bliźniaki z Morąga, ROMUŚ [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 20, 2010 9:48 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

a dzisiaj jak się obudziłam , to wszystkie cztery tygrysy spały obok mnie ściśnięte, więc był jeden wieeeelki tygrrrrryyyys widoczny :ryk:

jest trochę odzew na ogłoszenia, ale w większości były to "niewypały" , bo dzwoniły same "oszołomy" co chwalą się jak ich kotki biegają po ulicy i bawią się z pieskami :evil: :evil: :evil: :evil:

ale wczoraj zadzwoniła bardzo fajna pani, uświadomiona, chciałaby adoptować oba Braciszki! jutro ma przyjechać na spotkanie! trzymamy mocno kciuki ! podała mi adres strony , gdzie są fotografie jej wczesniejszego kotka Bazyla.
Obejrzyjcie sobie piękne fotografie - wpisz w google andrzej łukaszewski fotografie, a potem wybierz - fotograie kota Bazyla

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob mar 20, 2010 9:58 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Alle fajnie! Hej chłopaczki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob mar 20, 2010 10:17 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:a dzisiaj jak się obudziłam , to wszystkie cztery tygrysy spały obok mnie ściśnięte, więc był jeden wieeeelki tygrrrrryyyys widoczny :ryk:
wczoraj zadzwoniła bardzo fajna pani, uświadomiona, chciałaby adoptować oba Braciszki! jutro ma przyjechać na spotkanie! trzymamy mocno kciuki ! podała mi adres strony , gdzie są fotografie jej wczesniejszego kotka Bazyla.
Obejrzyjcie sobie piękne fotografie - wpisz w google andrzej łukaszewski fotografie, a potem wybierz - fotograie kota Bazyla

O mateńko!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moje kochane kluchy-obyście razem trafiły!!!
Cieszę sie Gosieńko bardzo,że wszystkie burasie już razem śpia-to chyba bardzo dobry znak!

Piękne zdjecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -az serce się cieszy ,widząc je takie wyluzowane !
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 20, 2010 10:38 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

one są takie kochane ........ już mi się serce kraje i mam wielkie obawy komu je oddam...... komu zaufać, żeby nie zrobił krzywdy Braciszkom.
wczoraj z Remisiem byłam u naszej wetki - pani Kasi, Remisiowi coś na uszkach się pojawiło, bałam się że jakieś dziadostwo się przyplątało, ale jest wszystko ok, upewniłam się u pani doktor.
Pochwaliła, że saszczepione są bardzo dobrą szczepionką, i w ogóle zachwycała się Remisiem podwójnie, bo śliczny i bo chłopak z Mazur, bo jak powiedziała, one też dziewczyna z Mazur 8) :ok:
ale fajnie!

aha, można w ogłoszeniach dopisać, że zaszczepione są burasie, bo wcześniej mi umknęło żeby podać :oops:

jessi74

Post » Sob mar 20, 2010 14:20 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Czyli same dobre wieści :D no jak już śpią wszystkie razem, to naprawde są wyluzowane :D

Trzymamy kciuki za wspólny domek :ok: :ok:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob mar 20, 2010 15:08 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Ale fajnie :D To trzymamy kciuki za wspólny domek dla kochanych braciszków :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 20, 2010 19:27 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jessi74 pisze:one są takie kochane ........ już mi się serce kraje i mam wielkie obawy komu je oddam...... komu zaufać, żeby nie zrobił krzywdy Braciszkom.
wczoraj z Remisiem byłam u naszej wetki - pani Kasi, Remisiowi coś na uszkach się pojawiło, bałam się że jakieś dziadostwo się przyplątało, ale jest wszystko ok, upewniłam się u pani doktor.
Pochwaliła, że saszczepione są bardzo dobrą szczepionką, i w ogóle zachwycała się Remisiem podwójnie, bo śliczny i bo chłopak z Mazur, bo jak powiedziała, one też dziewczyna z Mazur 8) :ok:
ale fajnie!

aha, można w ogłoszeniach dopisać, że zaszczepione są burasie, bo wcześniej mi umknęło żeby podać :oops:

Gosiu-wszystkie koty szczepie FORKAT-em,koty po tym nie chorują,nie ma mowy o mięsakach poszczepiennych-moja wetka wszystkim poleca te szczepionkę-nie wiem jak różnią się cenowo-bo nawet nie pytałam,dla mnie bezpieczeństwo kotów jest najwazniejsze!
A co miał Remiś na uszkach?-wydaje mi sie ,że on ma takie jakby przełysienia,ale skórka była gładka,wetka oglądała i mówiła,że skórka jest zdrowa,zadnych zmian nie było.Kurczę,może to jakies niedobory tauryny?-za dobrego jedzonka to one nie miały-jadły to,co pozostałe bezdomniaczki,bo miały wrócić na dwor,nie bardzo wierzyłam,że sie uda znaleźć im DT.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 20, 2010 19:59 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

na końcówkach uszu narasta mu taka wydzielina, no nie wiem jak to opisac, wygląda podobnie jak złogi grzya, tyle że jasne, natomiast pani doktor powiedziała, że nie powodu do obaw , to jest miejsce nieukrwione i takie zmiany mogą powstawać , mam przemywać pioktaniną i po pięciu dniach do kontroli
w sumie to tak dla pewności poszłam żeby w 100% wykluczyć, ale przypuszczałam że to nic groźnego, bo zaraz brat by się zaraził i inne

jessi74

Post » Sob mar 20, 2010 22:48 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Zaraz dopiszę, że chłopaki szczepione. Trzymam kciuki, oczywiście.
Jessi, po długich rozmyślaniach i liczeniu kotów domyśliłam się, że masz cztery wiskasy. Pucio przecież spod NFZ, a Miecio Twój, no i braciszkowie. Ładna gromadka.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Sob mar 20, 2010 23:28 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Zapraszam na wątek Krysi :oops:
Koteczka, której grozi schronisko jeśli jej nie pomożemy w szukaniu DT/DS :oops: :cry:
viewtopic.php?f=1&t=109219

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie mar 21, 2010 8:40 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Hej buranie porannie! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie mar 21, 2010 13:22 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

majka2222 pisze:Zaraz dopiszę, że chłopaki szczepione. Trzymam kciuki, oczywiście.
Jessi, po długich rozmyślaniach i liczeniu kotów domyśliłam się, że masz cztery wiskasy. Pucio przecież spod NFZ, a Miecio Twój, no i braciszkowie. Ładna gromadka.

:D zgadza się :mrgreen:

jessi74

Post » Nie mar 21, 2010 13:28 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

Ojej, jak wspaniale, że jest już pierwszy chętny, fajny domek dla Braciszków :D :D :D
Z całych sił zaciskamy kciuki żeby się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie mar 21, 2010 13:49 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

jerzykowka pisze:Ojej, jak wspaniale, że jest już pierwszy chętny, fajny domek dla Braciszków :D :D :D
Z całych sił zaciskamy kciuki żeby się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj o 16.30 zapoznanie :ok:

jessi74

Post » Nie mar 21, 2010 13:58 Re: REMIS I ROMUŚ JUŻ W DT, ROZGLĄDAMY SIE ZA DS !!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]