Biedne Wiejskie Koty-Prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 23:03 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

majencja pisze:Jak obywatelka Zwyciężczyni Kociama nie spożyje to ja jutro z ogromną sondą/ największy rozmiar jaki mam :twisted: /
przyjadę , założę i nakarmię jako tę gienś :mrgreen: do pełna :ryk: :ryk:

o kurna
chcą mnie zatankować :lol:
czy sonda jest hrubsza od tej rury gastroskopowej?
bo jak cieńsza to poczekam z przyjemnością na Ciebie :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob paź 16, 2010 23:03 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

majencja pisze:Jak obywatelka Zwyciężczyni Kociama nie spożyje to ja jutro z ogromną sondą/ największy rozmiar jaki mam :twisted: /

Ja chętnie Ci w tym pomogę :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob paź 16, 2010 23:06 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

trawa11 pisze:

Ja chętnie Ci w tym pomogę :mrgreen:

Ratunku
Słuzba Zdrowia chce mnie dopaść 8O

Kociama

Post » Sob paź 16, 2010 23:07 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

Ok :mrgreen: ja założę a Ty będziesz wlewać jakieś zmiksowane paskudztwo :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob paź 16, 2010 23:08 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

już jem
banan wystarczy? :roll:

Kociama

Post » Sob paź 16, 2010 23:14 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

Do czego ten banan :twisted: o tej porze?
Na dobranoc scena z dzisiejszego życia służby zdrowia : godz 21.00
Dzwoni pani starsza że ma takie szumy w uszach że do rana nie wytrzyma no im a 39 stopni. Dobra przyjmujemy wizytę. Jedziemy pod wskazany adres. Dzwonie na domofon- nie odpowiada. No to do sąsiadów - żeby nam otworzyli- otworzyli. Wyłazimy na górę- dzwonimy- cisza, pukamy cisza. Myślę , może poszła do lekarza nie chciało sie czekać na nasz przyjazd. No ale z gatunku - czarnowidzących- może się co stało? No to wpadłam na pomysła i pode jej drzwiami dzwonię na jej komórkę i co słyszę??? Komórka dzwoni w jej mieszkaniu 8O No nie ma zbója coś się pewnie stało. Poszliśmy pod blok coby podgladnąć czy się świeci- w oknach ciemno. Kierowca optuje że pewnie pojechała gdzie na dyżur. No to dawaj dzwonię na wszystkie całodobówki- nie była . Został SOR, dobra jedziemy na SOR sprawdzić- nie była. Ale na SOR-byli policjanci- wiec do nich -panowie problem no bo w mieszkaniu ciemno, telefon dzwoni a nikt nie otwiera- dobra sprawdzimy wezwiemy strażaków poświecą przez okno i zobaczą.
Wróciliśmy do bazy. Za jakieś 20 minut telefon- dzwoni kobita że .....czekała na lekarza a ...obudziła ja policja bo ona głucha a światło zgasiła bo ..oszczędza, zapala dopiero jak zadzwoni domofon no ale nie słyszała, telefonu i pukania też.
Dobra jedziemy jeszcze raz -gorączka - no tak bo miałam ciepłe policzki i jak sobie dotknęłam ręka to tak pewnie było z 39 stopni :evil: , a szumy w uszach ma od.....miesiąca. Szumy w uszach -po badaniu- oba zatkane woskowiną na amen to trudno słyszeć a i szumieć też będzie bo uciska i drażni błony bębenkowe.
Jakby tak policjanci nie mogli ją dobudzić a zrobiliby to strażacy wchodzący przez okno -pewnie by zawału dostała i wtedy na 100% byłoby uzasadnione wezwanie :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Sob paź 16, 2010 23:16 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

majencja pisze:Ok :mrgreen: ja założę a Ty będziesz wlewać jakieś zmiksowane paskudztwo :mrgreen:

idę zatem szykowac portagen :ok:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 23:21 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

