Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 26, 2013 14:40 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Randa pisze:
PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PA W-WA BIELANY dla Pierścionka i Belli!!!!Pani czeka na telefon.

Już mam :D jutro lub pojutrze będzie zrobiona

A 2tf9ak8 - którego kota szykować??? :D Hania Roszkowska zrobiła Ci taką reklamę, że hej :D
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Sob sty 26, 2013 15:21 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Randa a pan, który by zainteresowany Pierścionkiem się rozmyślił?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Sob sty 26, 2013 15:50 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

dziewczyny najbardziej potrzebujaca,a za reklame Hani bardzo dziekuje :1luvu: ale nie chodzi mi o to wazne jest bezpieczenstwo kociakow,czekalam na czacie na fb ale Ala mi uciekla.

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Sob sty 26, 2013 15:52 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Co do pana od Pierścionka - ja nie mogę się dodzwonić :/ Albo zajęte, albo nieodebrane, albo wyłączony, albo ja w tak złych porach dzwonię czy co?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sty 26, 2013 16:26 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Co do pana od Pierścionka, jeśli będzie z nim kontakt, można zrobić pa, specjalnych wymagań co do wyglądu kota nie miał, więc może inny kot by się załapał. Choć tak długi okres milczenia raczej dobrze nie wróży,powinien się interesować adopcją. Szalony Kocie - decyzja w Twoich rękach czy go olać jeśli on się nie odzywa.

Już na FB napisałam wiadomość - najbardziej potrzebująca jest najstarsza kotka 6-letnia Chytrusia, pojedzie w tym tygodniu jeszcze raz na przegląd do weta, jeśli będzie ok - to ona, jeśli nie - są jeszcze inne.
Na początek lutego(jeszcze bez daty) planowany jest transport psów w kujawsko-pomorskie i wtedy kotka mogłaby się zabrać.
Bardzo, bardzo dziękujemy za DT. :1luvu:
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob sty 26, 2013 16:32 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Randa czytałam na dogo, że suczka Pchełka szuka DT, mogę ją ogłosić, ale potrzebny mi tekst do ogłoszeń, może w ogłoszeniach Pchełki napisać że DT wchodzi w grę?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob sty 26, 2013 16:36 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

sylwia1982 pisze:Randa czytałam na dogo, że suczka Pchełka szuka DT, mogę ją ogłosić, ale potrzebny mi tekst do ogłoszeń, może w ogłoszeniach Pchełki napisać że DT wchodzi w grę?

Sylwia już nie śmiałam Cię prosić :1luvu: o DT chyba nie pisać, większość ludzi nie ma pojęcia co to takiego

Issey - jakbyś mogła coś dla Pchełki ,,sklecić"- te Twoje teksty takie lekkie, fajne, trafione :1luvu:

Ps. mam nadzieję, że będzie dziś wizyta pa pod B-stokiem dla dwóch kotów, trzymajcie kciuki

Wieści z DS o Śnieżynce(Tosi), Luśce(Olusi) i Czarnusi są na bieżąco i wszystko to koty nad koty się być okazały :D
No i przyszły też wieści o Cwaniaku ( Jerrym) - kolejny kot nad koty :D
Już nawet nie wspominam, że Kryśka u Evelin też kot nad koty :ryk:
ObrazekObrazek

Randa

Post » Sob sty 26, 2013 16:47 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Randa pisze:
sylwia1982 pisze:Randa czytałam na dogo, że suczka Pchełka szuka DT, mogę ją ogłosić, ale potrzebny mi tekst do ogłoszeń, może w ogłoszeniach Pchełki napisać że DT wchodzi w grę?

