Kumpel ma coś z pieska. Dobrze, ze ma już bezpieczny dom.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FBpoprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć
![]()
nie wolno kastrowac kotow wolnozyjacych - moga miec syndrom urologiczny !!! nie zauwazy nikt u nich problemow z siusianiem i umieraja w cierpieniach !!! musza byc pod opieka i miec stale domy i specjalna karme weterynaryjna z odpowiednim PH !!!
Cudak1 pisze:monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FBpoprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć
![]()
nie wolno kastrowac kotow wolnozyjacych - moga miec syndrom urologiczny !!! nie zauwazy nikt u nich problemow z siusianiem i umieraja w cierpieniach !!! musza byc pod opieka i miec stale domy i specjalna karme weterynaryjna z odpowiednim PH !!!
Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać
CatAngel pisze:Cudak1 pisze:monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FBpoprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć
![]()
Jedno i drugieZgadzam się z jednym tym co dałam na niebiesko, ale trzeba kastrować i zmniejszać ilość bezdomnych zwierząt
Cudak1 pisze:monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FBpoprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć
![]()
cypisek pisze:Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..
Monika podsyp im więcej suchej karmy, bo tam dno widać....puszki zjedzą praktycznie od ręki. Te które później dojdą nie mają co jeść.
monika74 pisze:cypisek pisze:Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..
Monika podsyp im więcej suchej karmy, bo tam dno widać....puszki zjedzą praktycznie od ręki. Te które później dojdą nie mają co jeść.
Niestety suchego jedzonka już nie majeszcze nie doszła karma zamówiona w KD. Jutro postaram się ugotowac makaron z jakimś dodatkiem. Mam nadzieje że karma dojdzie bo sytacja jest tragiczna
CatAngel pisze:monika74 pisze:cypisek pisze:Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..
Niestety suchego jedzonka już nie majeszcze nie doszła karma zamówiona w KD. Jutro postaram się ugotowac makaron z jakimś dodatkiem. Mam nadzieje że karma dojdzie bo sytacja jest tragiczna
Napisz do Hani, a powinnaś mieć wtorek już jedzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 67 gości