Pakt Czarownic XXXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 19:33 Re: Pakt Czarownic XXXII

Asia_Siunia pisze:Kupiłam sobie buty...wymarzone, oczoj...ne...ze skóry...na szpili...na platformie...i co??? I za małe - stwierdziłam przewędrowawszy po domy :evil:

Za małe wzdłuż czy wszerz :?: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 28, 2012 19:49 Re: Pakt Czarownic XXXII

Wszerz się rozejdą-skóra...ale wzdłuż nie ma opcji :x

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon maja 28, 2012 20:59 Re: Pakt Czarownic XXXII

Sprawy gówniarza nie będę poruszać. Nazywać tak go także nie przestanę, mimo, że miał czelność mnie przez telefon opierdzielić... kurfa jeszcze gimnazjum nie skończył i podskakuje. Takie zachowanie oraz cała sytuacja zmienia zupełnie moje podejście do niego. Ktoś bardzo mądry udzielił mi wczoraj (jakby przewidział, jasnowidz...) paru wskazówek. Od jutra będę mądra. Dziś się jeszcze powściekam.

Zaraz zakładam Rentgenowi wątek.

Ehh... fajny film oglądałam: "Matka Teresa od kotów" http://www.filmweb.pl/film/Matka+Teresa ... 010-525079

I... będę bardzo szczęśliwa. Albo będę miała w życiu dużo szczęścia. Albo nie wiem czego :)
Bo mnie oto to to obsrało, pierwszy raz odkupkałam kociego dzidziusia, nawet nie zepsułam... No a potem dzidzia spała... Ma 3 tygodnie. Nazywa się... Lukrecja :1luvu:

Obrazek

Obrazek

I mam dżob. Normalnie mam dżob. Więc zapamiętać jak się nazywam, jak do Was zadzwonię, to się proszę na wszystko zgadzać :mrgreen:
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Pon maja 28, 2012 21:08 Re: Pakt Czarownic XXXII

nie swiecic po oczach kociemu dziecku!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon maja 28, 2012 21:10 Re: Pakt Czarownic XXXII

Cicho, bo dziecko śpi :lol:

Nie po oczach, z resztą ten telefon inaczej nie umie.

najszczesliwsza

Post » Pon maja 28, 2012 22:42 Re: Pakt Czarownic XXXII

Dzyska!!! Jestes THE BEST :)
Mnie sie tez nudzilo i pomalowalam sobie paznokcie - najpierw na fioletowo ale cos mi brakowalo wiec domalowalam na trzech w kazdej rece jasniejszy fioletowy pasek.
Potem robilam generalne porzadki a potem sie upilam wiec jakos ten lakier sie zdrapal albo ja go zjadlam jako przekaske do wina? niewazne. na drugi dzien zmienilam kolorystyke - pomalowalam popielatym kolorem pazurki a na co trzecim dalam ciemny fioletowy pasek.
A jutro zmienie bo chodze juz tak dwa dni i cos mi kurka nie pasi... ;)

Asia, wystaw buty na bazarek i opisz ich tragiczna historie w kilkunastu krokach :)
A jaki ty rozmiar nosisz?

Najszczesliwsza jakiego ty masz zajebistego malucha :D A jaki ty masz zajebisty crackle :D
Sie zastanawiam czy sie nie szarpnac ale w tym miesiacu klucz od skarbca dzierzy TZ, twarda slonska reka - zaczelam prowadzic wiec kampanie pt Zajebisty Lakier i Na Pewno Sie Twojej Mamie Spodoba ;) :twisted: 8) Napomknelam ze seksownie wyglada na paznokciach u nog i ze nie jest drogi na osiedlu.. Tez chce miec crackle a co!

Ja dzis zrobilam MISZCZOSTWO bo przegrzebawszy tony szpejostwa wszelkiej masci i konduity, uformowalam wielka kupe ksiazek w zgrabne stosiki. Podzielilam, opatrzylam odpowiednim komentarzem (w wiekszosci niecenzuralnym), po raz kolejny poprzysieglam nic nowego do domu nie znosic (taaaa....), Nastepnie przesunelam szafke, poukladalam ksiazki w innym trybie, czesc wysortowalam do pudel czesc do dalszego puszczenia w obieg. Przegonilam kota ktory nalal mi do pudelka z bizuteria :evil: wiec wsadzilam go do aresztu kontenerowego. Siedzial szczyl jeden tylem do mnie (!) z wielkim fochem przez dwie godziny po dwoch raczyl sie odwrocic ale tym razem to ja pokazalam mu zadnia cielecine, po kolejnym dluzszym czasie zaczal swiergotac i udawac ze widzi mnie pierwszy raz w zyciu i od razu sie zakochal :twisted: w koncu go wypuscilam to skakal po lozku, lomotal reklamowki i udawal ze sznurek od czegos tam jest najlepsza zabawka na swiecie...
Facet. Ja sie w koncu uporalam z witrynka - powycieralam szklo i porcelane, wlaczylam podswietlenie i mam zaciesz nr 1. Potem przesuwalam biurko i mam moje sliczne zolte firaneczki podswietlone lampka i mam zaciesz nr 2. Jeszcze powiesilam sliczny obrazek i mam zaciesz nr 3. I taaaaaka jestem zacieszona :)
Posprzatalam, poscielilam, podlogi zamiecione, kuwety czyste, zoo nakarmione, ja sie umylam i natarlam czekoladowym maziajem do ciala i pachnaca, zacieszona potrojnie i z bolacym kregoslupem ide spac.
Dobrej nocy wszystkim Wam!
A Rentgenkowi specjalne uklony sle, niech pamieta ze z wiedzmami sie nie zadziera - albo zdrowiej albo sie za chorowanie wogole nie zabieraj, mlody! :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon maja 28, 2012 23:33 Re: Pakt Czarownic XXXII

