Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:Tylko napisze, ze od tej pory jedzenie bedzie wydawac p.Irenie Agata.
Wiecej takich sytuacji nie bedzie.
Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
Jedyna mozliwa pomoc, to zabrac go stamtad...
Agn zadeklarowala, ze wezmie ostatniego kota od p. Marzeny.
Tylko musi byc przetestowany i wysterylizowany.
CoolCaty, wiem, ze w sobote nie mozesz,ale masz moze jakis pomysl.
I tak bedzie straszna wojna z zabieraniem tego kota. O ile on w ogole jeszcze tam jest..
Mowilas cos, ze w poniedzialek Twoje koty pojada do Biafry? To pewne?
Anna_33 pisze:Tylko napisze, ze od tej pory jedzenie bedzie wydawac p.Irenie Agata.
Wiecej takich sytuacji nie bedzie.
Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
Agn zadeklarowala, ze wezmie ostatniego kota od p. Marzeny.
Tylko musi byc przetestowany i wysterylizowany.
CoolCaty, wiem, ze w sobote nie mozesz,ale masz moze jakis pomysl.
I tak bedzie straszna wojna z zabieraniem tego kota. O ile on w ogole jeszcze tam jest..
Mowilas cos, ze w poniedzialek Twoje koty pojada do Biafry? To pewne?
Anna_33 pisze:Co do Gosika, to dokladnie tak jak napisala CC, nie ma mozliwosci pomoc tylko jemu.![]()
MalgosiaD pisze:Też byłyśmy w "lekkim" szoku kiedy p.Irena oświadczyła, że prawie już nie ma jedzeniaA poprzednim razem zostawiłyśmy szafkę wyładowaną puszkami, wszystkie środki czystości jakie można wymyślić - domestosy, karton (!) mydła, środek odkażający, szczotki, wiadra, mopy, ścierki, ręczniki ... Nie widziałam tego ostatnio u p.Ireny i nie chcę o tym myśleć bo mnie trafi z rana. Widziałam za to przedziwne zestawienie - obficie zaopatrzona stołówka i chudziutkie koty
Zresztą sami zobaczcie:
![]()
![]()
![]()
![]()
pokazówka na szóstkę; miska (!) z witaminami Gimpeta, świeży kurczak, micha kaszy, suche, mokre ...
a za oknem:
Kubuś jest tak chudy, że kręgi można mu liczyćP. Irena twierdzi, że one zawsze mają tyle jedzenia a takie chude "bo biegają"...
Dlatego to świetny pomysł z dozowaniem jedzenia. Inaczej ogromna praca i szczodrość wielu dobrych ludzi z forum pójdzie się... (przepraszam, ale opadło mi wszystko).
Agneska
MalgosiaD pisze:.jpg[/img][/url]
Kubuś jest tak chudy, że kręgi można mu liczyćP. Irena twierdzi, że one zawsze mają tyle jedzenia a takie chude "bo biegają"...
Dlatego to świetny pomysł z dozowaniem jedzenia. Inaczej ogromna praca i szczodrość wielu dobrych ludzi z forum pójdzie się... (przepraszam, ale opadło mi wszystko).
Agneska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 620 gości