Szczęśliwa jedenastka tymczasy GŁUCHY CHIHUAHUA SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 19:06 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dorcia44 pisze:6 nie wezmę ,nie dam rady ,2 wcisnę sherinie ,2 sobie ,a dwa mam zostawić :cry: :cry: :cry: kto pomoże :?: :?: :?:

Zapytam - może na terenie mojej pracy by się udało. Tam są 4 dokarmiane koty. Wysterylizowane. Może znajdzie się pomieszczenie, ale musiałabym z dyrektorem porozmawiać. Teraz moment jest taki, że jest zmiana dyrekcji - od 14.10 mamy mieć nowego (kociarza). On w środę wraca z konferencji w Gdańsku. Może by pozwolił?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 10, 2011 19:11 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

jedzonka dam :oops:
szczepienie się załatwi na krechę...
proszę ,kto weźmie chociaż jednego maluszka ?
jak 4 wylądują u mnie to zupełnie nie dam sobie rady ,zaraz zaczną chorować :cry: miejsca też brak.
mam 2 tymczasy kocie i 1 psi .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto paź 11, 2011 8:30 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Witam i zakasam rękawy do pracy, a w zasadzie już zakasałam :) miłego dnia

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto paź 11, 2011 11:01 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Mam nadzieję, że uda się znaleźć jakiś DT dla kocików :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 11, 2011 11:19 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

witam kochani.
Na razie jest 6 kociąt i nie ma dt ..tylko ja :cry: sherina chyba się wycofa bo źle się czuje :cry:
POMOCY 2 KOCIAKI PÓJDĄ SZYBKO BO SĄ RUDE ,JA WEZMĘ BURASKI ,PROSZĘ :!:

W pracy pot lał się ze mnie strumieniem ,sapałam jak lokomotywa bo nos zatkany ,krople pomagają na chwilę .
Głowa pęka ...cóż za udręka :twisted: :wink:

malutka sunia która jest u mnie na dt. zamiast spać obserwuje mnie ,czuje sie molestowana :evil: każde moje drgnięcie natychmiast mnie liże ,tęskni biedna :cry:
nadal warczy na wszystkich co do mnie podchodzą.
ale jest bardzo kochana .
Luśka wciąż lepiej :ok:
Malwinka ok :ok:
Tytek gorzej. :|

Dziś dostałam ochrzan od kierowniczki że nie czekałysmy na nią :oops: fakt ,we wtorki i czwartki powinnam zostać dłużej bo mamy z nią spotkanie .
pognałam do domu ,ale ja na prawdę ledwo żyję :cry:
zadzwoniłam do niej bo padły słowa że jak się panią nie podoba mogą zdać karty 8O :evil:

Powiedziałam że jestem chora ,chodzę z gorączką ,ale jak uważa że jestem złym pracownikiem to mogę w tej chwili odejść ,przeprosiła mnie ,bo nie wiedziała itp.
Ja też niepotrzebnie się uniosłam :oops: ale takich ludzi jak ja po prostu sie nie szanuje ,ma się ich za nic...taka prawda . :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 11, 2011 13:26 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

krople do nosa zostały w pracy ,nie mam czym oddychać i zaraz wpadnę w histerię :oops: :crying:
kolejna moja fobia ,przez astmę :oops:

Palę w piecu ,cieplutko się robi,pewnie bym nie musiała bo i na dworzu cieplej niż wczoraj ,ale futerkom zdecydowanie lepiej jak wyższa temperatura.

