Patrolek pojechał do domu! U siebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 21, 2008 12:01

Anuk pisze: Jakie ma fajne pudełko :)

Przy powiększeniu zdjęcia dopiero zobaczyłam napisy. Suuper!!!!!!!!!!! :lol:
Przypomniało mi się ubranko Klemensa Georg-inii. Kot był po operacji i miał kaftanik, taki jak kotki po sterylce. TŻet Ingi pięknie wymalował Klemciowi różne śmieszne napisy (nr 10 jako piłkarza i takie różne).
Marcelibu

Post » Pt lis 21, 2008 15:51

Dziękuję Kochanej Wspaniałej Cioci Marcelibu za pyszny prowiancik!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

Patrol
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Sob lis 22, 2008 21:59

Patrolek zaczyna doceniać kolanka. Nakolankowy miziak! :love:

Niestety z krówkami nie dogaduje się w ogóle. Przydałby mu się nowy domek. :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Sob lis 22, 2008 22:18

joshua_ada pisze:Patrolek zaczyna doceniać kolanka. Nakolankowy miziak! :love:

Niestety z krówkami nie dogaduje się w ogóle. Przydałby mu się nowy domek. :ok:
kciuki za domek dla Patrolka cały czas są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Od: Czw paź 09, 2008 17:38

Post » Nie lis 23, 2008 14:40

Cudny Patrol szuka domu - kto go zechce :?:
Piękny, nakolankowy kot...

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon lis 24, 2008 9:39

Pokazujemy się z Patrolkiem na pierwszej :!:

tufcio

Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon lis 24, 2008 11:15

I jeszcze raz...
Marcelibu

Post » Pon lis 24, 2008 12:39

Piękny Patrolllooo szuka domku! Wyczekuje już w zasadzie!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Pon lis 24, 2008 13:54

Patrol jest superaśnym koteczkiem. Z każdym dniem robi się coraz bardziej miziasty. Dziś znów były kolanka i mrrruczando na całą okolicę :wink:
On już nie może żyć bez człowieka. Nawet jeśli nie był kotem domowym kiedyś tam, przed wypadkiem (?), to teraz jest to super domowy proludzki kot!

Ma jedną wadę (ale też słodką :twisted: ) - otóż jak chce zwrócić na siebie naszą uwagę... zaczyna skubać opatrunek. Wie, że nas to denerwuje :twisted:

Domek potrzebny jest szybciutko. Szkoda mi tych nocy spędzonych przez Patrolka w łazience. Ale inaczej nie da rady, niestety :(

Myślę, że po zdjęciu drutów Patrolek będzie mógł trochę wskakiwać czy wspinać się, więc szukam domku, który udostępni Patrolkowi kawałeczek łożka... :wink: :D (i całe sserce oczywiście!)
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pon lis 24, 2008 15:43

joshua_ada pisze:Patrol jest superaśnym koteczkiem. Z każdym dniem robi się coraz bardziej miziasty. Dziś znów były kolanka i mrrruczando na całą okolicę :wink:
On już nie może żyć bez człowieka. Nawet jeśli nie był kotem domowym kiedyś tam, przed wypadkiem (?), to teraz jest to super domowy proludzki kot!

Ma jedną wadę (ale też słodką :twisted: ) - otóż jak chce zwrócić na siebie naszą uwagę... zaczyna skubać opatrunek. Wie, że nas to denerwuje :twisted:

Domek potrzebny jest szybciutko. Szkoda mi tych nocy spędzonych przez Patrolka w łazience. Ale inaczej nie da rady, niestety :(

Myślę, że po zdjęciu drutów Patrolek będzie mógł trochę wskakiwać czy wspinać się, więc szukam domku, który udostępni Patrolkowi kawałeczek łożka... :wink: :D (i całe sserce oczywiście!)
no to kciuki za znalezienie takiego domku :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Pon lis 24, 2008 23:24

Smutny Patrolek mówi "Dobranoc!"

(smutny, bo dziś pogonił Tasię, prawie ściął się z Norcią i ogólnie krówki go denerwują. A wtedy musi "przemyśleć" sprawę w łazience :cry: )

W domu jest mało fajnie i serce mi się kroi. Patrzę na te jego cudne oczęta, te biedne łapiny... :cry: Rozmawiałam dziś z nim na temat ganiania krówek :wink: ale jeszcze nie wziął sobie tego do serca.
Kocham Patrolka i dlatego chciałabym znaleźć mu TEN domek. Taki, gdzie zaznałby wreszcie szczęścia, swobody i nieograniczonego miziactwa nakolankowego :!:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pon lis 24, 2008 23:32

Kciuki za Patrolka!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon lis 24, 2008 23:36

Anuk pisze:Kciuki za Patrolka!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

czycha3

Post » Wto lis 25, 2008 1:48

Hop nocną porą :)

tufcio

Post » Wto lis 25, 2008 11:08

Kto wypatrzy Patrolka?!?!?! To naprawdę super koteczek!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

[poprzednia][następna]