Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 20, 2013 13:09 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani.Jest tragicznie. :| Nawet nie chce mi sie pisać.Sypie cały czas śnieg.Koty też nieżle wkurzone, :roll: :| bo juz pojawiła sie nadzieja...i znowu to samo. :| Wrócilam wczoraj wykończona.Wszędzie na nogach.Dzisiaj będzie to samo.Przy bolącym kregosłupie noszenie wszystkiego....wiadomo.Wieje, sypie.Prosto na moje chore zatoki. :| Osłaniam czapką czoło ale niżej juz się nie da , bo przecież musze cos widzieć. :roll:

Musimy jakoś wytrwać do końca miesiaca. :roll: :| Dzięki Pomocy Taizu :1luvu: i Fundacji Viva! :1luvu: bo dzisiaj dotarły 2 worki Josery Culinessee, kotki mają suche jedzonko.Ale niestety bardzo, bardzo potrzebujemy wsparcia na mięsko, makaron, puszki.

Zapraszam do Pomocy.Zapraszam też na nasze Bazarki.

Fatalna pogoda, choroba i nieciekawe finanse to wszystko razem jest bardzo dla mnie dołujące.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Śro lut 20, 2013 13:26 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Serum :D dosłali brakujące pozycje z Krakvetu.Dziękuję w imieniu :D Honoratki :1luvu:.Dotykałam kicie, ropień pękł.Zasusza się po lekach.Mam nadzieję że nie będzie nawrotu.Teraz brakuje tam tylko futerka, bo musi odrosnąć.Prawdopodobnie kicia sobie to miejsce mocno ocierała.To dobrze bo to pomogło.Chciałabym teraz aby jeszcze trochę ciałka nabrała i pobyła jeszcze z nami..... :wink:

iza71koty

Post » Śro lut 20, 2013 14:30 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:
iza71koty pisze:Czarnuszka.Jest z nami od ponad 5 lat.Wysterylizowana kiedy miała roczek.Śliczna kotka chociaż nigdy nie doczekała się Opiekuna a była ogłaszana kilka razy.Zapraszam do Adopcji Wirtualnej.

Obrazek-Obrazek-Obrazek

Ok, po namyśle dość długim... choć wciąż mam moją Franulkę, Filipka, Pysiolka i Okruszka w sercu...proszę o dopisanie mnie jako opiekunki wirtulanej.
Czarnuszki też kocham :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Śro lut 20, 2013 14:32 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochana jesteś pewna? :roll:

iza71koty

Post » Śro lut 20, 2013 14:41 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Pozwole sobie jeszcze przedstawic jedna koteczke do Adpopcji Witrualnej.To Róża.Duża, mądra kicia.Jest juz z nami dobrych kilka lat.Z moich wyliczeń wynika że ponad 5 lat.Córka Diny.Zawsze razem na mnie czekają.Czasem jest Miłek, czasem przychodzi pózniej.Dina urodziła dwa kotki.Miłka i Różę zanim ją poznałam .A poznałam ja kiedy i ona i Róża byly juz w ciązy zatem szybko trzeba było wykonać sterylki aborcyjne.Róża jest dosyc płochliwa ale przy jedzonku podchodzi i pozwala sie nawet pogłaskać.

Róża

Obrazek

Róża dosyć długo była pod Opieką Wirtualna Saranny, ale niestety Saranna ma od dłuższego czasu kłopoty finansowe :| i byla zmuszona ostatecznie zrezygnować z Adopcji.

Dziękujemy zatem z Całego Serca za wcześniejszą :D :1luvu: Pomoc.
:1luvu:

iza71koty

Post » Śro lut 20, 2013 16:10 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

iza71koty pisze:Kochana jesteś pewna? :roll:

Tak, choć obawy mam.
Napisz mi proszę w chwili wolnej o koteczce.W jakim terenie bytuje i czy jest tam bezpieczna.

wiora

Post » Czw lut 21, 2013 18:46 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

wiora pisze:
iza71koty pisze:Kochana jesteś pewna? :roll:

Tak, choć obawy mam.
Napisz mi proszę w chwili wolnej o koteczce.W jakim terenie bytuje i czy jest tam bezpieczna.

Jutro Kochana.Jutro napisze.Rudziczek [*] odszedł mi nad ranem. :( Myślałam że odejdzie już noc wcześniej ,ale był z nami jeszcze.

Zabrałam go do siebie.Leżał obok mnie.Głaskałam, głaskałam i zasnęłam.Musiał zasnąć tuż po mnie.

Rudziczku.....Żegnaj Kochany.....[*]

Tak bardzo bałam sie wczoraj ze nie zdażę sie z nim pożegnać.Przysnęłam na działce ze zmęczenia, choroby, żle sie czułam i wróciłam dopiero o 1.00 w nocy.Był jeszcze.Czekał.......
Odszedł pomiędzy 4.00 z 6.00 nad ranem.Nie wiem dokładnie.Ale One często wtedy odchodzą....właśnie o tej porze.

iza71koty

Post » Czw lut 21, 2013 18:53 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Współczuję :(
Zegnaj, kocurku [']
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw lut 21, 2013 19:27 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

żegnaj Rudziczku.. :cry: [*]
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Czw lut 21, 2013 20:30 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

mnie się nie śpieszy
napisz wtedy, kiedy będziesz miała chwilę
bardzo mi przykro :(

wiora

Post » Pt lut 22, 2013 13:32 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Dziękuję Dziewczyny.

iza71koty

Post » Pt lut 22, 2013 13:36 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Kochani.Gorąca prośba.Bardzo potrzebujemy środków na mięsko, puszki i makaron na weekend.Dzisiaj wydałam co miałam.Na pellet i piasek już mi nawet zabrakło, to poszłam i wymieniłam kocie zabawki.

Pięknie i Mocno proszę o Wsparcie. :oops:

iza71koty

Post » Pt lut 22, 2013 14:18 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Chętnie dołożę się do jedzenia dla kotków :kotek: Poproszę tylko o nr konta :) Chciałabym też zostać wirtualną opiekunką Niusi (jeśli to nadal aktualne). Podaj mi proszę wyskośc sumy, jaką należy wpłacać :D

magnolia.bb

Od: Pon lip 03, 2006 16:21

Post » Pt lut 22, 2013 14:26 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

magnolia.bb pisze:Chętnie dołożę się do jedzenia dla kotków :kotek: Poproszę tylko o nr konta :) Chciałabym też zostać wirtualną opiekunką Niusi (jeśli to nadal aktualne). Podaj mi proszę wyskośc sumy, jaką należy wpłacać :D

Ojej. :D Bardzo się cieszę.Niusia ma już Opiekunkę, musze tylko uaktualnić na 1 stronie.Ale Róża nie ma. :wink: Zresztą wiele kotków nie ma...... :roll:

Statystycznie kilka lat temu została przyjęta minimalna kwota 20 zł miesięcznie na kotka.Realnie z moich wyliczeń wynika że od dawna utrzymanie 1 kota to koszt 30 zł.

Każdy wpłaca ile może. :D Mamy Opiekunów standardowych :1luvu: ale i takich dzięki Pomocy których :1luvu: :D stado może liczyć na więcej..... :D

Zaraz wyśle pw. :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt lut 22, 2013 14:30 przez iza71koty, łącznie edytowano 2 razy

iza71koty

Post » Pt lut 22, 2013 14:28 Re: Widzę....czuję...Pomóż nam Pomagać - SZCZECIN -

Dobrze, niech będzie Róża :D :kotek:

magnolia.bb

Od: Pon lip 03, 2006 16:21

[poprzednia][następna]