Bure sierotki razem we własnym domku!!!! foty!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 21, 2011 21:13 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Oczywiście jeśli domu nie znajdzie-wróci do mnie Ewo-to oczywiste przecież.Choć jest mi juz teraz niezmiernie cięzko, ale nie pozwolę, by stała się jej krzywda.Pan Bogudar sam zaproponował wzięcie małej Nel na DT do siebie! :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 21, 2011 21:45 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Ależ wiem, że zadbałaś o to.Chodziło mi, czy Nel będzie mieć u nich tymczas. Nie zrozumiałam dokładnie i chciałam się upewnić.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob paź 22, 2011 6:50 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Ewciu-wiem,że martwi Cię los niejednego kotka na forum,wiem,że sama masz problemy-jak większość z nas tutaj, ale cichutko myślę,że mała jednak tam zostanie,to zamożni ludzie i maja wielki dom,trzy koty nawet nie będa tam widoczne!

Dziewuszki to moje ostatnie godziny z maleńtaskami-serce mi sie rwie na kawałki jak na nie patrzę,ale zostawić ich nie mogę :cry: :cry: :cry:
Niech będą szczęsliwe i zdrowe,niech będą kochane i pieszczone!
Ech znów ryczę :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob paź 22, 2011 6:55 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Będą, będą. Domek sprawdzony, wszystko będzie dobrze.A swoją drogą, tak się martwiłaś, że nikt się nie odzywa, a tu od razu trzy :lol: Bardzo się cieszę, bo nie lubię rozdzielać rodzeństwa, a już w ogóle wydawać do domu, gdzie kot będzie jedynakiem.Super i proszę, więcej optymizmu !

ewar

Post » Sob paź 22, 2011 7:01 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Ewuniu-bo z ogłoszeń nikt się nie odezwał!!!!!!
Domek załatwiła Kasia Kaprys! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -to Jej kolega z pracy,który kieeeedyś miał koty,niestety odeszły,a potem jakoś nie myślał o tym-zupełnie przypadkowo zauważył u Kasi transporter po Bursztynkach i zapytał-co to?-a ona powiedziała-koty dla Ciebie no i dała mu tym samym temat do myslenia i po jakimś czasie powiedział,że wziąłby koty,bo ma małą-10 letnią wnusię zwierzolubną i jak u mnie pojawiły sie burasiątka,Kasia pomyślała,że to kotki dla Niego-!-Nel miała iść do sistry Pana,ale nie wyraziła na to zgody-ma starszą ,rasową kotkę i nie chce drugiego kota-no cóż-nie można nikogo na siłę uszczęsliwiać-prawda?

Martwię sie o los Tomcia,bo to zwykły pingwine-i co z tego, że ma anielski charakter, skoro nawet o małe kocięta nie ma zapytań, to jakim cudem zwykły pingwinkowaty podrostek znajdzie dom???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 22, 2011 7:11 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

No to co,że na ogłoszenia nikt nie odpowiedział? Ważne, że znalazły dom :lol: i mam nadzieję, że Nel też zamieszka z rodzeństwem. Nie martw się na zapas, jeszcze TRZY nie pojechały, a Ty już się martwisz o Tomcia.Spokojnie, po kolei.Będzie miał swój watek, nawet przez forum znajdują się domki, ktoś pisze, że szuka kota, albo ktoś wchodzi i czyta, zachwyca sie jakimś , też tak bywa.Pisz, wklejaj zdjęcia i się nie martw. :ok:

ewar

Post » Sob paź 22, 2011 7:29 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Tak, wiem , że i na forum koty znajdują domki, sama wielu kotom w taki sposób znalazłam domy-nie tylko swoim, ale takie cuda na domy czekają, a Tomcio taki zwyczajny.
Jutro po niego pójdę, niech już cieszy sie prawie własnym domem i nie tuła się!
Słodziak jest kochany, a i tak stracił dom :( :( :(
Zdjęć więcej na razie nie mam, ale jak tylko bedzie u mnie, to porobię-kociak ma cudowny charakter, zamiziałby człowieka na smierć!-pracować nie mogłam, bo na biurko mi wchodził, żeby trzeć pysiem o moja twarz, a ja musiałam go zsadzać, żeby się nie zapalił od palącego sie palnika -(pracuję przy gazie)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 22, 2011 8:50 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Kropka a gdzie ty mieszkasz?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob paź 22, 2011 9:06 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob paź 22, 2011 9:24 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Karolek(ona) pisze:Kropka a gdzie ty mieszkasz?

Karolinko-mieszkam w Morągu-tam gdzie wrony zawracają :( -pomiędzy Olsztynem i Elblągiem
Nawet dojechać gdziekolwiek jest cięzko, bo polikwidowano wiele połączeń,z racji nieopłacalności :(

Dziewuszki-znikam,bo muszę zakupy jakieś jeszcze zrobić,a dzisiaj sklepy krócej czynne,zresztą od 15 -tej muszę siedzieć już w domku, bo Pan Bogudar może wcześniej się wyrobić ,a nie moge kazać Mu czekać!-przed Nim jeszcze droga do Warszawy!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob paź 22, 2011 10:01 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Maluszki spokojnej podróży
:ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob paź 22, 2011 10:03 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Szczęśliwej podróży :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob paź 22, 2011 11:53 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Niezmiennie kciuki Kasiu.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 22, 2011 12:36 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

Kasiu, bądźmy dobrej myśli, że jednak wszystkie trzy maluchy zostaną na stałe. Trzymam kciuki za całokształt :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Sob paź 22, 2011 12:53 Re: Bure sierotki jutro jadą do Warszawy!

kropkaXL pisze:
Karolek(ona) pisze:Kropka a gdzie ty mieszkasz?

Karolinko-mieszkam w Morągu-tam gdzie wrony zawracają :( -pomiędzy Olsztynem i Elblągiem
Nawet dojechać gdziekolwiek jest cięzko, bo polikwidowano wiele połączeń,z racji nieopłacalności :(

oj to kompletnie w odwrotnym kierunku bo kotka ktoś szuka na śląsku

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]