Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Nie wiem czy to normalne ale Feliks po kastracji znaczy teren.
ruda32 pisze:joanna3113 pisze:Nie wiem czy to normalne ale Feliks po kastracji znaczy teren.
może znaczyć chyba 3 mce
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Pippi i Laffi od wczoraj w ds - mają kumpla, 3,5letniego kocurka. Jak dostanę fotki to wstawię.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszęi dziękuję w ich imieniu.
smarti pisze:w kociakach,zwłaszcza takich malutkich to nic nie pomogę bo nigdy moje nie sprawiały żadnych problemów..
słyszałam tylko że po jedzeniu mama masuje kotkowi brzuszek albo pupkę-dobrze nie pamiętam ale właśnie po to aby ułatwić mu wypróżnienie...
joanna3113 pisze:Dzisiaj Filipek nie dał sie wymasować jak tylko próbowałam to darł mordę, brzuszek jak kamień. Zakupione mleko dla maluszków wszystkich zachwyciło, oprócz Filipka, gerberek smakował Miji, a Filip obchodził go szerokim łukiem, w końcu wzięłam strzykawkę i na siłę gnoja zaczęłam karmić, dywan w gerberku, ja w gerberku, ale w końcu zaskoczył, zaczął po troszeczku jeść, dał wymasować brzuszek. Czekam, jeżeli do jutra nie zaskoczy to podam parafinę. Asiu bardzo dziękuję za radę
joanna3113 pisze:Dzisiaj Filipek nie dał sie wymasować jak tylko próbowałam to darł mordę, brzuszek jak kamień. Zakupione mleko dla maluszków wszystkich zachwyciło, oprócz Filipka, gerberek smakował Miji, a Filip obchodził go szerokim łukiem, w końcu wzięłam strzykawkę i na siłę gnoja zaczęłam karmić, dywan w gerberku, ja w gerberku, ale w końcu zaskoczył, zaczął po troszeczku jeść, dał wymasować brzuszek. Czekam, jeżeli do jutra nie zaskoczy to podam parafinę. Asiu bardzo dziękuję za radę
joanna3113 pisze:Iwonko nie musisz mi przypominać ile Marzenia zrobiła dla kotów, pamiętam i jestem bardzo wdzięczna, jak wcześniej powiedziałam, gdybym wiedziała, że tak daleko ma dojeżdżać nigdy bym sie na to nie zgodziła.
joanna3113 pisze:Emocje, emocjami ale jakoś nie koniecznie lubię jak ktoś mnie obraża.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości