Przeprowadzam się...
Ratunku...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Acha... POSTARAM się dotrzeć w piątek!!
Bardzo mnie to cieszy!Tylko Siostra Prezes niepijąca, kielicha się walnąć z Siostrą nie da
...
villemo5 pisze:Przeprowadzam się...
Ratunku...
villemo5 pisze:Przeprowadzam się...
Ratunku...
Aleksandra59 pisze:Marcelibu pisze:villemo5 pisze:Acha... POSTARAM się dotrzeć w piątek!!
Bardzo mnie to cieszy!Tylko Siostra Prezes niepijąca, kielicha się walnąć z Siostrą nie da
...
Da się daTylko Malibu Siostra Prezes musi mieć w zasięgu ręki
![]()
Aleksandra59 pisze:koteczekanusi pisze:villemo5 pisze:
A teraz odniosę się do tego:koteczekanusi pisze:Bolkowa pisze:Aleksandro59, a może tak więcej informacji![]()
Coś kiedyś wspominałaś o grudniu, teraz październik wymieniasz jako czas na mały sabacik.
"Mały" oznacza jak mały![]()
Znając życie będzie to akurat weekend 11-12 października, kiedy to mnie w Warszawie nie będzie - i znowu stracę szansę na poznanie osobiste
Koteczekanusi, nie byłabyś Czarownicą, gdybyś nie zgadła!! To własnie ten weekend
Nie powinnam tak odkrywać moich czarów, ale nie zgadłam, tylko pamiętałam, że przyjeżdżasz akurat w ten weekend - no, chyba że zbajerujesz TŻ-ta, żeby został tydzień dłużej - postaraj się![]()
(albo pogonisz wcześniej).
Ewentualnie, gdyby sabacik był w piątek, mogłabym pojechać w sobotę rano...
Koteczekanusi - może uda Ci się wyjazd przesunąćBo u Siostry Prezes takiej opcji nie ma na 100000% A z tego co wiem Siostra Prezes do W-wy przybędzie dopiero w sobotę
villemo5 pisze:Siostra Prezes ma dość wszystkiego. Po prostu dość...
Jestem żałosna. Jestem przemęczona. Jestem zdołowana.
Nie mam sił.
Przepraszam.
Aleksandra59 pisze: No to takz uwagi na Koteczekaniusi
Ale już wiadomo kiedy ten mały sabacik będzie
Także serdecznie zapraszam Siostry Czarowne na MAŁY SABACIK
Czekam na zgłoszenia
marcjannakape pisze:A nie-czarownice tez moga się zgłosić?
Jako wałówke mogłabym zabrać Femkę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Talka i 89 gości