sabina skaza pisze:moja znajoma ma po swoim zmarłym kocie karmę dla nerkowców- chcecie tą karmę?
Sabina no pewnie że bierz nawet jak sie okaże że Fuksia ma nerki zdrowe to przyda się dla innego kota.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sabina skaza pisze:moja znajoma ma po swoim zmarłym kocie karmę dla nerkowców- chcecie tą karmę?
dorot pisze:szkoda, że jak miałyście zebranie, nie wiedziałam na czas
wracam do Gdyni niebawem
sabina skaza pisze:jakie sa rokowania fuksi na wyjście do dt? jaki jest rachunek u weterynarza? damy rade spłacić dług? kinga napisz kilka słów. kotka podobno pięknieje w oczach.
IKA 6 pisze:No to czekamy![]()
![]()
kinga-kinia pisze:Moja Patrysia 1 marca będzie miała operacje kręgosłupa w Zakopanymoczywiście o takich wyjazdach zawsze dowiaduję się tuż przed taka nasza służba zdrowia jest
seja pisze:kinga-kinia pisze:Moja Patrysia 1 marca będzie miała operacje kręgosłupa w Zakopanymoczywiście o takich wyjazdach zawsze dowiaduję się tuż przed taka nasza służba zdrowia jest
Bosz, Kinguś , masz pół roku z głowy...
To może ja jednak wezmę Fuksicę na DT?
Chyba, że znajdzie DS do tego czasu.
kinga-kinia pisze:Monika "menial" była dzis ze mną i zrobiła Fuksi zdjecia jak tylko mi prześle to je wstawię.Fuksia bardzo dobrze się czuje dziś latała sobie po gabinecie tylko wet mówi i ja to też już od jakiegoś czasu zauważyłam że im lepiej ona się czuje tym bardziej płochliwa się robi
kinga-kinia pisze:Monika "menial" była dzis ze mną i zrobiła Fuksi zdjecia jak tylko mi prześle to je wstawię.Fuksia bardzo dobrze się czuje dziś latała sobie po gabinecie tylko wet mówi i ja to też już od jakiegoś czasu zauważyłam że im lepiej ona się czuje tym bardziej płochliwa się robi
Cindy pisze:a co z usg nerek i sterylka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości