MariaD pisze:A dlaczego on musi nadal przebywac w klatce? Ucho się chyba już zagoiło?
A co Cie to do pioruna obchodzi, maryjo?
Odczep sie wreszcie, co?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:A dlaczego on musi nadal przebywac w klatce? Ucho się chyba już zagoiło?
mirka_t pisze:Legnica Sasza zapewne kiedyś wyjdzie z klatki, bo lubi człowieka. Misza nikogo nie lubi tylko chce mieć święty spokój. Może z czasem mi zaufa, ale długo to będzie trwało.
mirka_t pisze:Legnica Sasza zapewne kiedyś wyjdzie z klatki, bo lubi człowieka. Misza nikogo nie lubi tylko chce mieć święty spokój. Może z czasem mi zaufa, ale długo to będzie trwało.
MariaD pisze:olamichalska pisze:Misza byl juz i na balkonie i był na kolanach Mirki głaskany - wcześniej ona o tym pisała...
ma prawdopodobnie takie zachcianki że nie chce wychodzić, o tym też Mirka pisała...
czytać ze zrozumieniem - proszę !
Nie ma takiej możliwości by sam wyjść:mirka_t pisze:Gdy otwieram drzwi z jednej strony to przebiega na drugą. Otwieram z drugiej strony to on wraca i tylko patrzyna mnie spode łba i syczy.
Jak sie coś otwiera, to przedtem jest zamkniete.
Czytać ze zrozumieniem - proszę !
kicia582 pisze:Wedlug mojej wiedzy,kot nie lubi,ani ludzi,ani kotow.Moze dla bezpieczenstwa innych kotow,co by ich Misza nie capnal?To jest tez
jego azyl.Mirka wie co robi.
MariaD pisze:kicia582 pisze:Wedlug mojej wiedzy,kot nie lubi,ani ludzi,ani kotow.Moze dla bezpieczenstwa innych kotow,co by ich Misza nie capnal?To jest tez
jego azyl.Mirka wie co robi.
To znaczy, że Miszę czeka życie w klatce? Na filmiku nie reagował źle na koty, były mu obojętne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości