Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Potrzebuję pomocy kogoś w miarę uzdolnionego graficznie do wyprodukowania plakaciku - skomponowania krótkiego tekstu i jakichś zdjęć kocich. Ja mam do tego 2 lewe ręce.
jopop pisze:Potrzebuję pomocy kogoś w miarę uzdolnionego graficznie do wyprodukowania plakaciku - skomponowania krótkiego tekstu i jakichś zdjęć kocich. Ja mam do tego 2 lewe ręce.
siriwan pisze:jopop pisze:Potrzebuję pomocy kogoś w miarę uzdolnionego graficznie do wyprodukowania plakaciku - skomponowania krótkiego tekstu i jakichś zdjęć kocich. Ja mam do tego 2 lewe ręce.
Jak tekst jest gotowy to ja mogę, ale najwcześniej jutro pod wieczór.
_kathrin pisze:jopop pisze:Potrzebuję pomocy kogoś w miarę uzdolnionego graficznie do wyprodukowania plakaciku - skomponowania krótkiego tekstu i jakichś zdjęć kocich. Ja mam do tego 2 lewe ręce.
To ja się zgłaszam, tekst i zdjęcia ogarnę, a pod względem graficznym mam znajomego, który z chęcią nam nieodpłatnie pomoże, (BTW ten gość tymczasuje moje koty podczas moich eskapad, więc jest bardzo w te sprawy wkręcony)
jopop pisze:masz na myśli to zdjęcie łyse kompletnie?
Kasiu - ja jestem tępa graficzniedlatego o pomoc prosiłam
zdjęcie z kociakiem jest wg mnie cudne, ale czy się nada do ogłoszenia - niech się lepszi ode mnie graficy wypowiedzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 190 gości