Sol, masz rację, crackle jest boski - mam na pazurkach stóp srebrno-czarny, a na dłoniach zwykły, wściekle czerwony lakier :wink:
Najszczęśliwsza, no kocie dziecko o imieniu Lukrecja jest piękne :mrgreen: A dżoba gratuluję :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon maja 28, 2012 23:38 Re: Pakt Czarownic XXXII

Właśnie wróciłam z łapanki Felka. Był w zasięgu wzroku, jednak nie dał do siebie podejść tak blisko, żeby go złapać. Głodny, jak cholerka, ale chyba zdrowy. Przemierza takie odległości, że ja piernicze. Lazłyśmy za nim. Widział. Stawał i patrzył na mnie. Ja też stawałam. Szedł dalej, ja tez szłam. Potem wlazł za ogrodzenie domów i doopa. Tam już nie dało się go śledzić. Za późno, żeby ludzi budzić :( W takim tempie jutro może zajść na drugi koniec Krosna.
Nie znam zwyczaju kotów - uciekinierów. To nie jego teren, nie jego miasto, nie ma tu jego domu. Był w DT krótko, za krótko, żeby tam wracał. Zresztą go minął. Po drodze miał mój blok. Poszedł dalej. Dokąd on idzie ??
Nie umiem łapać kotów, nie mam sposobu, żeby go wytropić.
Szukałyśmy w okolicy, gdzie był widziany, ale teraz to może być wszędzie. Szuka sobie chyba jakiejś bazy, tubylskie koty go przeganiają.
Idę spać. I tak nie zasnę :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto maja 29, 2012 6:55 Re: Pakt Czarownic XXXII

Paznokcie robiła mi kumpela. Też chcę sobie uzbierać na taki lakier. W Rossmannie jest za ok. 9 zł. W Avonie za 15 zet? To co mam na pazurkach, to mam drugi dzień i zero usterek.. Łaaał! za to u stóp mam tragedię. A nic z tym sama nie zrobię, bo zniszczę sobie u rąk... Jestem próżna... Mam katar, kaszel i dość. Jeszcze tylko pro forma maile odczytam. I sobie wspólnie z Rentgenem szczelimy inhalację. Umieram!

najszczesliwsza

Post » Wto maja 29, 2012 7:40 Re: Pakt Czarownic XXXII

Proszę wytłumaczyć starszej pani jak się robi takie cudo, jak się już sobie kupi. To znaczy można samemu sobie zrobić?

Dziewczyny mają rację - NIE WOLNO takiemu maluchowi robić zdjęć z lampą, nawet telefonem.
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto maja 29, 2012 7:43 Re: Pakt Czarownic XXXII

Głosowanie maj 2012

1. :arrow: Justa&Zwierzaki :arrow: 9

2. :arrow: Martka :arrow: 1

Głosowały :arrow: dolabra, psiama, Mulesia, solangelica, najszczęśliwsza, Asia_Siunia, milu, becia_73, kotx2, Dzyśka,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto maja 29, 2012 9:21 Re: Pakt Czarownic XXXII

AYO pisze:Proszę wytłumaczyć starszej pani jak się robi takie cudo, jak się już sobie kupi. To znaczy można samemu sobie zrobić?
(...)

A więc to było tak. Najpierw Es wzięła pilniczek i zrobiła mi nim straszne rzeczy, że mam podobno nierówne paznokcie. Potem wzięła jakiś lakier i pomalowała mi nim jedną warstwą pazury. Jak to wyschło to wzięła ten pękający lakier, pomalowała ładnie całe pazury na czarno. Jak to zaczęło schnąć, to wtedy popękało i jest :) A na to jeszcze warstwa ostatnia lakieru bezbarwnego. Wiem, że ten pękający był jakiś za ok 20 zł, ale nie wiem jaki to był. No i wiem, że te z ryneczku to jest g***o, nie lakier. Taką lekcję przeszłam. Jak już orgazm na widok nowych pazurków przesłonił widmo piłowania, to otrzymałam nakaz piłowania ich stale... I będę grzecznie piłować, bo jak Es się wkurzy i mi zacznie znów piłować, to umrę...

U stóp też mam cracle :lol: czyli 2 tygodniowy szary zwykły lakier się popękał w końcu i poodpadał. :ryk:

Chyba zaryzykuję ten z Avonu pękający, będę go miała za tydzień, plus 2 tyg. na zapłatę... :lol: Tylko muszę zamówienie zebrać... Chcecie coś z Avonu? (żartowałam).

najszczesliwsza

Post » Wto maja 29, 2012 9:23 Re: Pakt Czarownic XXXII

Jeszcze ja !

Justa & Zwierzaki
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Wto maja 29, 2012 9:36 Re: Pakt Czarownic XXXII

I ja. Jednak : Justa & Zwierzaki

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto maja 29, 2012 10:13 Re: Pakt Czarownic XXXII

Szukam mebli, drugi tydzień szukam mebli, ja chcę mebe :crying: :crying: :crying:

najszczesliwsza

[poprzednia][następna]