30 głodnych kotów- zajezdnia autobusowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 19, 2011 14:22 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Niech mu się wiedzie - faktycznie kochany z niego koteczek, wczoraj nawet nie do końca wybudzony już zdradzał tendencje ludziolubne :) I naprawdę chodzi za człowiekiem jak piesek - nie spotkałam jeszcze takiego kota :lol: Moje owszem przemieszczają sie za mną po mieszkaniu, ale żeby tak ostentacyjnie - to poniżej ich godności. No chyba, ze idę akurat do kuchni 8)
Kumpel ma coś z pieska. Dobrze, ze ma już bezpieczny dom. :ok:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Sob mar 19, 2011 14:27 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Takie psiokoty są fajne :1luvu: mam takiego cudaka :D więc Kumpel też będzie cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 19, 2011 14:31 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Będzie brakować mi,, pomocnika i zarządcy ,,na zajezdni... :wink:/zawsze się plątał między nogami :ryk: /.
Teraz czas na Miśkę. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob mar 19, 2011 20:05 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FB 8O poprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć :?
nie wolno kastrowac kotow wolnozyjacych - moga miec syndrom urologiczny !!! nie zauwazy nikt u nich problemow z siusianiem i umieraja w cierpieniach !!! musza byc pod opieka i miec stale domy i specjalna karme weterynaryjna z odpowiednim PH !!!
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob mar 19, 2011 20:33 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FB 8O poprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć :?
nie wolno kastrowac kotow wolnozyjacych - moga miec syndrom urologiczny !!! nie zauwazy nikt u nich problemow z siusianiem i umieraja w cierpieniach !!! musza byc pod opieka i miec stale domy i specjalna karme weterynaryjna z odpowiednim PH !!!

Nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać :?

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Sob mar 19, 2011 20:52 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Cudak1 pisze:
monika74 pisze:Wiecie co pojawił się taki wpis na wydarzeniu zajezdniaków na FB 8O poprostu musze go zacytować....Bo nie wiem co mam powiedzieć :?

Jedno i drugie :? Zgadzam się z jednym tym co dałam na niebiesko, ale trzeba ciachać i zmniejszać ilość bezdomnych zwierząt :!:
Ostatnio edytowano Nie mar 20, 2011 11:57 przez CatAngel, łącznie edytowano 2 razy

CatAngel

Post » Sob mar 19, 2011 21:27 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Zajezdnia się przypomina, dzisiaj już bez Kumpla :)

Obrazek
Obrazek

Wandzia , Jacuś i Czarnuszka nie cierpliwie czekały na otwarcie toreb..
Reszta leniwie wygrzewała się na słoneczku leżąc na trawie.

Wandzia jeszcze rok temu podchodziła na 3 metry. Teraz pcha się do ręki na mizianki. Jacuś nie śmiały chłopak,zimą strasznie marzł , praktycznie siedział w budce. Czarnuszka nie dawno była na sterylce ranka super się goi. Nie śmiała, ale przybiega się przywitać, pozwala delikanie się pogłaskać.
Obrazek

cypisek

Post » Sob mar 19, 2011 23:59 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Monika dobra dusza Hania wyśle ci karme :1luvu: :1luvu: :1luvu: mnie także wysłała :1luvu: i poprosiła na fb o pełne dane do Ciebie :)
Edit:literki

U was słońce u mnie zima i mnóstwo śniegu :(

CatAngel

Post » Nie mar 20, 2011 2:36 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

CatAngel pisze:
Cudak1 pisze:

Jedno i drugie :? Zgadzam się z jednym tym co dałam na niebiesko, ale trzeba kastrować i zmniejszać ilość bezdomnych zwierząt :!:

Czytałam gdzieś, że myszki mają odpowiednią kwasowość (dużo sierści, odpadków, mało mięsa). Co do kotów dokarmianych stale karmami ogólnymi to niestety..
pwpw

Post » Nie mar 20, 2011 11:28 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..
Monika podsyp im więcej suchej karmy, bo tam dno widać....puszki zjedzą praktycznie od ręki. Te które później dojdą nie mają co jeść.
Obrazek

cypisek

Post » Nie mar 20, 2011 11:59 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Cudak1 pisze:

Zrozumiałam w pierwszym momencie, że chodzi również o kotki :oops: (co byłoby głupotą, bo kociaki przecież też umierają w okropnych cierpieniach). Jeśli ta Osoba miała na myśli tylko kocury, to trzeba się z Nią po części zgodzić..

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Nie mar 20, 2011 12:29 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

cypisek pisze:Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..
Monika podsyp im więcej suchej karmy, bo tam dno widać....puszki zjedzą praktycznie od ręki. Te które później dojdą nie mają co jeść.

Niestety suchego jedzonka już nie ma :cry: jeszcze nie doszła karma zamówiona w KD. Jutro postaram się ugotowac makaron z jakimś dodatkiem. Mam nadzieje że karma dojdzie bo sytacja jest tragiczna
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Nie mar 20, 2011 12:30 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

monika74 pisze:
cypisek pisze:Kupiłam za kasę bazarkową puszki dla nich. Wiadomo to wszystko igła w stogu siana. Teraz przez dwa dnie mnie nie będzie na zajezdni..

Niestety suchego jedzonka już nie ma :cry: jeszcze nie doszła karma zamówiona w KD. Jutro postaram się ugotowac makaron z jakimś dodatkiem. Mam nadzieje że karma dojdzie bo sytacja jest tragiczna

Napisz do Hani, a powinnaś mieć wtorek już jedzenie :)

CatAngel

Post » Nie mar 20, 2011 12:32 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

CatAngel pisze:
monika74 pisze:

Napisz do Hani, a powinnaś mieć wtorek już jedzenie :)

Już napisałam do Hani
Obrazek Obrazek

monika74

Post » Nie mar 20, 2011 13:19 Re: 30 głodnych kotów zajezdnia autobusowa-Brakuje jedzenia

Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]