Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Biafra pisze:2. Chcą oddać WSZYSTKIE koty na raz lub stopniowo,
.
Na teren wejdziemy choćby mieli siłą trzymać Panią Wahl ...
Biafra pisze:Rozmawiałam przed chwilą z Panią Ewą Wiśniewską z Zarządu Ostatniej Szansy.
Zaproponowałam , ze jako Fundacja wystąpię z propozycją pomocy i współpracy i , że koty na pewno nie pójdą...na skórki![]()
Że jesteśmy w stanie kontrolować co sie z nimi dalej dzieje.
Deklaracje ze strony Ostatnia Szansa :
1. Umożliwią wykonanie testów wszystkim kotom przez kogo chcemy.
Trzeba tylko wcześniej się umówić, żeby ktoś od nich był na miejscu, nakazał obsłudze wejście na teren, pozamykanie psów tak aby dało się bezpiecznie dotrzeć do kotów
2. Chcą oddać WSZYSTKIE koty na raz lub stopniowo, gdyż uważają , że to miejsce nie nadaje się ani na pół kota
3. Jest też prośba aby nie obrażać się bez sensu za to, że tam jest ciężko i Pani Wahl robi awantury.
Im też jest bardzo ciężko się z nią dogadać. Ale mają większość głosów i CHCĄ oddać te koty nawet gdyby miała być potworna awantura.
Jeżeli MY będziemy się obrażać w połowie akcji to im sprawy nie ułatwimy.
Na teren wejdziemy choćby mieli siłą trzymać Panią Wahl ...
Trzeba konkretnych działań.
Edzina pisze: A.. Ktos wie ile jest kotow...?
kosmatypl pisze:Czy ktoś ma kontakt z CoolCaty teraz (rozumiem, że ona tam jest teraz lub tam jedzie).
pisiokot pisze:kosmatypl pisze:Czy ktoś ma kontakt z CoolCaty teraz (rozumiem, że ona tam jest teraz lub tam jedzie).
Myślę, że Ania CC właśnie wraca, albo już wróciła do Łodzi.
Telefon jej się pewnie rozładował od tylu rozmów telefonicznych, nie sądzę, żeby go wyłączyła.
Anna_33 pisze:Przeciez od poczatku pisze sie w tym watku, ze Chca Oddac Wszystkie Koty, ze zgadzaja sie na wszystko.
Jana pisze:Rozmawiałam z CoolCaty - prosi, żeby już nie dzwonić, koniec akcji, ma trzy koty i wraca. Nie ma szans już nic więcej zdziałać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości