ale jestem zadowolona i jaka Kulka szczęśliwa, od razu wylizała Wąsika
taka ona jest słodka, łazi za nim i chce się bawić,a on rozgląda się i poznaje nasz domek
ale jest otwarty i nie boi się, śmiało chodzi po całym domu
dobrze będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Anett84 pisze:terenia1 pisze:Na czwartek umówiłam Amelkę na sterylkę do Lupusa, kurde w związku z tym że mam popołudniowy dyzur przypadnie mi wątpliwa przyjemność złapania jej i zapakowania do boksu![]()
I potrezbnay transport na czwartek rano do zawiezienia Amelki do Lupusa.![]()
![]()
Przetransportować ją mogę do Lupusa, tylko ktoś ją musi złapać
ona do mnie miłością nie pała
ja będę w czwartek rano to może razem sobie z nią poradzimy
o której ona musi jechać?
terenia1 pisze:W środę jedzie do domu OGONEKbędzie mieszkał z naprawdę dużym wężżżżżżżżżżżżżżem
terenia1 pisze:W środę jedzie do domu OGONEKbędzie mieszkał z naprawdę dużym wężżżżżżżżżżżżżżem
Mara S pisze:terenia1 pisze:W środę jedzie do domu OGONEKbędzie mieszkał z naprawdę dużym wężżżżżżżżżżżżżżem
Ale prawdziwym?
edisza pisze:
Udało mi się stworzyć taką budkę na jedzenie (bo jest za mała, żeby jakiś kot się w niej położył).
Liczę, że nikt jej nie wyrzuci tak szybko... to jasne to filar hehe, całkiem się sprawdza, bo posadziłam na nim Renię i się nie zarwało więc jest dobrze
Mara S pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 28.01.2013r. do 03.02.2013 r.
28.01. pon. rano Beatka wiecz. Teresa
29.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
30.01. środa rano Kasia wiecz. Teresa
31.01. czwartek rano Mirka wiecz. Kasia
01.02. piątek rano Mirka wiecz. brak
02.02.sobota rano brak wiecz. brak
03.02 niedziela rano brak wiecz. brak
moze da ktoś radę zrobić dyżur jutro rano?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości