KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 03, 2013 9:13 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Poniedziałek wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie lis 03, 2013 9:32 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:Iwonko z książek, które przywiozłaś wzięłam dla sibie Włoską wyprawę Jamiego Jamie Oliviera przelałam na konto Stowarzyszenia 25zł.

Ok, fajnie :ok:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Nie lis 03, 2013 14:27 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Po dyżurze:
Miłek jak przyszłam, to leżał i nie zwracał na mnie uwagi, ale po kroplówce troszkę się ożywił i nawet zabrał się za suchy intestinal :D Niewiele pojadł, ale zawsze to coś i troszkę pił :ok: Martwi mnie trochę, że w kuwecie był tylko jeden mały sik i nic więcej, ale mam nadzieję, że to dlatego że nie jadł :? Proszę o info, czy coś się w kuwecie pojawi i czy jadł. Proszę mu dawać suchy intestinal.
Rossek pojechał już do lecznicy, gdzie jutro będzie miał operację. Piotr go zawiózł :1luvu:
Badi coś dzisiaj bez formy, zjadł bardzo niewiele jak na niego, męczyło go kichanie i właściwie przez cały dyżur nie ruszał się ze swojego posłanka.
Aro chciał zabrać dzikuny na szczepienie, ale przy zaganianiu do kontenerka podbiegły mi jakieś dwa wariaty i za szeroko otworzyłam drzwiczki boksu :oops: Teraz biegają w najlepsze po kociarni. Niestety nie dałam rady ich złapać, chodzą po kociarni, bawią się, ale jak się zbliża człowiek, to skaczą pod sufit :roll:
Złapałam tego dzika, który od pewnego czasu już lata luzem, zajęło mi to chyba z pół godziny :? i zapakowałam też Stefcię, ale okazało się że jednak nie ma na dzisiaj szczepionek, więc kociaki wróciły gdzie były :roll:
Przy okazji zaczepiał mnie ten sfrustrowany pan, który ma lokal obok, w skrócie mówiąc jesteśmy brudasy :roll:
Rozalka ma trzecie powieki, ale poza tym raczej ok, proszę obserwować, mam nadzieję, ze to chwilowe po szczepieniu.
Sporo kotów pokichuje ; Messi, jedna Sajgonka, Nina i któreś czarne na kwarantannie, ale nie pamiętam które.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Nie lis 03, 2013 14:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Nie wiem niestety jak dzisiaj Renia, bo nie zdążyłam zadzwonić do weta przed zamknięciem.

The Szops

Post » Nie lis 03, 2013 14:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Reńka wczoraj :wink:
Obrazek

Obrazek

Niestety upiększyła kadr pawikiem
Obrazek

The Szops

Post » Nie lis 03, 2013 15:47 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

jaka chudzinka, ale domek ma swój osobisty ;)
wierzę że będzie dobrze

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie lis 03, 2013 15:50 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:Reńka wczoraj :wink:
Obrazek

Obrazek

Niestety upiększyła kadr pawikiem
Obrazek

biedulka :(
taka chudziutka :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lis 03, 2013 22:11 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Renia ma wirtualnego opiekuna na mrumru - Kropkę 2310 :D
Sielanka też ma wirtuala - Majorkę :D
Bardzo dziękujemy :1luvu:

The Szops

Post » Pon lis 04, 2013 8:04 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Majorka ma chyba słabość do burasków :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pon lis 04, 2013 9:01 Re: nie pisać nowy watek

Grafik dyżurów 04.11.-10.11.
04.11. pon. rano Beatka wiecz. Mara
05.11. wtorek rano Ania wiecz. brak
06.11. środa rano Beatka wiecz. Agata
07.11. czwartek rano Ania wiecz. Ewa
08.11. piątek rano brak wiecz. brak
09.11. sobota rano Ania wiecz. brak
10.11. niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lis 04, 2013 10:20 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

co to za ślicznotki? :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 04, 2013 11:18 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Obecna! :)
Dziewczyny, przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale nie spodziewałam się, że pisanie tych cholernych papierów zajmie mi prawie dwa miesiące. Napisałam, oddałam, teraz czekam na "egzekucję" (tzn. egzamin) i "wyrok" (zdała albo nie).
Mam teraz poważne zaległości i w pracy i w domu i w KCH. Postaram się wszystko jak najszybciej nadrobić, w razie czego będę Was ścigać i prosić o pomoc i instrukcje w kociarni :)
Proszę piątek wieczór.
PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Pon lis 04, 2013 11:33 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

masKotka? pisze:Obecna! :)
Dziewczyny, przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale nie spodziewałam się, że pisanie tych cholernych papierów zajmie mi prawie dwa miesiące. Napisałam, oddałam, teraz czekam na "egzekucję" (tzn. egzamin) i "wyrok" (zdała albo nie).
Mam teraz poważne zaległości i w pracy i w domu i w KCH. Postaram się wszystko jak najszybciej nadrobić, w razie czego będę Was ścigać i prosić o pomoc i instrukcje w kociarni :)
Proszę piątek wieczór.
PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność

jest-wystarczy wpisac w google ;)
ale to nie zmienia faktu ze powinni mieć identyfikatory
a pozatym chyba do zbierania pieniedzy sa specjalne akcje a nie takie chodzenie kiedy i się podoba (?)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 04, 2013 13:57 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

MarKotek pisze:
masKotka? pisze:PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność

jest-wystarczy wpisac w google ;)
ale to nie zmienia faktu ze powinni mieć identyfikatory
a pozatym chyba do zbierania pieniedzy sa specjalne akcje a nie takie chodzenie kiedy i się podoba (?)

Nie wpadłam na to, bo byłam przekonana, że nie ma. Poza tym jak im mama powiedziała, że zaraz przyjdzie córka, która ma kontakt ze schroniskiem i będą mogli sobie pogadać, to uciekli!! Zatem nie zostawili mi wątpliwości :D

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Pon lis 04, 2013 14:14 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

mir.ka pisze:co to za ślicznotki? :D

Obrazek

Obrazek

Mniejsza i Większa, czyli Emilka i Kamilka, nigdy nie wiedziałam, która jest która :mrgreen: Mniejsza ukrywała przed nami ciążę prawie do porodu, niestety kociak nie przeżył był niedorozwinięty. Ale to było dawno, jak wskazuje fotka ze 100 kilo temu :mrgreen:

The Szops

[poprzednia][następna]