Wwa Ursus. Mamie Jeżynek jednak ma się na życie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 12:42 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

No, niestety, genowefo - w tej chwili możemy Cię tylko trochę podreklamować...
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pt wrz 17, 2010 19:25 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

jesli czarny maluch jeszcze dostepny, chetnie wezme go na stale :) prosze o kontakt najlepiej na telefon, lecz wolalabym sms bo caly weekend pracuje :( dzieciaczka, oczywiscie jesli bedzie mogl mieszkac ze mna, moglabym odebrac w poniedzialek. Niestety nie posiadam transporterka, wyrzucilam swoj po smierci Leona kilka dni temu :( Moj domek jest niewychodzacy, okna mam zabezpieczone siatka a weterynarza prawie, ze na telefon. Mieszka u mnie roczny kociak, dwa szczurki oraz jeazcze kilka dni maly piesek, grzywacz chinski uwielbiajacy kotki, spia zwykle razem. Telefon podam na pw :)
Mam 21 lat, wlasne mieszkanie oraz ogrom milosci dla kociakow

Edit. Joker jest kotem (moj mlody) raczej uleglym, cieplym iprzyjaznym dla kazdego. Jedzonkiem sie dzieli nawet z psem, jak dostaje na parapecie szynke (czasem w ramach rozpieszczania daje) to podgryzie troche, apotem zrzuca na podloge i je z psem :D mysle, ze bedzie dobrym starszym bratem. Zalezy mi na chlopaczku, ale jesli go nie ma chetnie wezme kruszynke diewczynke pod moj dach :) niestety, dwoch dodatkowych kociakow rady nie dam utrzymac, a tymczas u mnie sie nie sprawdza, potem nie oddam, a zarzynac sie za karme dla kolejnej mordki nie moge :( dlatego chetnie pomoge przygarniajac towarzystwo do Jokera w postaci jednego kociaka. sama wymagam specjalistycznej karmy z powodow zdrowotnych :]. Mam nadzoeje, ze to nie brzmi jakos zle.

Przepraszam za bledy, pisze na maej dotykowej klawiaturze telefonu :)
kocia mama Jokera, Nunu i Pankraca :D

asantir

Od: Wto wrz 14, 2010 19:53

Post » Pt wrz 17, 2010 20:21 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

asantir, przedzwonię i pogadamy :)

Dzisiaj dwie Jeżynki zmieniły płeć :lol: Poprzednio Pani Doc zatrzegała, że niektóre płcie mogą ulec zmianie (w lecznicy był tego dnia straszliwy sajgon i rozpoznanie płci nie było nadrzędną sprawą ;) )

Tak więc mamy cztery dziewczynki Jeżynki i dwóch chłopczyków Jeżynków. A już całkowicie wymiękam jeśli chodzi o rozpoznawanie płci u kociąt :oops:

Najmniejsza Królewna bez zmian - dziewczynka Jeżynka,
Szara - bez zmian dziewczynka Jeżynka,
Puciek okazał się być Pucią :lol: - dziewczynka Jeżynka,
Czarny Jaś Wędrowniczek także jest dziewczynką Jeżynką (asantir, sorry)
Największy Jeżyn i Spidi - bez zmian chłopcy.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt wrz 17, 2010 20:32 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

Asantir - mamy podobny gust 8)
Carne jest najpiękniejsze :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt wrz 17, 2010 21:28 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

jak juz wstepnie ustalone, czekamy na dziewczynke, co to jasiem byla. Skoro zostala bezimienna, to moze Noir? Tak jakos mi pasuje do tych oczu, w sam raz dla niej :)
Joker juz nie moze sie doczekac <3

asantir

Post » Pt wrz 17, 2010 23:31 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

:dance: :dance2: :dance:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Sob wrz 18, 2010 9:29 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

a ja mam takie moze glupie pytanie, jakiego koloru ma oczka prawie moja moja najmojsza Noir? :)

asantir

Post » Sob wrz 18, 2010 13:51 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

asantir pisze:a ja mam takie moze glupie pytanie, jakiego koloru ma oczka prawie moja moja najmojsza Noir? :)

Takie złote (żółte). Nie wiem jak określić ten kolor. Ciemniejsze niż u mojej Peli, ale jaśniejsze niż u Ziutka ;) (vide podpis)

A ja przypominam, że zostało jeszcze pięć Jeżynek, które proszą o DT/DS. Są zdrowe, zaszczepione, jeden raz odrobaczone. Trzeba je jeszcze raz odrobaczyć, trochę dopieścić i do domów. Nie mają świerzba, grzyba i innych tego typu "atrakcji".
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob wrz 18, 2010 19:33 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.29

Największy - Jeżyn Wielgus
Obrazek
Koteczka, która jutro jedzie do asantir
Obrazek
Spidi Gonzalez
Obrazek
Szara
Obrazek
Najmniejsza Królewna Jeżynka
Obrazek
Jeszcze raz Szara
Obrazek
I kilka ujęć z kocich bitew:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mistrz drugiego planu ;) w lewym górnym rogu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Sob wrz 18, 2010 19:50 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

:ryk: :ryk: :ryk: Mistrz drugiego planu ma miszcza :ryk:

Cudne są te dzieciaki!

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Sob wrz 18, 2010 20:11 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

To ziewające cudo :1luvu:
Paluszek

Post » Sob wrz 18, 2010 21:04 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Oj tak, można się przy nich posikać ze śmiechu :lol:

Komu? komu? Gwaratuję, że dostarczają rozrywki lepszej niż każda TV :lol:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie wrz 19, 2010 20:54 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Noir jest już u asantir. Zachowywała się bardzo grzecznie, nie dziczyła się wcale. Asantir i jej koleżanka natychmiast zajęły się dopieszczaniem małej. W takich warunkach kociak po prostu nie ma szans się dziczyć ;) Jak się jeszcze koci wujek trochę odstresuje, to Noir będzie miała luksus, a wujek rozrywkę ;)

Wczoraj zabrakło zdjęć Puci, więc dzisiaj nadrabiam to niedopatrzenie. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego, że Pucia jest Pucią a nie Pućkiem. Jedyny posiadacz pućków u mnie w domu jest facetem i pewnie dlatego pućki kojarzą mi się z facetami.
Obrazek
A co to tutaj biega?
Obrazek
Jeżyn-Zwierzyn. Prawdziwy okaz kota.
Obrazek
Szara Księżniczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Post » Nie wrz 19, 2010 21:20 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Prawdziwe piękności :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie wrz 19, 2010 23:27 Re: Wwa Ursus. 6 MALUSZKÓW 7 tyg. PILNIE DT!!!!!!!!! FOTO str.33

Wujki GumkoMiśki są nimi zachwycone :1luvu: Gdyby ktoś chciał niańkę dla kociąt, to polecam GumkoMiśki :1luvu:
Obrazek
Obrazek
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

[poprzednia][następna]