Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Iwonko z książek, które przywiozłaś wzięłam dla sibie Włoską wyprawę Jamiego Jamie Oliviera przelałam na konto Stowarzyszenia 25zł.
masKotka? pisze:Obecna!
Dziewczyny, przepraszam, że mnie tak długo nie było, ale nie spodziewałam się, że pisanie tych cholernych papierów zajmie mi prawie dwa miesiące. Napisałam, oddałam, teraz czekam na "egzekucję" (tzn. egzamin) i "wyrok" (zdała albo nie).
Mam teraz poważne zaległości i w pracy i w domu i w KCH. Postaram się wszystko jak najszybciej nadrobić, w razie czego będę Was ścigać i prosić o pomoc i instrukcje w kociarni
Proszę piątek wieczór.
PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność
MarKotek pisze:masKotka? pisze:PS. Czy w Mysłowicach jest schronisko dla zwierząt?? Bo u mamy na Pogoni chodzili chłopcy i zbierali kasę na to schronisko - bez identyfikatorów, bez niczego co mogłoby potwierdzić ich wiarygodność
jest-wystarczy wpisac w google
ale to nie zmienia faktu ze powinni mieć identyfikatory
a pozatym chyba do zbierania pieniedzy sa specjalne akcje a nie takie chodzenie kiedy i się podoba (?)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 347 gości