Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Póki Lidki nie ma to powiem, że ma
aga9955 pisze:alab108 pisze:Póki Lidki nie ma to powiem, że ma
Super, ile czasu juz minelo od daty złozenia?
lidka02 pisze:aga9955 pisze:alab108 pisze:Póki Lidki nie ma to powiem, że ma
Pismo oddałam 5 września , mam kopie..
aga9955 pisze:lidka02 pisze:aga9955 pisze:alab108 pisze:Póki Lidki nie ma to powiem, że ma
no to chyba czas najwyzszy ,zeby raczyl ktos odpowiedziec.
lidka02 pisze:aga9955 pisze:lidka02 pisze:aga9955 pisze:alab108 pisze:Póki Lidki nie ma to powiem, że ma
no to chyba czas najwyzszy ,zeby raczyl ktos odpowiedziec.
Na razie cisza i znając gmine może tak zostać...
mgj pisze:Urzędnicy mają na odpowiedź 30 dni. Lub 60 dni gdy sprawa jest bardziej 'skomplikowana". I z pewnością, większość jest właśnie takich (no chyba, że odpowiednie znajomości, dojścia lub stosowny załącznik odkomplikują w cudowny sposób). Tak, że włąściwie dopiero po miesiącu można zacząć sie dopytywać.
aga9955 pisze:Monitowalabym na Twoim miejscu. Tym bardziej ,ze w nieskonczonosc miau nie bedzie sponsorwac sterylizacji bezdomnych kotow. A o pieniadze na to nalezy walczyc.
alab108 pisze:Tylko aga9955 zadeklarowała, że zapłaci za jedną sterylkę. Co do drugiej cisza. Napisałam też pw do założycielki wątku i jak na razie cisza, a miało być tak miło. Czyżby tylko na deklaracjach się skończyło?
jeżeli tak to przykre bo kotka już została wysterylizowana i nie można zostawić Lidki z długiem u jej weta. Bardzo proszę jednak o deklaracje. Nie wiem kto to jest anonimowy darczyńca, bo może on byłby skłonny opłacić tą drugą kotkę z faktury
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Meteorolog1 i 306 gości