EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 17, 2012 21:46 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

witam wieczorkiem.
Kotkins ,nawet o tym nie myślę ,nie wiem co się ze mną porobiło ale nie mam takiej potrzeby bycia z kimś....
Ciężko mi nawet wyobrazic sobie że ktoś by mi się szwendał po mieszkaniu :oops:
Może kiedyś minie :roll:

ja też znam kogos kto wy haczył sobie fajnego faceta z portalu randkowego i nawet już są po ślubie :mrgreen:

BB jest strasznie dziwnym kotem ,no jak kot może jeść tylko z rana ,spać do wieczora i dopiero po 22 znów jeść..moje koty jedzą cały dzień ,śpią owszem ale połowę mniej niż BB :roll:

Jutro jej zdejmę kołnierz w sobotę ma mieć zdjęte szwy więc chyba nic złego nie zrobię :?

Gadzina był po 21 na cmentarzu ,mówi że ślicznie jest wszystko się pali ...tylko ze nikogo prócz nas nie było ,ludzka pamięć jest bardzo zawodna :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 17, 2012 22:00 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dobrej nocki ,czas znów uciec w sen. :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw maja 17, 2012 22:01 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

To poczekaj jeszcze...człowiek też nie jest głupi tak do końca, ma jakiś instynkt.
Wie co i kiedy...

W sumie to czasem sobie myślę,że głupio zrobiłam biorąc drugi ślub.Bo sobie przestrzeń ograniczyłam życiową jakby...ale miło ograniczyłam.

Kiedy czytam Twoje dzisiejsze posty, to czuję lęk.
Stracić kogoś to najgorsza rzecz na świecie,trudno sie podnieść i iść dalej.
To nie jest niemożliwe ale trudne.

Trudno kochać.
Ciągle człowiek się boi.

Ech...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt maja 18, 2012 9:50 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Dorciu - mam pytanko- realizuję znów marzenie dla Fundacji i dziecko marzy o czarno białym shitz- tzu, czy moze coś wiesz , moze ktoś....

a i popprosze na PW nr Twojego konta mam parę grosików :))
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Pt maja 18, 2012 12:30 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

bibuś będę miała na uwadze ,ale nic nie obiecuję .
napisz mi coś o tym dziecku ,też tak ciężko chore jak Matylda :?: :cry:

Kotkins ,ja myślę że pewne rzeczy przychodzą lub nie ,nic na siłę ,ja chyba miałam już wszystko co mieć chciałam lub mogłam mieć :roll:
Tyle że krótko bo co 28 lat :cry: miałam wtedy 19 lat..
Najbardziej na świecie kochałam mamę ,była dla mnie kimś tak wyjątkowym że trudno określić to uczucie.
Odeszła na białaczkę ,a ja odchodziłam razem z nią a jednak nie odeszłam .
Półtora roku i odchodzi mój tata .
ale że Grzegorz ? ten wielki silny chłop ,który był moja opoką ,który był dla mnie niezniszczalny ,dlaczego i on?
Ten ból co czuję jest straszny i zawsze sobie mówię że musiałam byc bardzo złym człowiekiem że tak mnie los potraktował.Tylko dlaczego i ich ?
Nie pisze to abyście mnie pocieszali ,ja to wiem ,to jest nie do wyparcia tam wewnątrz mnie .

Mam chyba problem sama z sobą.

a na wesoło to ja potrzebuje nie faceta jako faceta tylko sponsora :mrgreen:

chyba będę musiała przyspieszyć sterylizacje starszej suni ,ma ropny wyciek :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 18, 2012 12:42 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:bibuś będę miała na uwadze ,ale nic nie obiecuję .

K :cry:

http://www.mammarzenie.org/marzyciel/10 ... rno-bialy-

niestety dzieci z tej fundacji wszystkie sa baaardzo chore :(

Oczywiście koszty pokryjemy
Obrazek

bibuś

Post » Pt maja 18, 2012 13:12 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Boże ,czemu to życie jest takie okrutne... :cry: :cry: :cry:
bibuś rozsyłam już informacje ,prośby ,czy się uda ? nie wiem :cry:

Co tam moje problemy :oops: przepraszam. :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 18, 2012 13:29 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dorcia44 pisze:Boże ,czemu to życie jest takie okrutne... :cry: :cry: :cry:
bibuś rozsyłam już informacje ,prośby ,czy się uda ? nie wiem :cry:

Co tam moje problemy :oops: przepraszam. :oops:

Dorotko - Ciebie los tez nie oszczedzał i czasem powinnas się nam tu wyzalić na zły los :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Te dzieciaczki są biedne dlatego staram im sie pomóc w miarę mozliwości oczywiście i chciałabym i my jako grupa przyjaciół wspomóc szczegolnie te maluchy...............
Obrazek

bibuś

Post » Pt maja 18, 2012 14:32 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

bibuś pisze:Dorciu - mam pytanko- realizuję znów marzenie dla Fundacji i dziecko marzy o czarno białym shitz- tzu, czy moze coś wiesz , moze ktoś....

a i popprosze na PW nr Twojego konta mam parę grosików :))

ale chodzi o kupno szczeniaka? adopcję ?
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/shih-tz ... 3c2f01175e
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt maja 18, 2012 14:35 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

jak juz nic nie znajde to kupimy ale kurcze daleko ... wole bidule jakies czasem są do adopcji..
Obrazek

bibuś

Post » Pt maja 18, 2012 14:36 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

bibuś pisze:jak juz nic nie znajde to kupimy ale kurcze daleko ... wole bidule jakies czasem są do adopcji..

dlatego spytałam się ,żeby było wiadomo czego szukać
w jakim wieku ,jaka płeć ? znajdziemy coś :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt maja 18, 2012 14:44 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pt maja 18, 2012 15:06 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

bibuś pisze:
dorcia44 pisze:bibuś będę miała na uwadze ,ale nic nie obiecuję .

K :cry:

http://www.mammarzenie.org/marzyciel/10 ... rno-bialy-

niestety dzieci z tej fundacji wszystkie sa baaardzo chore :(

Oczywiście koszty pokryjemy

http://www.dogomania.pl/forum/threads/1 ... ie!/page31

Napisałam w tym wątku na Dogo. Tam się zajmują sihtzakami w potrzebie. Na pewno coś znajdą.
Obrazek

Kara.

Od: Pon lis 20, 2006 12:41

Post » Pt maja 18, 2012 15:18 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

porozpisywałam po hodowlach ,zobaczymy .
Ja niestety nie mam nikogo znajomego z tą rasą. :cry:

OKI zabierze sunie do weta,ja do pracy :cry: aż mi niedobrze ze stresu :oops:
BB nie zdjęłam kołnierza ,nie mam jeszcze odwagi ,ale kocina czuje się dobrze ,a jak dokazywała z Tytkiem :wink:
Bajka liże się okropnie ,wraca alergia?
uff nie fajnie mi :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt maja 18, 2012 20:40 Re: BOIDUPKA JUŻ PO OPERACJI ,2 CUDNE CZIŁKI DO ADOPCJI

dziękuję dziewczyny za pomoc :1luvu:
Obrazek

bibuś

[poprzednia][następna]