Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 20, 2010 19:32 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Nusia ma domek :lol: od lipca :lol: a w domku swoją siostrę prawie bliźniaczkę ("to prawie" to kilo róznicy wagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Wielką MRU.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

mam nadzieję, że sie dziewczyny polubią i będą dokazywać ile trzeba :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto kwi 20, 2010 20:24 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Jak właścicielka wątku pozwoli, to zamieszczę zdjęcie siostry bliźniaczki. :lol:

Marzenko, jeśli dzwoniłaś, to niestety nie oddzwonię dziś, bo zapomniałam telefonu z pracy. :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Wto kwi 20, 2010 20:48 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Marzenia11 pisze:Nusia ma domek :lol: od lipca :lol: a w domku swoją siostrę prawie bliźniaczkę ("to prawie" to kilo róznicy wagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Wielką MRU.

mam nadzieję, że sie dziewczyny polubią i będą dokazywać ile trzeba :ryk: :ryk: :ryk:

Piękne wieści, każdemu kotu życzyłabym Tego domku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nusiu wielkie kciuki za dogadanie z Wielkim Mru :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto kwi 20, 2010 23:10 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Aga Ratuszek pisze:Jak właścicielka wątku pozwoli, to zamieszczę zdjęcie siostry bliźniaczki. :lol:

no masssszzzzz... skoro to rodzina to oczywiście że trzeba wręcz wkleić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aga Ratuszek pisze:Marzenko, jeśli dzwoniłaś, to niestety nie oddzwonię dziś, bo zapomniałam telefonu z pracy. :ryk:

ano dzwoniłam... chyba dwa razy coś przed 21ą, czyli po spotkaniach.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro kwi 21, 2010 7:00 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

A oto siostra (prawie) bliźniaczka Nusi - Mrusia :ryk:

Obrazek

Obrazek
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro kwi 21, 2010 7:53 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Ale słodziak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Śro kwi 21, 2010 7:56 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Marzenia11 pisze:Nusia ma domek :lol: od lipca :lol: a w domku swoją siostrę prawie bliźniaczkę ("to prawie" to kilo róznicy wagi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Wielką MRU.

:1luvu: Ale wieści :1luvu:
A siostra piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro kwi 21, 2010 12:05 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Piękności i ten brzusio do miziania :love: :love: :love:
lesna

Post » Czw kwi 22, 2010 9:34 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Obława szafy Małej trwa :mrgreen: Mała jest już tak spragniona zabawy ze mną, ze wskakuje do szafy, aby się pobawić piórkiem. Małe Czarne tymczasem z łbami podniesionymi w górę i oczami jak spodki siedzą na podłodze bądź koło mnie na krześle i drą pyski.
Mała przestała się bawić, a Nutka siedzi i pyska drze. Mała wygląda z wysokości i patrzy triumfalnie. I generalnie wygląda to jak Romeo i Julia tylko że w damskim wydaniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Marzenia11

Post » Nie kwi 25, 2010 16:09 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

dawno nas nie było :oops: a tu taaaakie wieści :1luvu:
:piwa: :piwa: :piwa: za domek
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Pon kwi 26, 2010 11:43 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) foto rozmaitosci s.33

Notka zaszczepiona. :piwa: :piwa: :piwa:
Koteńki spały, każda osobno i naprawdę spały solidnie snme "kota sprawiedliwego". Wzięłam Notkę i włożyłam do transportera - nie miauknęła nic, żaden głosik a Nutka po chwili, na ugiętych łapach, trąc brzuniem po podłodze podczołgała sie do koszyka i probowała łapą otworzyć drzwiczki i wypuścić Noteczkę 8O 8O 8O oto dowód siostrzanej miłości i silnej więzi między nimi.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ps. poprosimy o aktualne zdjęcia Wielkiej Mru :1luvu: :1luvu: :1luvu: np. ze spacerku :mrgreen:

Marzenia11

Post » Pon kwi 26, 2010 13:58 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) Notka zaszczepiona :)

:piwa: :piwa: :piwa:
Zgarnięcie śpiącego kota to jedyny sposób na Adelkę :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto kwi 27, 2010 9:14 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) Notka zaszczepiona :)

Podrzucę piękności, bo jeszcze dwie panny są na wydaniu :1luvu:
Komu czarne długonogie piękności ? :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Śro kwi 28, 2010 9:36 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) Notka zaszczepiona :)

Nastał czas pieszczot i głaskania... Małe Czarne dopominają się głasków od dawna, ale dziś odbył sie seans najbardziej nieufnej Nuteczki.. :1luvu: :1luvu: :1luvu: głaskania, wywijania się, nadstawiania łepka i bródki nie było końca.. przytulania się do mojej ręki.. Pełne 10 minut. Na koniec koteńka wskoczyła na moje łóżko i chyba z tej przyjemności czy czegos tam zaczęła podgryzać mi rękę. Więc zaczęłam naukę nie gryzienia i chowania pazurków :wink:

Marzenia11

Post » Czw kwi 29, 2010 21:30 Re: 8-m Małe Cz.-Nusia ma domek! :) Notka zaszczepiona :)

:1luvu:
wieczorową porą
:ok: :ok:
po domek
:mrgreen:
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

[poprzednia][następna]