Poszła bym spać ale jak z takim zapchanym nochem :twisted:

W ogródku liści po łydkę,psy tarzają się w nich ,potem w noszą mi do mieszkania :lol: koty je chętnie przejmują i wszyscy zadowoleni oprócz mnie :roll:
ale narzekam :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto paź 11, 2011 13:29 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

Czasem trzeba ponarzekać ;)
Wpadłam zdrówka życzyć :kotek:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto paź 11, 2011 16:36 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Dorcia jak kropli nie masz na tę chwilę ,to zrób sobie po prostu jakaś inhalację z ziółek, może z rumianku czy mięty zawsze gorąca para Ci trochę przetka tą kichawę, a jakbyś miała cosik mocniejszego, a najlepiej amola to nawet mocniej zadziała. Tylko się nie upij tą parą wtedy :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 11, 2011 16:46 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Dorotko fantastyczne są inhalacje z majeranku-spróbuj!!!!!!-miętę tez możesz dorzucić.Nawet solanka jest rewelacyjna-ja po zwiedzaniu Wieliczki wyszłam z suchym nosem, a wchodziłam zagilona na amen!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto paź 11, 2011 19:40 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj i MOJE TYMCZASY

dorcia44 pisze:witam kochani.
Na razie jest 6 kociąt i nie ma dt ..tylko ja :cry: sherina chyba się wycofa bo źle się czuje :cry:
POMOCY 2 KOCIAKI PÓJDĄ SZYBKO BO SĄ RUDE ,JA WEZMĘ BURASKI ,PROSZĘ :!:

Nie uda się to, o czym pisałam.
:(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Śro paź 12, 2011 5:44 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Witam z rana .
dzięki za wsparcie ,ale ja bez kropli jestem d.pa :oops: strach że dwa otwory mi się zatkają i nie będę mogła oddychać :oops:a drugie że mam chore zatoki ,a tych to żaden diabeł nie odetka ,żadna punkcja ,nic :twisted:
ale syn krople dotachał i jakoś było ,jeszcze parę dni i minie :twisted:

Dziś między 15 a 17 przyjeżdżają kociaki z działek,nadal proszę o pomoc ,chociaż w pojedyńczych sztukach .
ludzie z działek karmili ,ale wszyscy już wrócili do domów ,a one zostały by na pastwę losu ,same nie potrafią zadbać o pożywienie :cry: o przetrwanie :cry:

Jestem przerażona wizją 6 :strach: :strach: bo mam 8 + 6 =14 8O i 6= :strach: :strach: :strach:

buziaki .
Marcelibu dziękuję za dobre chęci.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 12, 2011 6:59 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Dawaj numer konta. Nie SMSem :mrgreen: .

Marcelibu

Post » Śro paź 12, 2011 13:06 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

dorcia44 pisze:Witam z rana .
dzięki za wsparcie ,ale ja bez kropli jestem d.pa :oops: strach że dwa otwory mi się zatkają i nie będę mogła oddychać :oops:a drugie że mam chore zatoki ,a tych to żaden diabeł nie odetka ,żadna punkcja ,nic :twisted:
ale syn krople dotachał i jakoś było ,jeszcze parę dni i minie :twisted:

Dziś między 15 a 17 przyjeżdżają kociaki z działek,nadal proszę o pomoc ,chociaż w pojedyńczych sztukach .
ludzie z działek karmili ,ale wszyscy już wrócili do domów ,a one zostały by na pastwę losu ,same nie potrafią zadbać o pożywienie :cry: o przetrwanie :cry:

Jestem przerażona wizją 6 :strach: :strach: bo mam 8 + 6 =14 8O i 6= :strach: :strach: :strach:

buziaki .
Marcelibu dziękuję za dobre chęci.

W kotach nie pomogę:(

A jeśli chodzi o zatoki to spróbuj refleksoterapii.
Trzeba masować wszystkie końce palców u nóg.
Ja zwykle biorę palce tak, że mi leżą jakby na ręce smaruje kremem i masuje drugą ręke tak jakby kostkami palców zaciśniętych w pięść.
Refleksoterapia wiele razy mi pomogła, naprawdę polecam.
Jakby ktoś chciał to mam zeskanowane punkty i co sie kiedy masuje.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro paź 12, 2011 13:13 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Lidka ,spróbuje ,to nie kłopotliwe i nie czasochłonne .

Marcelibu już ci wysyłam :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro paź 12, 2011 15:33 Re: Minęły Dwa lata A Jak by To Było Wczoraj 6MALUCHÓW PILNIE DT

Nie wiem czy mam Twojego maila.
Podaj, to podeślę Ci mapki i co kiedy się masuje.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]