Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
systema pisze:Kreatynina, mocznik i wątrobowe były robione wraz z pierwszymi badaniami z krwi. Nie umiem ich odczytywać, ale z tego co powiedział wet, tylko jedno wątrobowe było trochę zaburzone ale w tym wieku to podobno nie jest nic dziwnego. Reszta wyników w normie.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Uwaga!
Zgodnie z obowiązującym prawem, wszelka dystrybucja leków, poza punktami do tego uprawnionymi, jest zagrożona odpowiedzialnością karną. Nie ma możliwości zamieszczania takich ofert na forum miau.pl.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meggi 2 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Uwaga!
Zgodnie z obowiązującym prawem, wszelka dystrybucja leków, poza punktami do tego uprawnionymi, jest zagrożona odpowiedzialnością karną. Nie ma możliwości zamieszczania takich ofert na forum miau.pl.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cykloferon już jest w Polsce koleżaneczko
meggi 2 pisze:Koleżanko nie stosowne pytania zadajesz.Reszta na FB.
meggi 2 pisze:Cykloferon już jest w Polsce koleżaneczko
morphine90 pisze:Witam
Właśnie odebrałam pierwszy dodatni wynik mojej 4-letniej MarcelinkiMiesiac temu miała straszne zapalenie dziąseł - musieliśmy usunąć kamień, jeden ząbek i przeleczyć ją Stomorgylem. Miała bardzo wysokie leukocyty (34 tys.) ale sądziliśmy z wetem że zobaczymy czy to nie od tych dziąseł. Po kuracji spadły do 28 tys. więc się uspokoiliśmy. Wysokie eozynofile przypisano robakom, dostała tabletkę i mieliśmy nadzieję, że to koniec pechowych tygodni. Aż w nocy z wczoraj na dziś kicia nam wyłysiała - diagnoza: grzybica. Polecono nam test na białaczkę no i wyszedł jak wyszedł... Jestem załamana, już chyba z godzinę przepłakałam, przeglądam wątek i wiele wpisów bardzo podnosi na duchu, ale przyznam, ze czuje się totalnie zagubiona, nie wiem co dalej, jaka jest szansa żeby Marcelinka była z nami jak najdlużej... Błagam, dajcie mi jakąś nadzieję, bo zwariuje z nerwów...
morphine90 pisze:Nie wiem. Jeśli chodzi o same nerki to miała badania miesiąc temu i było wszystko w normie. Grzybica była rozpoznana po objawach (nagłe okrąglutkie łyse placki na łepku), niestety w lampie nie świeciło nic i poprzez wykluczenie nużeńca. Sądzisz, że diagnoza może być błędna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 109 gości