Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patka_ pisze:Halo czyli maluch idzie do mamy mojego kolegi? czy Karola jutro go przywiezie do krk?
Patka_ pisze:Halo czyli maluch idzie do mamy mojego kolegi? czy Karola jutro go przywiezie do krk?
wislackikot pisze:WSZYSTKIM WOLONTARIUSZKOM NASZEJ FUNDACJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCIEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET![]()
![]()
Tweety pisze:wislackikot pisze:WSZYSTKIM WOLONTARIUSZKOM NASZEJ FUNDACJI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCIEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET![]()
![]()
czy jako żona to też się łapię na życzenia?![]()
Dzisiaj na 16-stą na ciachnięcie idą Armaturki, może chłopaki złagodnieją a jak nie to muszą wrócić do siebie.
Dzisiaj łapie też kotkę Queen_ink i tutaj proszę kogoś z samochodem o odebranie kotki z lecznicy wieczorem po zabiegu i odstawienie jej na Chocimską.
Tosza pisze:Czy jest szansa, by ktoś krążący na trasie Chocimska-Kordiana-Sanocka mógł podrzucić do mnie dwa żwirkiZaprzyjaźninegio kierowcę (Liwia) wykorzystuję do wożenia kotów na dyżury
, nie moge przegiąc , bo jak się kierowca zbiesi, to zostaną mi taksówki
)
Ja w tym tygodniu idę wykupić jazdy i naprawdę zrobię to prawo jazdy, żeby przestać być sprawna inaczej
lutra pisze:Słuchajcie, czyli rozumiem, że nikt nie może wziąć Liska na dt na maks. dwa tygodnie? W tej sytuacji myślę, że nie ma sensu stresować go trzymaniem w klatce ani narażać na oddanie do ds bez sprawdzenia, jaki jest.
Jeśli się mylę, niech mnie ktoś poprawi.
Jeśli nikt nie da rady wcześniej, to ja odwiozę go do Pani Heleny w piątek, bo powinnam być w krk.
lutra pisze:Patka, super, że chcesz dać mu szansę. Daj znać, co jest z kielcem, jak będzie to zwykłe zakłaczenie, to Lisek może dokoptować jutro, co?
To jest kwestia dwóch tygodni, zobaczymy jaki jest, czy robi postępy, jeśli tak, to jedzie do jednego z tych domów, które o niego walczyły, a ja wybrałam zły... Jeśli nie, to, moim zdaniem, nie ma sensu go męczyć i powinien wtedy wrócić do Pani Heleny. Nie wiem, co na to reszta, bo nikt się nie wypowiedział.
Po dwóch tygodniach, kot nie będzie już tabula rasa, jak dotychczas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Google [Bot], puszatek i 122 gości