Randa pisze:
PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PA W-WA BIELANY dla Pierścionka i Belli!!!!Pani czeka na telefon.
Już mam

A 2tf9ak8 - którego kota szykować???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:
PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PA W-WA BIELANY dla Pierścionka i Belli!!!!Pani czeka na telefon.
sylwia1982 pisze:Randa czytałam na dogo, że suczka Pchełka szuka DT, mogę ją ogłosić, ale potrzebny mi tekst do ogłoszeń, może w ogłoszeniach Pchełki napisać że DT wchodzi w grę?
Randa pisze:sylwia1982 pisze:Randa czytałam na dogo, że suczka Pchełka szuka DT, mogę ją ogłosić, ale potrzebny mi tekst do ogłoszeń, może w ogłoszeniach Pchełki napisać że DT wchodzi w grę?
Sylwia już nie śmiałam Cię prosićo DT chyba nie, większość ludzi nie ma pojęcia co to takiego
Issey - jakbyś mogła coś dla Pchełki ,,sklecić"- te Twoje teksty takie lekkie, fajne, trafione![]()
Ps. mam nadzieję, że będzie dziś wizyta pa pod B-stokiem dla dwóch kotów, trzymajcie kciuki
Evelin1 pisze:Rozmawiałam wczoraj z Kassja i Kryśce się pogorszyło...Bo miała u mnie szwedzki stół i róg obfitości..ale to bez sensu..Teraz jest karmiona z częstotliwością jak koty Kassja- poza tym,że Kite-kat-ale to bedzie mieszane z Yosera lub Royal..zobaczymy...
Kassja- Krysia nie jest zadowolona,spoglądała na mnie z dezaprobatą...ale i tak mnie lubi..
We wtorek na 99%jadę do Warszawy- z psami - więc upraszam wszystkich o pilne wizyty pa- to i kociaste się zabiorą jak sie da..Do Zambrowa trzeba mi tylko dowieźć...ok 15-16...
A teraz Krycha- kot nad koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], grubysnake, lucjan123 i 81 gości