze:Szylkretki hop po domy!!!

:!:

Buraskowi przejdzie jak tylko załapie co dobre. Strach na dwór go wypedza.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lis 28, 2010 11:16 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

alix76 pisze:Ale damessa :1luvu:

raczej dzieciak bo ciągle szaleje a to z piłką, a to z myszką z dzwonkiem, a to z grzechoczącym motylkiem :roll: Do tego w kółko się myje i co chwila ryczy na moich rezydentów :roll: po czym dalej wraca do zabawy... A z pyska to tak wygląda jakby jakiś MCO się wmieszal w jej urodzenie :) (nawet się podpytałam osoby obeznanej z MCO i to potwierdziła)
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Nie lis 28, 2010 11:21 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Zirrael, załóz jej może osobny wątek...

Szylkretynki nie mają domu...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Nie lis 28, 2010 13:23 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Ania_EN pisze:Marmurek jest u mnie. Słodki chłopak, ale widać, że chce sie wydostać na zewnątrz. Puściłam go do pokoju, probuje przeniknąć przez szyby.... Aż żal serce ściska... No nic, trzeba mu pokazać, że w domu też jest fajnie....
Siedzi teraz na parapecie i sprawdza, czy przy ramach nie ma jakiejś szpary przez którą mógłby się wydostac.

Aniu, ja mam zapas intestinala dla Kozy, gdybyś potrzebowała, to chętnie się podzielę.
Ale mam nadzieję, że chłopakowi przejdzie :ok:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Nie lis 28, 2010 13:30 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

magaaaa pisze:Zirrael, załóz jej może osobny wątek...

Szylkretynki nie mają domu...

Popieram :) Ślędzę losy koteczki. Możliwe, że ma coś z MCO, ten pyszczek taki charakterystyczny, ale może ma coś z syberyjskiego?
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Nie lis 28, 2010 14:17 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Aleba pisze:A ja melduję zakończenie akcji "Marmur".
Przebieg akcji:
1. Rano budzi mnie sms od jopop:
Jeśli uda ci się znaleźć TERAZ kogoś, kto jest blisko SWPS, to na dachu samochodu na tym krótkim dojściu od Kamionkowskiej siedzi młody marmur i miauczy, do wzięcia w ręce. (...)

2. Przerzucam tego smsa do Marcina, akurat jest na Jagiellońskiej, czyli niedaleko.
3. Marcin jedzie na SWPS i łapie marmura w ręce, wsadza do samochodu i przywozi na Bielany. W czasie drogi kot spaceruje sobie po samochodzie ;)
4. Schodzę z transporterem i wsadzamy zwierza do środka.
5. Wyjeżdżamy i z przerwą na zakupy w hurtowni jedziemy do lecznicy.
6. Kot okazuje się około 5-miesięcznym kocurkiem. Wygląda zdrowo, węzły niepowiększone, osłuchać się nie daje, bo mruczy aż cały się trzęsie. W 1 uchu trochę świerzba.
7. W międzyczasie jopop urabia potencjalny DT, w trakcie pobytu w lecznicy dostaję potwierdzenie, że nie muszę kota zostawiać na kociarni, tylko mam go dostarczyć od razu na tymczas :1luvu:
8. Zabieramy malucha i Rudą z lecznicy i ruszamy dalej. Ruda jedzie do zirrael, marmurek - z postojem u nas - właśnie też trafił do swojego DT.
9. Jakoś się czujemy zmęczeni ;)
Przedni opis dobrze zorganizowanej akcji ratunkowej 8)

A rudzielec cudny :love:. Aż się boję zdjęcia mamie wysłać, bo ona uwielbia rude i mogłaby nabrać jakichś zdrożnych myśli o trzecim futrze... I chyba naprawdę jakiś MCO albo SIB mógł maczać pazury w jej urodzie.
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Nie lis 28, 2010 14:32 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

W lecznicy na Bełskiej siedzi FIV+ :cry: Teodor. Bury pingwin, 4-5 lat. Kolejna sytuacja bez wyjścia...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie lis 28, 2010 17:13 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Może tu znajdziemy domki dla kociąt z lecznicy? :cry:
Tylko 1 lub 2 domki, dt ...
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie lis 28, 2010 18:55 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

*anika* pisze:Sonia, moja tymczaska, czarno-biała krówka, wzięta z Serocka jako kocię w czerwcu, właśnie pojechała do nowego domu pod Wrocławiem :)

to moze cos wzamian?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie lis 28, 2010 18:58 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

Ania_EN pisze:Marmurek jest u mnie. Słodki chłopak, ale widać, że chce sie wydostać na zewnątrz. Puściłam go do pokoju, probuje przeniknąć przez szyby.... Aż żal serce ściska... No nic, trzeba mu pokazać, że w domu też jest fajnie....

dzieki za pomoc... zaatakował mnie po drodze na zajecia...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Nie lis 28, 2010 19:53 Re: ^JoKot^ cz. 3 - 3 szylkretki poniżej roku szukają PILNIE DT!

jopop pisze:dzieki za pomoc... zaatakował mnie po drodze na zajecia...

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]