Dzyska!!! Jestes THE BEST

Mnie sie tez nudzilo i pomalowalam sobie paznokcie - najpierw na fioletowo ale cos mi brakowalo wiec domalowalam na trzech w kazdej rece jasniejszy fioletowy pasek.
Potem robilam generalne porzadki a potem sie upilam wiec jakos ten lakier sie zdrapal albo ja go zjadlam jako przekaske do wina? niewazne. na drugi dzien zmienilam kolorystyke - pomalowalam popielatym kolorem pazurki a na co trzecim dalam ciemny fioletowy pasek.
A jutro zmienie bo chodze juz tak dwa dni i cos mi kurka nie pasi...

Asia, wystaw buty na bazarek i opisz ich tragiczna historie w kilkunastu krokach

A jaki ty rozmiar nosisz?
Najszczesliwsza jakiego ty masz zajebistego malucha

A jaki ty masz zajebisty crackle
Sie zastanawiam czy sie nie szarpnac ale w tym miesiacu klucz od skarbca dzierzy TZ, twarda slonska reka - zaczelam prowadzic wiec kampanie pt Zajebisty Lakier i Na Pewno Sie Twojej Mamie Spodoba

Napomknelam ze seksownie wyglada na paznokciach u nog i ze nie jest drogi na osiedlu.. Tez chce miec crackle a co!
Ja dzis zrobilam MISZCZOSTWO bo przegrzebawszy tony szpejostwa wszelkiej masci i konduity, uformowalam wielka kupe ksiazek w zgrabne stosiki. Podzielilam, opatrzylam odpowiednim komentarzem (w wiekszosci niecenzuralnym), po raz kolejny poprzysieglam nic nowego do domu nie znosic (taaaa....), Nastepnie przesunelam szafke, poukladalam ksiazki w innym trybie, czesc wysortowalam do pudel czesc do dalszego puszczenia w obieg. Przegonilam kota ktory nalal mi do pudelka z bizuteria

wiec wsadzilam go do aresztu kontenerowego. Siedzial szczyl jeden tylem do mnie (!) z wielkim fochem przez dwie godziny po dwoch raczyl sie odwrocic ale tym razem to ja pokazalam mu zadnia cielecine, po kolejnym dluzszym czasie zaczal swiergotac i udawac ze widzi mnie pierwszy raz w zyciu i od razu sie zakochal

w koncu go wypuscilam to skakal po lozku, lomotal reklamowki i udawal ze sznurek od czegos tam jest najlepsza zabawka na swiecie...
Facet. Ja sie w koncu uporalam z witrynka - powycieralam szklo i porcelane, wlaczylam podswietlenie i mam zaciesz nr 1. Potem przesuwalam biurko i mam moje sliczne zolte firaneczki podswietlone lampka i mam zaciesz nr 2. Jeszcze powiesilam sliczny obrazek i mam zaciesz nr 3. I taaaaaka jestem zacieszona
Posprzatalam, poscielilam, podlogi zamiecione, kuwety czyste, zoo nakarmione, ja sie umylam i natarlam czekoladowym maziajem do ciala i pachnaca, zacieszona potrojnie i z bolacym kregoslupem ide spac.
Dobrej nocy wszystkim Wam!
A Rentgenkowi specjalne uklony sle, niech pamieta ze z wiedzmami sie nie zadziera - albo zdrowiej albo sie za chorowanie wogole nie zabieraj, mlody!