PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 07, 2011 14:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Bolkowa pisze:Czy ktoś wie co z Etiopią sie dzieje :?:

No właśnie??
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 07, 2011 14:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Powróciłam po przerwie na forumowe łono. Boże ostatnio nie wiem na jakim świecie żyję :roll: , jakoś na nic nie mam czasu. Ale mój 'kochany' mąż jedzie w poniedziałek do mamuni i reszty na cały długi miesiąc. Niestety potem najprawdopodobniej wraca z mamunią na jeszcze dłuższy miesiąc - chyba się pochlastam :crying: . W związku z tym od niedzieli idę na jogę, muszę się odstresować przed tą wizytacją. Czy któraś z Was próbowała może kiedyś?? Mam obawy bo z kondycją u mnie cienko.
Pozdrawiam wszystkie Czarownice i kciuki dla potrzebujących ;) :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt paź 07, 2011 15:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt paź 07, 2011 15:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

villemo5 pisze:
Bolkowa pisze:Czy ktoś wie co z Etiopią sie dzieje :?:

No właśnie??

Jest poza zasięgiem internetu, więcej mogę na priv

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt paź 07, 2011 15:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

babajaga pisze:Jest nowy Simon's cat http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97 ... r_embedded

CUDOWNEEEEEEEEEEEEEEEEE :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 07, 2011 16:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

villemo5 pisze:
babajaga pisze:Jest nowy Simon's cat http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97 ... r_embedded

CUDOWNEEEEEEEEEEEEEEEEE :1luvu:

a ja sie usmialam po raz pierwszy od jakiegos czasu
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Pt paź 07, 2011 17:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Bolkowa pisze:odkurzyłam półki na drzwiczkach, także między jajami, i półki w środku,do zamrażalnika nie zaglądałam, zajrzę jak go opróżnię. Na podłodze nic nie było 8O Jedni maja lodówkę z alarmem u mnie z ziemio-wciągiem :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: rozwaliłaś mnie odkurzaniem między jajami :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: a jak ma na imię twój lodówek? Gienek? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt paź 07, 2011 18:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Zimny Edek na pewno :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt paź 07, 2011 19:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

babajaga pisze:Zimny Edek na pewno :mrgreen:

Omamulu :ryk: :ryk: :ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob paź 08, 2011 6:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Joga jest spokojna, relaksująca, itd, mięśnie bolą, ale nie jest źle nawet bez kondycji... (opinia nie moja - parę osób z jogi trafiło ostatnio ze mną do grupy....)
Po urlopie i jakimś grypowym czymś (tzn jak zawsze zdiagnozowanym zapaleniu oskrzeli......) postanowiłam poćwiczyć.... no i poszłam... w pasujących mi godzinach z właściwą prowadzącą był "cellulit atack"... faaaajne.... ale po 60 minutach drugie tyle wracałam do domu :roll: (ok 1km, standardowo max 15min...), a zakwasy mam do dziś... :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 08, 2011 6:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

I mocne kciuki za wszystkie chorujące i nie tylko :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob paź 08, 2011 8:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

skwareek pisze:(...) W związku z tym od niedzieli idę na jogę, muszę się odstresować przed tą wizytacją. Czy któraś z Was próbowała może kiedyś?? Mam obawy bo z kondycją u mnie cienko.
(...)

Joga jest wyśmienita dla osób "bez kondycji" :ok: Jeden warunek: nic na siłę!!! Każdą asanę powinno się wykonywać bardzo precyzyjnie, ale tylko do granicy dyskomfortu - jeżeli boli, odpuść odrobinę. Następnym razem "wygniesz" się o centymetr bardziej, a po paru miesiącach będziesz zwijać się w supeł i stawać na głowie :D Najważniejsze jest maksymalne rozluźnienie i cierpliwa, dokładna praca ze swoim ciałem. Zresztą popatrz na kociaste - one są mistrzami jogi :mrgreen:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Sob paź 08, 2011 8:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Charm, jeżeli masz takie straszne zakwasy, to znaczy, że się za bardzo napinasz... Joga to współpraca, nie mocowanie się z ciałem. Ja kiedy wychodzę z zajęć jestem cała mokra, ale jednocześnie mam wrażenie, że unoszę się nad ziemią 8) Owszem, mięśnie bolą, ale jest to zmęczenie bardzo przyjemne i szybko mija. Tłuszczyk też odpływa :mrgreen:

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Sob paź 08, 2011 9:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Babajago - doczytałam o Twojej Mamie i kciuki również trzymam.

Dawno temu ćwiczyłam jogę, pamiętam ból mięśni ale nigdy nie miałam zakwasów, a raczej jestem z gatunku sztywnych, nie giętkich :mrgreen:

Lodówek może być zimnym Edkem :ok: Czekam aż młódź się obudzi (dzisiaj mam nadprogramowego w domu) to zakomenderuję, żeby z Edka wyjęli to na co mają ochotę, obżatuchom zalecę umiar w kontaktach z nim :lol:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob paź 08, 2011 9:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

A propos jogi - Bolkowo, jeśli jeszcze się nie zniecierpliwiłaś to poproszę twój adres na PW. W poniedziałek idę na pocztę z zakwasem. Tym razem chyba wysechł właściwie. Jeszcze zrobię próbę czy ożywa po dodaniu wody i mogę wysyłać. Jeśli wolisz, wyślę to razem z innymi rzeczami w jednej paczce kotce doroty a ty sobie odbierzesz od niej.
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]