Kotek ma około 1 roku może 1,5 , jest pięknie umaszczonym pingwinkiem niestety pełnojajecznym

Może komuś się zagubił?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kittymaggie pisze:BIAŁYSTOK
Znaleziono białego długowłosego kota (płeć jeszcze nie jest znana).
viewtopic.php?f=1&t=147011
Justyna pisze:dziękuję jeszcze raz za umieszczenie zdjęcia mojej kotki.przeglądałam to forum i charakterystyczne wydaje się być to że giną koty niewychodzące które przypadkowo znajdując się na wolności panikują i gdzieś się chowają, co jest zrozumiałe. Jednak mój kot wychodził codziennie, znała okolicę i zawsze wracała.Przeczytałam również polecany artykuł i niestety wszystkie moje przypuszczenia się tam potwierdzają.Dziękuję za wsparcie.
Remedios888 pisze:Witam,
http://www.facebook.com/marta.janiszews ... re_comment
Będę wdzięczna za wszelki info!!
"Remedios888"]Witam,
dziś w Łodzi, na Bałutach (Gandhiego) zaginął mój ukochany kot![]()
Jak zawsze wygrzewał się na parapecie okna (zawsze domagał się go wypuszczania tam, szczególnie przy słonecznej pogodzie), nagle usłyszałam tylko jak pazurki drapią o blachę i niestety spadł. Zbiegłam z mężem na dół, kotu nic się nie stało (2 piętro), od razu zaczął biec wzdłuż bloku, mąż pobiegł z 1 strony ja z drugiej. Jestem w ciąży więc nie mogłam bardzo szybko biec. Kot zrobił kilka kółek wokół bloku, staraliśmy się go nie płoszyć ale nei ukrywam że byłam w strasznej panice bo przeraziłam się tym jego upadkiem, czy nic mu nie jest itd. Niestety kot, gdy już podchodziliśmy do niego i wydawał się już być spokojny, uciekł. pobiegł w kierunku pobliskich bloków. zanim tam dobiegliśmy nie było go już widać:(((
Rozkleiłam ogłoszenia na osiedlu, spędziłam cały dzień krażąc między blokami i szukająć go, nawołując i chlipiąc![]()
Może ktoś z tego forum trafi na jego ślad, sami znaleźliśmy tego kota około rok temu pod jednym z okolicznych bloków.
Kot ma 1.5 roku, jest wykastrowany, czarny, bez łatek czy plam, dość wysmukły, ma bursztynowe oczy i wabi się Igor. Raczej jest bardzo ufny w stosunku do ludzi, daje się brać na ręce i nie jest agresywny. Jesteśmy do niego bardzo przywiązani.
Poniżej wklejam link do ogłoszenia na fb,
http://www.facebook.com/marta.janiszews ... re_comment
Będę wdzięczna za wszelki info!!
NITKA/KARINKA pisze:Ogłoszenie widać tylko u Kociej Mamy.
Igor
Masz pewnie tak ustawioną "prywatność", że na profilu Igora ogłoszenia nie widać publicznie - widzą tylko znajomi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 27 gości