majencja pisze:Do czego ten banan :twisted: o tej porze?
Na dobranoc scena z dzisiejszego życia służby zdrowia : godz 21.00
Dzwoni pani starsza że ma takie szumy w uszach że do rana nie wytrzyma no im a 39 stopni. Dobra przyjmujemy wizytę. Jedziemy pod wskazany adres. Dzwonie na domofon- nie odpowiada. No to do sąsiadów - żeby nam otworzyli- otworzyli. Wyłazimy na górę- dzwonimy- cisza, pukamy cisza. Myślę , może poszła do lekarza nie chciało sie czekać na nasz przyjazd. No ale z gatunku - czarnowidzących- może się co stało? No to wpadłam na pomysła i pode jej drzwiami dzwonię na jej komórkę i co słyszę??? Komórka dzwoni w jej mieszkaniu 8O No nie ma zbója coś się pewnie stało. Poszliśmy pod blok coby podgladnąć czy się świeci- w oknach ciemno. Kierowca optuje że pewnie pojechała gdzie na dyżur. No to dawaj dzwonię na wszystkie całodobówki- nie była . Został SOR, dobra jedziemy na SOR sprawdzić- nie była. Ale na SOR-byli policjanci- wiec do nich -panowie problem no bo w mieszkaniu ciemno, telefon dzwoni a nikt nie otwiera- dobra sprawdzimy wezwiemy strażaków poświecą przez okno i zobaczą.
Wróciliśmy do bazy. Za jakieś 20 minut telefon- dzwoni kobita że .....czekała na lekarza a ...obudziła ja policja bo ona głucha a światło zgasiła bo ..oszczędza, zapala dopiero jak zadzwoni domofon no ale nie słyszała, telefonu i pukania też.
Dobra jedziemy jeszcze raz -gorączka - no tak bo miałam ciepłe policzki i jak sobie dotknęłam ręka to tak pewnie było z 39 stopni :evil: , a szumy w uszach ma od.....miesiąca. Szumy w uszach -po badaniu- oba zatkane woskowiną na amen to trudno słyszeć a i szumieć też będzie bo uciska i drażni błony bębenkowe.
Jakby tak policjanci nie mogli ją dobudzić a zrobiliby to strażacy wchodzący przez okno -pewnie by zawału dostała i wtedy na 100% byłoby uzasadnione wezwanie :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

ja bratowa pracowała jako pielęgniarka w ośrodku
to przyszła Staruszka zapytac co jest dobre na spanie
bo wnuki hałasuja a ona zasnąć nie może
a do lekarza nie pójdzie
Bratowa mówi szkoda sie truć lekami kup spbie Pani stoperu do uszu ,takie zatyczki
albo watę wsadzić

na drugi dzień
Babina przyszła
Pielęgniarki sikały po nogach ze śmiechu

Babcia wchodzi do dyżurki uśmiechnięta
z obu uszu na metr wystają jej tampony rozmiat mini
wiszą sznureczki

a Babina woła
jak dla mnie bomba :lol:

Kociama

Post » Sob paź 16, 2010 23:23 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

Eeeeee, nie poczuje smaku obrzydlistwa, trzeba coś przygotować co przynajmniej capi :twisted: żeby popamiętała kuleżanki :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Sob paź 16, 2010 23:27 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

Kociama pisze:

o kurna
chcą mnie zatankować :lol:
czy sonda jest hrubsza od tej rury gastroskopowej?
bo jak cieńsza to poczekam z przyjemnością na Ciebie :D

Kociamus,

ja na Twoim miejscu nie ryzykowalabym zapowiedzi majencji :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Sob paź 16, 2010 23:29 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

To mnie sie przypomnialo, jak jeszcze dawno temu nie było tych jednorazowych pojemniczków na badanie moczu i kalu. Na kał byly słoiczki takie malutkie po przecierach , ale zwykle ich brakowalo i sie kombinowalo. Słoiki zawsze sie roznosiło po południu ,coby material na rano oddali. Mialam nocke a facet puka do dyzurki i pyta mnie czy tego kału wystarczy... bo wiecej juz nie może zrobic. Moim oczom ukazal sie słoik litrowy, pełen :ryk: , no wiecie , jaki mnie śmiech ogarnął :ryk: . biedy zle zrozumiał,ale ze pielęgniarka mu taki słoik dala to juz inna bajka :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 23:33 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

:ryk: :ryk: :ryk: Wesoło tu u Was :ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob paź 16, 2010 23:36 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

lecę po pampersa

Kociama

Post » Sob paź 16, 2010 23:37 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

Kociama pisze::ryk: :ryk: :ryk:
lecę po pampersa

mam słoik litrowy, podac :roll:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 23:37 Re: Wiejskie-Ebiś chce żyć- DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY

trawa11 pisze:To mnie sie przypomnialo, jak jeszcze dawno temu nie było tych jednorazowych pojemniczków na badanie moczu i kalu. Na kał byly słoiczki takie malutkie po przecierach , ale zwykle ich brakowalo i sie kombinowalo. Słoiki zawsze sie roznosiło po południu ,coby material na rano oddali. Mialam nocke a facet puka do dyzurki i pyta mnie czy tego kału wystarczy... bo wiecej juz nie może zrobic. Moim oczom ukazal sie słoik litrowy, pełen :ryk: , no wiecie , jaki mnie śmiech ogarnął :ryk: . biedy zle zrozumiał,ale ze pielęgniarka mu taki słoik dala to juz inna bajka :ryk:

8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]