Mam chandre, bo Pomposiowi szykował się dom, w niedzielę miałam go zawieźć i

Jednak za duży.
A ogłaszałam od samego początku. Trzeba było wtedy chyba zahibernować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wnerwiające to jest ,ze tylko maluskzi maja duze szanse. A jak ciut podrosnie ,to juz nieatrakcyjny sie robi:(jaaana pisze:Dzięki za radę. Zgłosiłam.
Mam chandre, bo Pomposiowi szykował się dom, w niedzielę miałam go zawieźć i![]()
Jednak za duży.
A ogłaszałam od samego początku. Trzeba było wtedy chyba zahibernować
anulka111 pisze:Jak sie taki zarloczek trafi to nie ma latwo.
Manier nalezy kota uczycja upominam rude za wypychanie bokiem lub tylkiem konkurentow do misek . Niestety z marnym skutkiem.
jaaana pisze:anulka111 pisze:Jak sie taki zarloczek trafi to nie ma latwo.
Manier nalezy kota uczycja upominam rude za wypychanie bokiem lub tylkiem konkurentow do misek . Niestety z marnym skutkiem.
Człowiek mysli, że ma talent pedagogiczny, a tu porażka (bez obrazy - o sobie piszę)
anulka111 pisze:jaaana pisze:anulka111 pisze:Jak sie taki zarloczek trafi to nie ma latwo.
Człowiek mysli, że ma talent pedagogiczny, a tu porażka (bez obrazy - o sobie piszę)
Cóż zycie pedagoga składa się nie tylko z sukcesów
cieszę się jak dziekco ,bo mi dwójka dzieciaków przeszła do finału olimpiady, drobne porazki wychowawcze z rudym nie zabija mego optymizmu
![]()
Wymieniam wode w akwarium z pomoca trzech kotówEee było uzywane wielokrotnie-nie wiem czemu ,ale rurka do sciagania wody z akwarium,która jest z miekkiego plastiku powoduje zywiołowe zainteresowanie moich kotów,a rude juz mi dwie przegryzło
anulka111 pisze::mrgreen: Gratulacje -nowy domek bedzie mial pocieche z mego chrzesniaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości