Pozwoliłyśmy sobie umieścić na stronie kotów Justy&Zwierzaki w dziale "Gościnnie" Feliska i Liroya

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:
ale niesamowicie piekny kocur![]()
![]()
ile ma lat?
mar_tika pisze:to ja trochę z innej beczki.Dzis jestem na etapie ogloszeń.Robię ogłoszenia w sieci i papierówki i tak mnie cos tknęło .Weszła na allegro i z racji tego że mam "super"dzień pojechalam sobie po wszystkich rozmnazaczach którzy ogłaszaja kocieta na allegro.No coż już jest odzew:
"Kotki mądralo nie bede kaleczyc a cała 5 kociąt jest juz w dobrych rekach i na przyszłość nie życze sobie tego typu maili , uwagi zachowaj dla siebie, bo nie wiesz na kogo możesz trafić. Z poważaniem "
SUPER.XXI wiek i kompletna ciemnota
moni_citroni pisze:Trzeba miec nadzieje, ze kiedys wejda przepisy o obowiazkowym kastrowaniu niehodowlanych zwierzakow...
Ale tego cudownego dnia to my nie dozyjemy, nastepne pokolenie pewnie tez nie![]()
Ja moge tylko trzymac kciuki za super DS dla Waszych kociakow
Kropeczko i Jadziu, musze zlozyc reklamacje !![]()
Pepe sie rozpuscil jak dziadowski bicz, spycha nas z lozka !
Spi zawsze kolo mnie, od sciany, rozklada sie na szerokosci 1 m, plecami do mnie - i pcha mnie w nocy w strone podlogi![]()
Tzet musi sie podpierac rekami i nogami, zeby nie spasc na podloge![]()
a tak na serio, to jest slodki, kochany, cudowny, calusny i och i ach... tylko nadal ma pstro w glowie i czasem mu odbija
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1317 gości