Witam
M,am mały problem ,,, ale najpierw przypomnę o sobie ,jestem jedna z karmicielek kotów na ul.Inowrocławskiej / pomorzany/ powstało tam dużo nowych garaży i przybyło anty miłośników kotów ,czego dano wyraz nawet na piśmie " dość karmienia kotów ,trzeba zrobić porządek z tym facetem z kitka i pozostałymi babami karmiącymi koty zlikwidować budę ,jest ona zrobiona z steropianu pomalowana tak aby nie była widoczna stoi za drzewem i nikomu nie przeszkadza ",,, " taki napis został odręcznie napisany i zawieszony przy plakacie jednego z kandydatów .Od czasu powstawania nowych garaży koty są bardzo przestraszone ,no ale na to nic nie poradzimy już ,karmić i tak będziemy .
A teraz w sierpniu podrzucono nam kolejnego kociaka ,miziak niesamowity no i zabralam do pracy szukając odpowiedniego domu ,było kilka osób ale kot nie akceptował podczas wizyty ,w czwartek został wykastrowany ,no i w tym dniu przyszedł do mnie Pan z mamą starszą Panią dla której szuka kota , wstępnie umówiłam się na środę aby państwo przyszli i zobaczymy jaka będzie reakcja i akceptacja Putinka . No i problem dziś kociak poszedł też do cudownych ludzi ,Pan Krzysiu widział go kilkakrotnie i nawet zastanawiał sie nad wzięciem do domu aleeee miał swojego 13 latka bardzo chorego /nowotwór/ i nie chciał go narażać na stres ,w sobote kociak odszedł i dziś rano wizyta z żona i pytaniem czy im zaufam i oddam kociaka .Zaznaczę że Puti znalazł się na kolankach ,mruczał i wtulał się w kolana żony Pana Krzysia ,po godzinnej rozmowie Puti został zabrany , kontakt z nim będę miała stały ,a kotka 16 latka inwalidka będzie bez stresu, Kochani teraz szukam kontaktu z osoba która bedzie miała kota dla tej starszej Pani ,wiem wiek ale syn powiedział ,że jeśli by coś sie wydażyło to kot będzie miał zapewniony dom ,Pani mieszka na Okulickiego ma duży dom i serce kochające koty ,może byście pomogli ,moje bunkrowe są miziaste ale na ręce nie ma możliwości wzięcia ,to są rodziny które razem się trzymają .
Pozdrawiam i czekam może uda nam się uszczęśliwić Panią a kociak będzie miał domek .
Renata Karasińska 603 661 550
mruczki.pl@wp.pl