Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 12, 2010 21:00 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

... :(
Biedny jest, naprawdę...
Cały czas siedzi przy siatce boksu... Jak tylko zobaczy człowieka - cichutko pomiaukuje :(

Poker71 - masz rację... Ale chyba tutaj potrzeba czasu na zmiany...
Na szczęście do Dużych Gabi i Bubusia przyszła nie tylko położna-oszołomka, ale też normalna pielęgniarka środowiskowa, która nie widziała w ogóle problemu w temacie : kot i dziecko.
Miejmy nadzieję, że tych pierwszych będzie coraz mniej, a tych drugich - coraz więcej.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Sob cze 12, 2010 21:10 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

kciuki za klonika :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie cze 13, 2010 9:45 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Bubuś, ten klon jaśniejszy, strasznie źle znosi schronisko, jest przerażony. Ich Pani trafiła do domu starców, koty odwiezione do schronu, z czego jeden uciekł z transportera... Nie znamy jego losów ale serce się ściska, jak człowiek pomyśli, że domowy, zadbany kot jest gdzieś, niewiadomo gdzie, sam, przerażony...

Bubuś siedzi w szpitaliku i przeraźliwie płacze, to nie miauk, to wołanie o pomoc, boi się, nie wie co sie dzieje... Błagamy o pomoc dla niego, to piękny, wielki, zadbany kot. Jeszcze...
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie cze 13, 2010 11:30 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Magija pisze:Bubuś, ten klon jaśniejszy, strasznie źle znosi schronisko, jest przerażony. Ich Pani trafiła do domu starców, koty odwiezione do schronu, z czego jeden uciekł z transportera... Nie znamy jego losów ale serce się ściska, jak człowiek pomyśli, że domowy, zadbany kot jest gdzieś, niewiadomo gdzie, sam, przerażony...

Bubuś siedzi w szpitaliku i przeraźliwie płacze, to nie miauk, to wołanie o pomoc, boi się, nie wie co sie dzieje... Błagamy o pomoc dla niego, to piękny, wielki, zadbany kot. Jeszcze...

O Matko!!!
Biedactwo

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie cze 13, 2010 22:27 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:Gabi została w domu...

Wyszła z transporterka i poszła od razu do Pana na mizianki. Bez trudu odnalazła miseczkę, kuwetkę i drapak. Wymyły się z Bubusiem wzajemnie. Jak wychodziłam, bawiła się ze swoją Panią. Miałam takie wrażenie, że Gausia wyszła, rozejrzała się, stwierdziła, że wczasy u ciotki Dulencji były fajne, ale nareszcie jest w domu. Mam nadzieję, że tak pozostanie.
Uprzedziłam, że Gabi ma do mnie wrócić gdyby coś było nie tak.

Dla tych ludzi wiele znaczy wsparcie, zwłaszcza, że od drugiej strony nie mogą na nie liczyć.

nikt tak nie potrafi wybaczać jak zwierzęta...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie cze 13, 2010 22:36 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

:cry: biedactwo....oby szybko znalazł się dt/chociaż./
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon cze 14, 2010 6:44 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Biedny Klonik Bubu :(
Oby w porę znalazł się ktoś, kto ukoi jego krzyk rozpaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon cze 14, 2010 6:49 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

biedne koty, taki stres.... :cry:

ciesze sie, ze u Gabi i Bubu wszystko ok

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon cze 14, 2010 7:18 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Klonik jest w boksie pierwszym. Jest strasznie wystraszony, ucieka od innych kotów i przeraźliwie miaukoli :(
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon cze 14, 2010 8:19 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

to znaczy, że Bubuś 2 był jedynakiem?
tak mi go żal........ :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 14, 2010 11:15 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

magdaradek pisze:to znaczy, że Bubuś 2 był jedynakiem?
tak mi go żal........ :(

nie był na pewno, za to na pewno był kotem domowym, o którego pani dbała podsuwając smakołyki i rozpieszczając
on jest przerażony schronem
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon cze 14, 2010 11:47 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

aż serce boli jak się na niego patrzy, jak się słyszy ten jego rozpaczliwy płacz :(
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 14, 2010 11:55 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Przeraził mnie tytuł, myślałam, że TEN Bubu jest znowu w schronie ...

Może Bubu_2 założyć wątek? Żeby chociaż to miał swoje .... :roll: :|

I poprosimy Ruru o banerek ... :oops: :oops: :oops:

Są takie koty na Marmurowej, na które nie mogę patrzeć bez ściśniętego serca. Nie mogę być DT, z wielu względów. Przyzwyczaiłam się już do tej myśli. Do czasu kolejnego TAKIEGO kota.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pon cze 14, 2010 11:58 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

Naprawdę pilnie potrzebny dom
dla tego wychuchanego, zrozpaczonego grubaska :( :( :(
Smutny Bubu :( nr. 36
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon cze 14, 2010 12:02 Re: Dałam mu na imię Bubu... str. 33 pomocy! schronisko!

piękny kotuś, żal serce ściska... nasze i przede wszystkim jego :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

[poprzednia][następna]