Zmartwilam sie strasznie, bo on jest za malutki na kociarnie

Kociak przyblakal sie na ogrodek dzialkowy i nie chcial wyjsc, a nawet wiecej...pobiegl za ludzmi az do domu i plakal pod drzwiami, zeby go wpuscic. Niestety czlowiek dzisiaj wyjezdzal i nie mial mozliwosci go zatrzymac. Podwójna strata

Dzisiaj dzwonila do mnie pani od Maxa...chce kota spowrotem, bo okazalo sie, ze dziecko jest uczulone na topole, ktora rosnie w ich ogrodku

Kiedy sugerowalam jej duzo wczesniej skonsultowanie tego z innym lekarzem...nie zrobila nic. Teraz daje mi beczace dzieci do sluchawki, jak to one bardzo tesknia za kotem

Brakuje nam domow tymczasowych dla kociaków. Dziennie mam tel o znalezionych kociakach. W tej chwili pilnie poszukujemy domu dla 10 kociaczkow. 4 mieszkaja pod tarasem u pewnej pani, ktora je dokarmia i pilnuje. Nie moze jednak ich zabrac do domu, bo ma zaawansowana astme. Kociaki sa jeszcze ze swoja mama. Maja okolo 8 tyg. Mama napewno zosatnie wysterylizowana i moze tam wrocic. Nie mamy jednak miejsca na kociaki.
6 kociakow piwnicznych na wybitnie nieprzyjaznym kotom osiedlu. kociaki zaczynaja juz wychodzic z ukrycia i niestety sa latwym lupem...nie bede tutaj wymieniac do czego

Ja niestety nie moge do siebie zabrac nieszczepionych kotow i to jest olbrzymi problem