Co mam zrobić, żebyś mnie pokochał? CHARLOTTE MA DOMEK STAŁY

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lip 11, 2007 15:21

Etko ja na prawde mam mala lazienke,moze na zdjeciach tego nie widac,ale Malej braku wyobrazni nie mozna z cala pewnoscia zarzucic :lol: .Stwierdzilam,ze pewnie dlugo mi sie taka Maskotka nie trafi,przelezalam z nia bardzo dlugo w wannie,przenoszac puduszke i poslanko :twisted: .Od czubka glowy do pasa wszystkie kocie pozycje byly przerobione.Nie starczy miejsca,zeby to opisac ale mialam porzedny masaz poczynajac wlasnie od glowy poprzez brzuch na kolanach skonczywszy :roll: ,nawet cos na podobienstwo czesania mialam :lol: .Nie utrzymalam Malej niestety w lazience bo wyzej pokazanym lacznikiem z normalnym Swiatem przedostawala sie do kuchni a potem na salony...obwachujac dokladnie wszystko,co znalazlo sie na jej drodze :roll: .Obsyczala mi Rezydentow,bo byli na tyle beszczelni,ze nie dali jej w spokoju poobwachiwac mieszkanie...czula sie jakby byla u mnie od poczatku,ba,jeszcze jacys obcy wtargneli na jej teren :twisted: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Matahari!alez masz szczescie takiego Tygryska przygarnac!!!

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro lip 11, 2007 15:22

aja- ale ja sie wcale nie gniewam :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lip 11, 2007 15:28

elfrida- bo z tej szarlotki to niezly numerant bedzie ja cos czuje ze to bedzie miziak- rozrabiara, spryciula jedna- inteligentna bestyja ot co :wink:

Etka

Post » Śro lip 11, 2007 15:34

aja1974 pisze:dziewczyny-strasznie Was przepraszam za późną porę w jakiej wypało mi być kurierem dla ślicznej kiciuni :oops:
o ile w Łodzi udało mi się być o hmm prawie przyzwoitej porze-to w Poznaniu byłam dopiero o 1 8O
a to z racji strasznej ulewy jaka była na trasie. Nie mogliśmy więc jechać tak szybko jakbyśmy chcieli :oops: . Kicia nam płakała całą drogę, więc chciałam aby jak najszybciej dotarła do domku, ale nie dało się przyspieszyć :oops:
jeszcze raz Etka sory :(

no wlasnie mialam sie pytac jak Wam minela podroz!!!ale jak napisalas Aju!....tak jak myslalam :lol: :wink: .Jeszcze raz wielkie podziekowania dla Was!!! :1luvu:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Śro lip 11, 2007 17:12

Dziewczyny jestescie :aniolek:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro lip 11, 2007 18:49

właśnie skończyłam rozmowę telefoniczną z Etką po wizycie u weta... ropomacicza NIE MA... :D z tego co mówiła Etka było USG i nie widać macicy... Szarlotka ma na szyi trochę grzybka - dostała coś na to i kropelki... i jutro przyjeżdża do mnie... :lol: bardzo się cieszę... ale niestety na razie czeka Szarlotkę izolatka... mam nadzieję cioteczki, że rozumiecie... :D

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro lip 11, 2007 19:17

Nie dość, że rozumiemy, to popieramy :D
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Śro lip 11, 2007 19:50

Dziś wysłałem przelew ........ :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 11, 2007 20:22

Matahari rozumiemy i jesteśmy za :) Cieszę się, że Charlotte będzie już jutro u Ciebie. Podaj mi na PW proszę numer konta, zrobię Ci rano przelew - wyprawka wędruje za Charlotte do Ciebie :)

Dziewczyny i chłopaki :), ja jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję, za wsparcie, pomoc, transport, domki, wpłaty, ogłoszenia, banerki, podnoszenie wątku, dobre słowo, pomysły i wszystko inne. Bez Was to wszystko by się nie udało.
To dzięki Wam Charlotte dostała szansę. I wiem, że nie muszę Was prosić żebyście zostali z nami, w tym wątku, żebyście byli z Charlotte do chwili aż znajdzie własny dom i potem podczytywali relacje z domku :) bo wiem, że będziecie i nie zapomnicie. Dziękuję!