Sylwia już nie śmiałam Cię prosić :1luvu: o DT chyba nie, większość ludzi nie ma pojęcia co to takiego

Issey - jakbyś mogła coś dla Pchełki ,,sklecić"- te Twoje teksty takie lekkie, fajne, trafione :1luvu:

Ps. mam nadzieję, że będzie dziś wizyta pa pod B-stokiem dla dwóch kotów, trzymajcie kciuki

trzymam kciuki za wizytę pa pod Białymstokiem, a zrobić ogłoszenia to nie problem tylko muszę mieć tekst, ogłaszam koty z tego wątku, koty i psy od pinokio_ to i Pchełkę ogłoszę :ok:, mam już zrobioną listę zwierzaków do ogłaszania to i Pchełkę ogłoszę w trybie pilnym
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob sty 26, 2013 19:26 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Rozmawiałam wczoraj z Kassja i Kryśce się pogorszyło...Bo miała u mnie szwedzki stół i róg obfitości..ale to bez sensu..Teraz jest karmiona z częstotliwością jak koty Kassja- poza tym,że Kite-kat-ale to bedzie mieszane z Yosera lub Royal..zobaczymy...
Kassja- Krysia nie jest zadowolona,spoglądała na mnie z dezaprobatą...ale i tak mnie lubi..
We wtorek na 99%jadę do Warszawy- z psami - więc upraszam wszystkich o pilne wizyty pa- to i kociaste się zabiorą jak sie da..Do Zambrowa trzeba mi tylko dowieźć...ok 15-16...
A teraz Krycha- kot nad koty :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Evelin1

Od: Czw sie 04, 2011 19:28

Post » Sob sty 26, 2013 20:05 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Pchełka - prawie Biała Dama...
Pchełka to trzyletnia sunia odziana w jedwabiście miękkie i prawie białe futerko. Prawie, bo Pchełka ma czarną plamkę przy oczku i na uszku, co tylko dodaje jej uroku. Sunia jest bardzo łagodna, grzeczna, spokojna jak na dobrze ułożoną damę przystało. W domu zachowuje czystość, uwielbia kontakt z człowiekiem, jego uwagę skupioną na niej i okazywanie czułości.
Ta cudna młoda dama szuka dla siebie spokojnego domu, w którym znajdzie dla siebie ciepły kąt, serce, które ją pokocha i da nadzieje na wspólną przyszłość.

Ale się namnożyło tutaj dobrych wiadomość. Bardzo się cieszę.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sty 26, 2013 21:05 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Evelin1 pisze:Rozmawiałam wczoraj z Kassja i Kryśce się pogorszyło...Bo miała u mnie szwedzki stół i róg obfitości..ale to bez sensu..Teraz jest karmiona z częstotliwością jak koty Kassja- poza tym,że Kite-kat-ale to bedzie mieszane z Yosera lub Royal..zobaczymy...
Kassja- Krysia nie jest zadowolona,spoglądała na mnie z dezaprobatą...ale i tak mnie lubi..
We wtorek na 99%jadę do Warszawy- z psami - więc upraszam wszystkich o pilne wizyty pa- to i kociaste się zabiorą jak sie da..Do Zambrowa trzeba mi tylko dowieźć...ok 15-16...
A teraz Krycha- kot nad koty :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Evelin moje koty chwalą sobie karmę Josera, jakiś czas jadły Royala później zostały przestawione na Joserę i nie narzekają, Royal jest moim zdaniem lekko przeraklamowany i drogi :?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob sty 26, 2013 21:22 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Pięknota. Ma oczy jak Odik. A on ma wyjątkowe oczy.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Sob sty 26, 2013 21:36 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Uprzejmie informuję, że u Murki też wszystko dopszzzzzzzz, megamiziak z niej.
H. ją doczyszcza i domywa.

I jeszcze, choć nie lubię się cieszyć zawczasu, ale ... trzymajcie kciuki za dobre wiadomości od Murki tak za ok. 2 tygodnie..

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob sty 26, 2013 22:55 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Dobre wiadomości o Murce-Chmurce i kciuki oczywiście som!

Obrazek
http://iv.pl/images/55145215200378788458.jpg

Ale się Krycha Szklane Oko zadomowiła.
I faktycznie, ma oczy podobne do Odisia.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob sty 26, 2013 23:46 Re: Białystok 24 koty i 2 psy idą na mróz TRAGEDIA!!!

Exactly! Ten sam wykrój i rozmieszczenie. Odik.
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

[poprzednia][następna]