Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 23, 2009 16:52

Całek, zdjęcie Feliksa świetne :D Naprawdę piękne zdjęcia!

Pozwoliłyśmy sobie umieścić na stronie kotów Justy&Zwierzaki w dziale "Gościnnie" Feliska i Liroya :oops:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Sob maja 23, 2009 19:12

mar_tika pisze:Teresa Dziadek vel Misiek jest u Maji.

Nasz staruszek to Taiger tak nazwała go jadzia ,chyba chłopak sie w niej zakochała bo dziś przymilał sie do niej i nadstawiał łebka do miziana.To wielkie upasione kocisko bardzo potrzebuje człowieka :(
A oto Taiger
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ale niesamowicie piekny kocur :1luvu: :1luvu: :1luvu: ile ma lat?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob maja 23, 2009 19:18

Aa aa kotki dwa - poznajecie te malizny z pudełka??
Obrazek
A to ten który miał być,,uszkodzony" :D
Obrazek skacze po parapetach i meblach, a tu c ciocią Zołzebią
na drapaku Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob maja 23, 2009 20:08

tillibulek pisze:
mar_tika pisze:Teresa Dziadek vel Misiek jest u Maji.

Nasz staruszek to Taiger tak nazwała go jadzia ,chyba chłopak sie w niej zakochała bo dziś przymilał sie do niej i nadstawiał łebka do miziana.To wielkie upasione kocisko bardzo potrzebuje człowieka :(
A oto Taiger
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ale niesamowicie piekny kocur :1luvu: :1luvu: :1luvu: ile ma lat?

Kocio ma 8-9 lat.Mieszkała do tej pory ze swoja starsza panią.Był kochany i rozpieszczany(widac po jego wadze).Starsza pani musiała zamieszkać z synem ,a kociaka syn przywiózł w kartonowym pudle do schroniska.
Kocurek bardzo kontaktowy i mizisaty .Wielki,trochę wystraszony ale bardzo kontaktowy:)

Chyba wartałoby go zgłosić do watku staruszków?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 23, 2009 20:21

majencja pisze:Aa aa kotki dwa - poznajecie te malizny z pudełka??
Obrazek

Jakie fajniutkie zdjątko :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 23, 2009 20:24

Zrobić zdjęcia tym torpedom jest bardzo ciężko. Maluchy oprócz swojego wyjadły staruchom nie zważając na ich protesty, potem zajęły ich kuwetę by na końcu zająć moje wyrko :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob maja 23, 2009 20:27

majencja pisze:Aa aa kotki dwa - poznajecie te malizny z pudełka??
Obrazek
A to ten który miał być,,uszkodzony" :D
Obrazek skacze po parapetach i meblach, a tu c ciocią Zołzebią
na drapaku Obrazek

Śliczności :D oby znalazły kochające domki. Mój Lucek ledwołazi ale skacze i poluje jakby miał już....2 lata :wink:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Sob maja 23, 2009 20:48

to ja trochę z innej beczki.Dzis jestem na etapie ogloszeń.Robię ogłoszenia w sieci i papierówki i tak mnie cos tknęło .Weszła na allegro i z racji tego że mam "super"dzień pojechalam sobie po wszystkich rozmnazaczach którzy ogłaszaja kocieta na allegro.No coż już jest odzew:

"Kotki mądralo nie bede kaleczyc a cała 5 kociąt jest juz w dobrych rekach i na przyszłość nie życze sobie tego typu maili , uwagi zachowaj dla siebie, bo nie wiesz na kogo możesz trafić. Z poważaniem "

SUPER.XXI wiek i kompletna ciemnota :(

mar_tika

Post » Sob maja 23, 2009 20:55

Raczej robienie kasy niż ciemnota :roll: ......................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 23, 2009 20:58

Trzeba miec nadzieje, ze kiedys wejda przepisy o obowiazkowym kastrowaniu niehodowlanych zwierzakow...
Ale tego cudownego dnia to my nie dozyjemy, nastepne pokolenie pewnie tez nie :roll:

Ja moge tylko trzymac kciuki za super DS dla Waszych kociakow :)

Kropeczko i Jadziu, musze zlozyc reklamacje ! :lol:
Pepe sie rozpuscil jak dziadowski bicz, spycha nas z lozka !
Spi zawsze kolo mnie, od sciany, rozklada sie na szerokosci 1 m, plecami do mnie - i pcha mnie w nocy w strone podlogi :lol:
Tzet musi sie podpierac rekami i nogami, zeby nie spasc na podloge :lol:

a tak na serio, to jest slodki, kochany, cudowny, calusny i och i ach... tylko nadal ma pstro w glowie i czasem mu odbija

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Sob maja 23, 2009 21:18

:lol: hhahaha
Kama z Nescą całą noc łowią myszy albo chodzą na dzikie chłopy tj. koty :wink: śpią w dzień, Marysia śpi w koszyczku ale nasz Lucek postanowił, że najfajniej w pierzynach między panią i panem :lol: czaesem sie boję ze go zgnieciemy w nocy 8O a śpi słitaśnie tylko mu czubki uszu wystają :lol:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Sob maja 23, 2009 23:41

mar_tika pisze:to ja trochę z innej beczki.Dzis jestem na etapie ogloszeń.Robię ogłoszenia w sieci i papierówki i tak mnie cos tknęło .Weszła na allegro i z racji tego że mam "super"dzień pojechalam sobie po wszystkich rozmnazaczach którzy ogłaszaja kocieta na allegro.No coż już jest odzew:

"Kotki mądralo nie bede kaleczyc a cała 5 kociąt jest juz w dobrych rekach i na przyszłość nie życze sobie tego typu maili , uwagi zachowaj dla siebie, bo nie wiesz na kogo możesz trafić. Z poważaniem "

SUPER.XXI wiek i kompletna ciemnota :(

Cholera debile jedne :twisted: trzeba by zrobić jakąś akcję przeciw takim debilom, a jak sprzdają za kasę złożyć anonim albo do no do Urzędu Skarbowego, oni nawet anonimy musza badać :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie maja 24, 2009 12:11

moni_citroni pisze:Trzeba miec nadzieje, ze kiedys wejda przepisy o obowiazkowym kastrowaniu niehodowlanych zwierzakow...
Ale tego cudownego dnia to my nie dozyjemy, nastepne pokolenie pewnie tez nie :roll:

Ja moge tylko trzymac kciuki za super DS dla Waszych kociakow :)

Kropeczko i Jadziu, musze zlozyc reklamacje ! :lol:
Pepe sie rozpuscil jak dziadowski bicz, spycha nas z lozka !
Spi zawsze kolo mnie, od sciany, rozklada sie na szerokosci 1 m, plecami do mnie - i pcha mnie w nocy w strone podlogi :lol:
Tzet musi sie podpierac rekami i nogami, zeby nie spasc na podloge :lol:

a tak na serio, to jest slodki, kochany, cudowny, calusny i och i ach... tylko nadal ma pstro w glowie i czasem mu odbija

Witaj Moni
No przecież Pepe Cię pcha w ramiona Twojego T.Ż-a bo gdyby spał między Wami, zapierał się nogami o Ciebie i spychał T.Z-a to wtedy sprawa podejżrzna....zakochany i zazdrosny i chce się pozbyć rywala z łóżka
Pozdrowienia dla Was i głaski dla wszystkich Kociastych po równo
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Nie maja 24, 2009 12:19

Moje futra podczas niedzielnej drzemki:)
Obrazek

mar_tika

Post » Nie maja 24, 2009 12:25

Marta super układ, ale Adik wydoroślał...no już teraz to Adolf 8O Bateryjka też super :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]