:1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu: :king: :aniolek: :1luvu:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro lip 11, 2007 20:40

mokkunia... jutro napiszę to pw... dziś sporo emocji i wydarzeń... i w związku z Szarlotką... i wizytą u weta z kociakami... siedem ich wiozłam... teraz prawie padam i nie mam siły szukać numeru... :D wybacz...

niecierpliwie czekam na panienkę... ale już jutro będzie u mnie... obiecuję pisać co i jak u niej... :D

i zapraszam na bazarek... kocia podkładka czeka na szczęśliwca... :lol:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro lip 11, 2007 20:49

Matahari spokojnie poczekam :)
Mamy aktualnie na dziś 280zł :D Lista wpłat strona pierwsza post pierwszy :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw lip 12, 2007 3:06

dopiero teraz dobilam na watek, bo najnormalniej w swiecie zasnelam przy usypiani dziecka.

Szarlotka wlasnie łobuzuje- chwile polatala po mieszkaniu, zrobila kooo w kuwetce rezydentow ( a co sobie piaseczek bedzie brudzic :D ), pomizialam ja i wsadzilam znow do lazienki bo koty mi sie dobijaly z pokoju dziecka. Teraz oczywiscie placze i sie skarzy bo nie podoba jej sie siedziec w zamknieciu.

Bylismy u weta. Na oczko dostalismy kropelki i bedziemy Szarlotce podawac 3 razy dziennie. Dobrze ze poszlismy bo i juz drugie jest zainfekowane tylko na razie nie ropieje- i tak podawac bedziemy do obu oczu. Z noska nic nie leci!
Uszka swierzbu raczej nie maja- ale na uszkach i na szyjce jest grzyb ( strasznie trzepie tez uszami i wet powiedzial ze grzyb jest tego przyczyna). Mala dostala zastrzyki na grzyba i za 10-14 dni trzeba to powtorzyc i ma byc dobrze. Ewentualnie mozna tez ja kąpac w specjalnym szamponie ale wet kazal sie narazie wstrzymac i obserwowac. No wiec trzeba malenka jednak troszeczke poizolowac.
Ropomacicza nie stwierdzil ale za to Szarlotka nas zadziwila...mianowicie przy badaniu okazalo sie ze ma takie guzki co weta dziwilo ze u takiego mlodego kota- jemu to wyglada na zrosty po cieciu i nie wyklucza ze kot byl sterylizowany. Trzeba by bylo jeszcze to sprawdzic- on pewnosci nie ma ale tak mu to pachnie.
W paszczy ;) nic zlego sie nie dzieje- zabki piekne!
Stan Szarlotki jest dobry, po tym jak tez i stres minal to mala wtrezala az milo ( powyzerala wszystko rezydentom z miski 8O , choc swoje tez ma, juz nawet i suchy Hillsik jest mniam), pije, siusia i robi koo w porzadku, bez biegunek- robali tez nie zauwazylam.
Wet chcial ja odrobaczyc ale w ksiazeczce jest wpis z 10.07 o odrobaczaniu- wprawdzie ze schroniska- wiec trzeba sie zastanowic czy u matahari nie odrobaczyc jej jeszcze raz. Teraz narazie kazano mi sie wstrzymac.

Etka

Post » Czw lip 12, 2007 3:36

co do do substancji z drog rodnych- byc moze jesli miala sterylke ( o ile wogole miala!) zostawiono jajniki i to moze dawac taki obraz jakby rui. Proponowalabym to jeszcze skonsultowac- bo jesli to nie jest blizna to ma miekkie guzki na brzuszku.

Szarlotka byla grzeczna, troche plakala przy zastrzykach a potem jak juz prawie wychodzilam i nie byla jeszcze w kontenerku tylko na smyczy poszla udrapac Pana Doktora- za kare ze jej zastrzyki zrobil :D
slodka dziewczynka!
Ma trojkolorowe wasy- biale, czarne i bialo-czarne- jak zyje - takiego kota to nie widzialam! 8O :D

Etka

Post » Czw lip 12, 2007 6:07

Moja maleńka kochana koteczka, jakie to mądre stworzonko.
A jakie żarte, uwielbiam żarte koty.
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Czw lip 12, 2007 6:35

a oto i nasza sliczna bohaterka:
Obrazek

ile ja sie namecze zeby jej te oczeta zakroplic.

Wlasnie wtrzachnela cala saszetke Hilsa z ryba- moje zjadly tylko po polowie 8O
Ostatnio edytowano Czw lip 12, 2007 6:42 przez Etka, łącznie edytowano 1 raz

Etka

[poprzednia][następna]