Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bluerat pisze:Skoro sama Betta gubi się w swoich rozliczeniach, napiszcie mi proszę ile jej trzeba przelać a ile Ewelinie. To co jest na pierwszej stronie chyba bardziej nieczytelne być nie może.
bluerat pisze:Proszę też o wspólną decyzję ile przelać missieek, żeby wspomóc utrzymanie radlińskiej trójki, zwłaszcza że przybyło jej 12 nowych kociąt! (100?)
bluerat pisze:Betta proszę zmień pierwszy post - u bacca nie ma już żadnych kotów na przechowaniu!
Betta pisze:zerduszko, własnie nie wiedziałam jak to znów pisac...poprawie, wysłałąm ci 2 dni temu 50 zł sprawdz czy masz
Betta pisze:bluerat, w swoich zawiłych dla was rozliczeniach ja akurat sie odnajdywałam... wydatki Eweliny wliczam w swoje, bo ja jej oddaje na bieżąco...... a rozliczenia zostały skorygowane....myślałam że wcześniej nie mogły byc juz bardziej nieczytelne....
bluerat pisze:przesłałam 100zł dla zerduszko na zwrot wydatków i 100zł dla missieek na utrzymanie radlinków
jutro powinna przyjść karma dla kociaków, puszki, to znowu dopiszę do rozliczenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 42 gości