Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 12, 2014 21:01 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

I od nas z wątku dwie osóbki zachciały numer konta po skopiowaniu posta Kasi Kropki :1luvu:

I znowu Asiu nie moge się doczekać aż CIę obściskam,czemu ten Poznań ok 200 km odemnie :crying: a nie bliżej
Już Izuś zazdroszczę spotkania z Tobą
Mam nadzieję i zrobię wszystko,zeby w tym roku też z Tobą się spotkać :ok: :ok: :ok:

Czytam,że zdrówko masz dobre,ale pamiętaj,ze obiecałać mi coś ?

Trzymam kciuki za Pipinkę i całą resztę

Ten filmik jest na płycie ? a próbowaliście przez programy windows media player?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw cze 12, 2014 21:38 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Sylwik-nie wierz,że zdrówko Asi dobre-już ja swoje wiem! :(
Ona tylko tak pisze.....
Filmik juz Pecia kochana odkodowała , mam nadzieję,że udało się przesłać!
Asieńko-całym sercem jesteśmy z Toba i działamy-każdy jak umie i może!
Całujemy i sciskamy mocno! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw cze 12, 2014 22:04 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

wiem,wiem,że Asia pisze,żeby tylko nas uspokoić ,wiem,ale wolałam jej przypomnieć co mi obiecała
O właśnie,ale mam tyły przez te popołudniówki :oops:

Asieńko-całym sercem jesteśmy z Toba i działamy-każdy jak umie i może!
Całujemy i sciskamy mocno! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pozostaje się tylko mi dopisać :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw cze 12, 2014 22:34 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Czy mogę dostać nr konta? Bo tak sobie siedzę cichutko w kąciku :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 13, 2014 8:23 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Kochane, wczoraj - 12.06.14 - wpłynęło na konto PiPi 610 zł (sic!) - to nieprawdopodobne - DZIĘKUJĘ WAM :1luvu: Chyba chcecie byśmy wykupiły całą klinikę :oops:
Szczegółową listę wpłat wpiszę jutro, wybaczcie, proszę. Teraz czekam sparaliżowana strachem na wynik badania mikrobiologicznego, który przesądzi czy PiPinia może zostać zoperowana.

Wczoraj moja kochana Pipisia czuła się bardzo słabo, niestety. Rano mogłam już podać Dexafort (steryd), więc liczę, że przyniesie Jej ulgę!!!

Dzisiaj jest "piątek trzynastego" czyli dzień czarnego kota - szczęśliwy dzień dobrych wiadomości :ok: :ok: :ok:
I na taką wiadomość czekam. Całym sercem dziękuję, że tyle Was czeka (i działa!) wraz ze mną :!:
Dziękuje i mój ukochany Kozi Bobek :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 13, 2014 8:31 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

8O o kurka 610 zł ,piękny wynik :piwa:
Ale mi się gamba cieszy :dance:

A teraz trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt cze 13, 2014 8:52 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Siedzę cichutko :oops: ale trzymam bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt cze 13, 2014 9:19 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt cze 13, 2014 9:30 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

czekamy na wieści
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt cze 13, 2014 11:59 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

ta operacja musi być-trzymamy kciuki za dobre wyniki, za dobre wieści :ok: :ok: :ok: w końcu dziś Dzień Czarnego Kota - czarujmy dobre wyniki -to najlepszy prezent dla małej Pipi :ok: :ok: :ok: :201461

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt cze 13, 2014 12:04 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

:ok: :ok: :ok: zaciśnięte za Pipi :ok: :ok: :ok:
Doślę zaraz, bo dopiero co odebrałam pw 8) .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt cze 13, 2014 14:15 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Kochane, dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przed chwilą dowiedziałam się, że wynik badania mikrobiologicznego będzie najprawdopodobniej dopiero w poniedziałek. Pocieszam się, że to oznacza, iż nic dotąd nie wyrosło. Wieczorem jestem umówiona na telefon z doktorem Skrzypczakiem, może On będzie wiedział coś więcej.
Niepewność jest potworna, ale ja czuję, że przecież będzie dobrze :ok: :ok: :ok: Tylko trochę wariuję :oops:
Jak tylko czegoś więcej się dowiem, dam znać.
Trzymajcie, proszę :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 13, 2014 14:16 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt cze 13, 2014 15:43 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt cze 13, 2014 15:46 Re: Bąbel & Spółka... PiPi - operacja krtani jedynym ratunki

Asieńko wiem,że będą jeszcze przynajmniej dwie wpłaty-moja skromniutka i większa z Niemiec-moja powinna byc dzisiaj, z Niemiec w poniedziałek.
Za Pippi trzymam zaciśnięte kciuki, myslę o Was cały czas i nie trace nadziei!
I głaski dla Bąbeliuszka,żeby mu leki pomogły!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]