iwoo1 pisze:Lidziu, nie mam tego o czym mówiłyśmy, mam nadzieję że nikt tego nie zjadł![]()
. Może w nowym urobku jeszcze będzie.
A może zjadł

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Lidziu, nie mam tego o czym mówiłyśmy, mam nadzieję że nikt tego nie zjadł![]()
. Może w nowym urobku jeszcze będzie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:czesc Lidka-"pitka"
u nas leje,głowa mi tzreszczy,a dzsiaj do weta mamy jechać.Antek,Lepek chorzy,Dune znowu smierdzi zatykaniem się,a kustyczek sobie łobuzuje.Teraz wnerwieni sa bo tu -zgladaja,tam- wskauja,a misek z żarciem nie maNIGDZIE,bo kilka na głodówce do 18-tej musi być,a reszta ma przymusowy post
puszatek pisze:za 300 zł to można jako tako utrzymać 5 kotów przez miesiąc, nawet nie wiem czy się utrzyma jednego przez rok
iwoo1 pisze:Lidziu, telefon Ci zdechł po naszej rozmowie ?
lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, telefon Ci zdechł po naszej rozmowie ?
Tak dwa
alab108 pisze:lidka02 pisze:iwoo1 pisze:Lidziu, telefon Ci zdechł po naszej rozmowie ?
Tak dwa
Może się spalił od przegrzania?
Dorota Wojciechowska pisze:To jako mieszkaniec miasta, powolujac sie na ta uchwale popros o informacje o szczegolowe podanie kwot zrealizowanych na ten cel budzetowy. Najlepiej pisemnie i moze wciagnac w ten temat jakiegos radnego prozwierzecego? Miasto-gmina musi odpowiedziec na pismo.
lidka02 pisze:
To co gmina miała 12000 zł a na koty daje 300zł to jest 25 zł miesiecznie to nie utrzyma sie za to żadnego kota nawet jednego w domu..ja na wiosne zapłaciłam wetowi 190zł za leczenie kota bez oka wolnozyjącego mam kwitek jeszcze wysterylizowałam 13 kotów w tym 6 kotów wet ostatnio zrobił mi za darmo i przeszło połowa sterylek to aborcyjne
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, egw, Google [Bot], puszatek i 83 gości