Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:ciekawe czy tez bedzie u nas ? czy taka promocja to obejmuje cała Polske, ale myslisz o puszkach oczywiscie, a jak to sprawdzasz moge wiedziec?
kotalizator pisze:Elżbieta pisze:JaEwka-dlaczego Tobie się zebrało na płacz?Ja się pytam,bo chcielibyśmy coś dać. Gwiazdeczce.
Ona ma pchły?Bieda mała..Znowu się będę pytać i proszę się nie dziwić-czy dla kota na pchły to to samo co dla psa?Znowu nie wiem,więc pytam
Ela
Myślę, że Ewka wzruszyła się historią Bąbelki, która była opisana wcześniej
Niestety nie tylko Gwiazdeczka ma pchły, bo prawda jest taka, że p. Izy po prostu nie było stać na "luksusy" takie jak odpchlenie, pieniądze szły na to co niezbędne, czyli na jedzenie.
Najlepszy chyba byłby preparat typu spot - on, bo raczej rzadko który żyjący na zewnątrz kot dałby się dokładnie czymś wysmarować, a tak wystarczy tylko kropla na kark.
Dobry jest np. Fiprex (to to samo co Frontline, tylko tańsze, ma taką samą substancję czynną). Fiprex dla kotów i psów to to samo. Bardziej opłaca się kupić dla psów i podzielić na kilka kotów.
http://www.allegro.pl/item301859738_fip ... niej_.html
Np dawkę dla psa 40 - 60 kg można podzielić na 10 dorosłych kotów
meggi 2 pisze:ja dzisiaj 1 -wszy raz ugotowalam swoim kotom do piwnicy wlasnie swiderki ciekawe czy beda zjedzone, moze p. Iza je jakos kruszy bo one takie duze. Czy kotki chetnie jedza swiderki, bo ja kupowalm takie malutenkie gwiazdeczki , ale one są drogie.
mircea pisze:Podrzucę, bo chyba ktoś nie może odnaleźć wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 312 gości